Back to Question Center
0

Hogyan hozhat létre backlinksokat releváns kulcsszavai alapján?

1 answers:

Ismeretes, hogy a keresőoptimalizálás nem létezhet kulcsszavak nélkül, hiszen valójában nincs más módja annak, hogy potenciális ügyfelei megtalálják a webes forrást a keresési eredmények között. Szóval, ez egy nagyon alapja a SEO. Szinte lehetetlen optimalizálni webhelyét és tartalmát, ha nem végzett kulcsszavakat. Ha nincs olyan kulcsszava, amelyet céloz, akkor a SEO promóciónak nincs értelme.

Napjainkban nem kell túl bonyolultnak lennie a releváns és nagy mennyiségű keresési kifejezések listájának megjelenítéséhez. Azonban, tudván, hogy mi kell ahhoz, hogy rangsoroljanak mindegyikük számára, nehezebbnek tűnhet. Mivel sok online kereskedő ugyanazokat a kulcsszó-kutatási eszközöket használja, ugyanazon javaslatokkal végződnek egy iparág számára.

keyword backlinks

Ha azonban olyan professzionális kulcsszavakat kutat, mint a Semalt Auto SEO, Moz és más. Nem is mondják el a kereskedőknek, hogy milyen nehéz először rangsorolni egy adott keresési kifejezést. Bár ötletet adhatnak neked, nem is 100% -osan pontosak. Ha kíváncsi, hogy miért nem tudnak csúcsminőségű eredményeket adni a pénzednek, akkor titokban nyitok. Senki sem tudja pontosan, hogy a Google a weboldalakat rangsorolja. Minden, amit tudunk, hogy a Google több mint 200 különböző rangsorolási tényezőt használ, amelyek közül a legfontosabb az AI-algoritmus, a linkek és a tartalom. Emellett tudjuk, hogy a Google folyamatosan kísérletez gépi tanulással és új AI-algoritmusokkal. Nehéz folyamatosan naprakész maradni a folyamatos Google-módosításokkal, ezért minden keresőoptimalizálási kampány nem garantálhatja az online üzleti siker 100% -os garanciáját. Azonban még mindig nagyon közel járhatunk ahhoz, amit a Google felállít néhány alapvető bizonyított optimalizálási gyakorlat végrehajtásával. Beszéljünk részletesebben néhányat.

A kulcsszavakkal optimalizált linkek MUST!

Az optimalizálási kampányának alján fel kell derítenie a kulcsszavának legmagasabb rangú oldalát, valamint a weboldalak visszafordulási számát és minőségét.A leghatékonyabb keresési kifejezések közül választhat a professzionális online eszközök közül - Semalt Auto SEO , SEMRush vagy MOZ. Mindegyikük pontos és minőségi adatokat fog nyújtani Önnek, és segít javítani a webhely SEO-t. Ezek közül egyik sem ingyenes, de például A Semalt ingyenes próbaidőszakot biztosít az ügyfeleknek, amelyek segítenek annak megértésében, hogy milyen előnyökkel jár ez a szoftver az online üzleti tevékenységhez.

anchor backlinks

A professzionális optimalizálási eszközök segítségével meg tudja érteni, hogy milyen kulcsszavakkal a versenytársak rangsorolása és pozíciója a SERP-ben. Továbbá észre fogod venni a domain fontosságát. Minél több domain-link egy adott oldalra, annál nagyobb a Google a keresési eredmények között.

Mindazonáltal napjainkban a mennyiségek kevésbé jelentős szerepet játszanak, mint a minőségi, amikor a backlinks. Ezért a domain-hivatkozások száma nem teszi meg az eredetét az 1-10 pozíciókból. A domain valós értékét UR vagy URL Rating jelzi. Az UR a webhelyekhez kapcsolódó domainek minőségi meghatározójaként szolgál.

Ahhoz, hogy magas rangú legyen a SERP-nél, sok jól optimalizált és minőségi hivatkozás szükséges, amelyek hiteles tartományokból származnak. Továbbá, a holtszöveges horgonyszövegeknek tartalmazniuk kell a releváns és nagy mennyiségű kulcsszavakat, amelyek nagyobb értéket fognak felajánlani webhelye SEO számára Source .

December 22, 2017