Back to Question Center
0

A leghűvösebb H1 tag valaha - Semalt, Natalia Khachaturyan szakértője

1 answers:

A nagy- vagy kisméretű társaságok célja a nyereség maximalizálása. Ennek eléréséhez gondoskodnia kell arról, hogy sokan vonzzák és érdeklődjenek termékeik és szolgáltatásaik iránt. A tartalommarketing fontos módja annak, hogy ez megtörténjen, mivel optimalizálja a SEO rangsorolását.

Semalt , Natalia Khachaturyan tartalomstratégiája elmagyarázza, hogy a tartalommarketing széles körű, és a legtöbb ember hajlamos figyelmen kívül hagyni egy kis, mégis nagy részletet a tartalommarketingről. Ez a H1 címke, amely úgy tűnik, hogy csak egy kisebb tényező. Ez azonban jelentősen befolyásolja a tartalommarketing sikertelenségét vagy sikerességét.

Mi a H1 TAG?

Dokumentum létrehozásakor a cikket különböző szakaszokra oszthatja az egyszerű olvasás érdekében. Minden oldalon különböző fejléceket helyezhet el. A címek nagyobb és sötétebb betűtípussal jelennek meg, mint a hagyományos szövegek. Ön is hozzáadhat más, különböző méretű stílust. Ezek közé tartozik a H2, H3 és H4 címkék. A H1 címkék arra szolgálnak, hogy vonzzák az olvasókat a cikk e szakaszának olvasásához.

A H1-et HTML tagként lehet kifejezni, amely egy adott címkét jelez a weboldalon.

HTML - Ez a hiperszöveg jelölőnyelv. A HTML-t a legtöbb webhely használja a weblapok létrehozásához.

Tag - Ez egy olyan kód, amely a webhely böngészőjét mutatja meg, hogyan kell megjeleníteni a tartalmat.

Fejléc - A HTML-ben hat fejezet található a H1-től a H6-ig, és a H1 a legfontosabb címke, míg a hat a legkevésbé fontos..A címkék eltérnek a H1 mérettől a legnagyobb és a H6 a legkisebb.

A legjobb H1-címkék l

étrehozásának szabályai

Győződjön meg róla, hogy a H1 címkéi hasznosak és a legjobb eredményeket adják. Ehhez néhány tippet kell követned annak biztosítására, hogy a H1 címkék gyilkosok, és ezek a tippek:

Csak egy H1 címkét haszn

áljon,

Minden oldalon csak egy H1 címke szükséges. A címkék kitöltése nem ad értéket az oldalhoz. Ennek az az oka, hogy mivel a keresőmotorok minden oldalon feltérképeznek, valószínűleg könnyebben dolgoznak, ha erőfeszítéseiket egy H1 címkére összpontosítják. Ha közülük sokan egy oldalon találnak, nem feltétlenül zavarják meg a keresőmotort, de lecsaphatják a feltérképezési teljesítményüket.

A címke leírja az oldal tartalmát

Ez az olvasók számára azt a figyelmeztetést adja, amit várni kellene, még mielőtt elkezdenék olvasni az anyagot. Többnyire a H1 címke hasonló lehet a cím címkéjéhez. Ez a blog címe. A H1 címke elsődleges célja, hogy az olvasóknak erõs figyelmeztetést nyújtson arra, amit olvasni akar.

Nem haladhatja meg a 70 karaktert

A karakterek minimális száma 20 és legfeljebb 70 lehet. Ne túllépje a hossz hosszát. Ha a címke túl hosszú, akkor elháríthatja a HTML-címke erejét.

Kihúzza ki

Ez a szempont a blog leglényegesebb eleme. Ahhoz, hogy kitűnjön, erősnek, észrevehetőnek és nagynak kell lennie. Használjon annyi vizuális formázást, amennyit csak tudsz, minden szükséges betűtípust és stílusot használva, hogy kitűnjön.

Használja a hosszú farok kulcsszót

A rövid kulcsszó használata kísértést okozhat, ha a fejléc szövegét kulcsszavakkal tölti be, amelyek rendkívül magas kulcsszavakat eredményezhetnek. Ez nem ajánlható, mert megzavarja a szöveg áramlását, és így csökkenti annak minőségét.

A H1 tag a SEO rangsor optimalizálásának egyik kulcsfontosságú eleme, és ha rosszul viselkedik, akkor tönkreteheti webhelyét. Kerülje el az optimalizálás túlbecslését, de biztosítsa, hogy kulcsszavai jól szerepeljenek egy meggyőző címben Source .

November 29, 2017