Back to Question Center
0

Hogyan készítsek minőségi linkeket a webhelyemre?

1 answers:

Napjainkban még fontosabb tudni, hogyan lehet minőségi linkeket kapni, mint valaha. Valójában a minőségi kapcsolatépítés létfontosságú eleme a gyakorlatban bármely webhely keresési rangsorolásának. Ezenkívül gyakran a digitális marketingstratégiák oroszlánrészének kulcsfontosságú szempontja. Szóval, hadd mutassam meg Önnek, hogyan készítsek minőségi kapcsolatokat - négy egyszerű intézkedés van a feladat teljesítéséhez anélkül, hogy kockáztatná a Google irányelveinek megszakítását és rangsorolási büntetést. Itt vannak: kapcsolatok kialakítása magas szintű hatósági oldalakkal, relevancia fenntartása és jól ismert szavak és társulások használata, kapcsolatok építése a népszerű iparághoz kapcsolódó oldalakkal, értékes tartalmak biztosítása a megosztás örömére.

how to get quality backlinks

Kapcsolatfelvétel a főhatósági oldalakkal

Nem kell mondanom, hogy a legmagasabb PR (Page Rank). Ugyanakkor túl sok ember fókuszál az erőfeszítéseire csak a legmagasabb PR-oldalakon, amelyekhez kapcsolódni szeretne. Így a még mindig elégséges tartományi jogosultsággal rendelkező ígéretes webhelyek gyakran elhanyagolhatóak. Szóval, miért ne használja ezt a lehetőséget, hogy ne maradjon ki a versenyből, ugye? Itt van, hogy minőségi linkeket készítsenek ott - csak ne aggódjon, ha a weboldal, amelyhez kapcsolódna, nem rendelkezik megfelelő PR-rel. Úgy értem, mindössze annyit kell tennie, hogy van egy DoFollow kapcsolat bármely magas szintű hatósági oldalról, ugyanazon a weboldalon, amelynek saját backlinkje van.

Jól ismert szavak és egyesületek használata

A nagy üzleti márkák mindig nagyobb súlyt hordanak, nemde? Úgy értem, hogy néhány híres szó társítása a saját vállalkozásával lenne egy jó ötlet - csak növelni a súlyát a saját backlinks. Íme egy egyszerű példa, hogyan működik - tavaly egyszer használtam egy "Duracell" szót, hogy egy idézetet készítsek az én e-kereskedelmi boltomba, amely fáklyákat és egyéb kiegészítőket kínál eladásra. Végül van egy backlink mint "próbáld ki a legjobb vízálló fáklyákat és tartós Duracell elemeket, amelyek mindegyike. "Végtére is nagyon meglepődtem, hogy egy hónap múlva az első három Google keresési eredmény között maradok.

Építési kapcsolatok az iparhoz kapcsolódó oldalakkal

Egy másik jó módja annak, hogyan lehet a minőségi linkek építése barátságos kapcsolatokat néhány népszerű weboldalak kapcsolatos üzleti ipar. Először is rengeteg weboldal van, amely mindig hajlandó Önnek profilt mutatni a DoFollow linkekkel. Úgy értem, gyakran láttam igazán őrült eredményeket, amikor az emberek összeállították a kombinációt mások követésével és egy csatornahivatkozással. Így az ilyen profil sokféle forrást eredményezhet az oldalak rangsorában a határozottan erősebb kölcsönös előnyök érdekében.

quality backlinks

Értékes tartalom biztosítása a közösségmegosztáshoz

Mit lehet előnyösebb annál, mint egy olyan tartós holtjáték, amely másutt önállóan utazhat? Ez a lehetőség az emberek számára hasznos értékes tartalmakkal valósítható meg. Meg kell ösztönöznie a többi releváns weboldal megosztását, valamint a személyes blogokat és profilokat a közösségi médiában. Mindössze annyit kell tenned, hogy ne felejtsd el, hogy a linkjeidet nemcsak a minőségi bejegyzések testében kell elhelyezni, hanem a weboldal linkszakaszát is. Így szívesen meghívhatja és megoszthatja tartalmát több emberrel a közösségi médiában, a többi érdeklődő webhelyen, valamint a barátainak és kollégáinak. Végül megpróbálhatod magad a vendég blogolásban is. Leggyakrabban nagyon jól fizet Source .

December 22, 2017