Back to Question Center
0

A Semalt Expert 4 típusú WordPress webhelyet határoz meg

1 answers:

Az online jelenlétének köszönhetően a márka hitelesnek érzi magát, és növelheti értékét és hírnevét a lehetséges ügyfelek előtt. Ha egy személy a munkahelyi vadászat, akkor lehet, hogy a nagy siker arány, ami lehetséges a portfólió. Biztonságos azt mondani, hogy a WordPress a legjobb és legmegfelelőbb megoldás minden problémára az interneten. Ha a jelenlétét online szeretné ismerni, a WordPress hasonlóan fog működni az építész cégnél, és segít megtervezni bármit az egyszerű webhelyektől a professzionális weboldalakig.

Oliver King, a Semalt vezető szakértője megvizsgálja a 4 fő webhelytípust, amelyeket könnyedén felépíthet a WordPress-szel és olyan eszközökkel, amelyek segítenek egy kiváló és kiemelkedő helyszín elkészítésében. 10)

1. e-kereskedelmi weboldalak

A whisky háza az a hely, amely Scottish Whisky-t ad el, és a WordPress-re épült. Számos hasonló e-kereskedelmi webhely jött létre a WordPress miatt. Ha van egy Amazon-méretű céged, és szeretné tudatni a világgal, a Wordpress a legjobb megoldás az Ön számára, mivel ez segít nagyszámú ember elérésében. Az Amazon egy gyönyörű online cég, melyet a WooCommerce nem más, hanem egy különleges Divi WordPress témán alapul. A WooCommerce valójában egy plugin a Automattic, és rengeteg bolt funkciók. Ez a plugin létezik a WordPress-ben, és nincs telepítve. Rendelkezik széles választékkal és funkciókkal, mind fizetéssel, mind szabadon. Egy másik dolog, amit megpróbálhatsz: Easy Digital Downloads és iThemes Exchange..Segít kialakítani egy online áruházat a WordPress-fiók használatával. Ne felejtsük el, hogy a WooCommerce-t a kiterjedt funkciók és opciók miatt táplálja.

2. Üzleti weboldalak

Ha olyan magas szintű céget vagy üzleti webhelyet szeretne, mint a Mercedes-Benz, a WordPress a megfelelő megoldás az Ön számára. Ez a gépgyártó cég választotta a WordPress-ot, és az egyik legjobb márkává vált a világon. Ez tökéletesen kiemelte a bemutatott és bemutatott nagyszámú járművek egyre több és több felhasználó. A weboldalon elegáns, sötét, egyedi témák tartoznak, amelyek a márkájukhoz és a járművekhez keverednek. Igaz, hogy a WordPress kiterjedt bővítménycsaláddal rendelkezik, amelyek segítségével létrehozhat kapcsolatba velünk formanyomtatványt, képlapokat, GYIK szakaszokat és másokat.

3. Hírek portálok

A hírportálok, mint a CNN és ​​az MTV News választották a WordPress-et az online hírmondatok számára. Mindkét weboldal nagy közönséggel rendelkezik a világon, és egyedi elrendezéseikről és témáiról ismerik. Az MTV lenyűgöző stílust alakít ki, és egyedülálló módon rendezi a postját. Ugyanez a helyzet a CNN-vel. Az általuk választott téma a modern dizájn alapvető tulajdonságait mutatja, ahol a képek és a tartalom tökéletesen keverednek egymással. A WordPress segítségével egyszerűen megtervezheti a hasonló webhelyeket, és felhasználhatja bővítményeit a látogatók, a szerzői fiók, a közösségi média megosztás és más munkák számára. A IssueM a legjobb plugin, hogy ezeket a dolgokat elvégezzék.

4. Online közösségek

Hallottál a Tasty Kitchen-ról. Ez az a hely, ahol az élelmiszer-szerelmeseink jönnek és megosztják receptjeiket online, és megvitassák étkezési szokásaikat. Ez az oldal a BuddyPress tetején fut, amely egy nyílt forráskódú WordPress plugin, amelyet a Automattic fejlesztett ki és indított el. Ez a plugin mindazt kínálja, amit az embereknek el kell kezdeni a közösségi médiától. Könnyen létrehozhat online közösséget a plugin használatával, és egyre több olvasót vonhat be Source .

November 29, 2017