Back to Question Center
0

A Semalt Expert meghatározza, hogyan szabadítsuk meg a Mac-et a vírusoktól

1 answers:

Ha problémát tapasztal a saját Mac-en, vagy aggódni fog, hogy rosszindulatú programot tartalmazhat,ez a bejegyzés segíti az egyéneknek ingyenes vagy olcsó áron történő eltávolítását. Ennél is fontosabb, hogy vannak olyan intézkedések, amelyek biztosítják, hogy ne történjen meg újra.Nagyon valószínűtlen, hogy egy fertőzött Mac is van. Azonban a PC-hez való továbbításának esélyei meglehetősen magasak. Nem megyhogy nincs Mac-hez tervezett rosszindulatú program. Csak az, hogy a leginkább célzott felhasználók azok, akik PC-t használnak a bőségük miatt.

A Mac népszerűsége az elmúlt években a rosszindulatú emberek középpontjában állta háta mögött álló célpontok minden napra nőnek. Ebben a cikkben Julia Vashneva, a vezető szakértő Semalt ,a rosszindulatú programokra és a Mac-eket érintő vírusokra összpontosít.

Mi az a Malware?

A rosszindulatú programok eltérnek a rosszindulatú szoftverektől, például a vírustól. Ennek okahogy a felhasználó tudta nélkül nem lép be a számítógépbe. Az esetek többségében ily módon trükkös, mint törvényes szoftvera felhasználó. Ez lehet egy hirdetés vagy e-mail formájában, amely meggyőzheti a felhasználót egy bizonyos program telepítésére. Azóta összegyűjtiprivát információkat a számítógépről.

A Mac rosszindulatú programokkal kapcsolatos probléma az, hogy az a dolgok formáját jelentiamit a probléma ellen, például rosszindulatú szoftverekkel kell használni. A hackerek átveszi a törvényes webhelyeket, és átirányítja a látogatótegy másik webhelyen, ahol úgy tesz, mintha átkutat és rosszindulatú programokat talál a Mac-en. Ezenkívül szoftveres javaslatot tesz, amely amalware önmagában. Feltételezve, hogy beolvassa és kijavítja a problémákat, felkérheti a díjat.

A Mac malware eltávolítása ingyenes

A Mac szoftvereinek eltávolítása vagy a rosszindulatú programok esetén a tulajdonosnak nem kell kiadnia atízcentes. A felhasználókat ezért javasoljuk, hogy ne írják be hitelkártya adataikat semmilyen olyan programba vagy webhelyre, amelyik a megoldást igénylia számítógépes probléma.

Ha így tesz, ha egy személytől érkező hívás rosszindulatúnak találja magáta számítógépen futó szoftverek jönnek át, ez egy változat a témában, és a legjobb, ha egyszerre befejezi a hívást..

Itt vannak dolgok, amikor egy adott webhely megjelenik egy figyelmeztető jelzés, amely szerint rosszindulatú szoftvert talált:

1. Lépjen ki a böngészőből.

2. Lépjen a Letöltések mappába, és húzza az összes nem kívánt telepítő fájlt a tartályba.

3. Szemetes ürítése.

Ha valaki hibásan telepítette a rosszindulatú programokat, a következő lépések segítenek:

1. Nyomja meg a "Command + Shift + U" billentyűt a segédprogram mappa megnyitásához.

2. Nyissa meg a Activity Monitor programot, és válassza ki az összes futó folyamatot.

3. Keresse meg az alkalmazás nevét a listán, és kattintson a "Quit Process" gombra.

4. Az Alkalmazások mappában keresse meg az alkalmazás részleteit, és húzza azt a Kukába, és ürítse ki.

A Mac védelme a rosszindulatú programoktól

Eddig a Mac mentes minden rosszindulatú programtól, és csak logikus, hogy azt akarjahogy megakadályozza ezt újra. Az alábbi tippek megőrzik Mac biztonságát a jövőbeli rosszindulatú programoktól.

  • Mindig tartsa a Mac frissítést.
  • Kapcsolja be az automatikus frissítéseket.
  • Csak megbízható fejlesztőktől származó alkalmazásokat használjon.
  • Mac víruskereső szoftver telepítése Source .
November 28, 2017