Back to Question Center
0

A Semalt Islamabad Expert: Hogyan tilthatja le a WP Referrer Spam szolgáltatást a Google Analytics szolgáltatásban?

1 answers:

A Google Analyticsben szereplő referrer spam jelentős problémává vált. A felnőtt weboldalak és a közösségi média hírleveljeinek elárasztása miatt a webmesterek túlszárnyalta a különböző szűrőket, és más módszereket használnak annak érdekében, hogy megakadályozzák az alacsony színvonalú forgalmat a webhelyek megsértése miatt.

Nincs szükség pánikra, mivel a WordPress referrer spamét a Google Analytics-fiókjában blokkolhatja. Sohail Sadiq, a Semalt vezető szakértője elmondja, hogyan kell ezt sikeresen megvalósítani.

A Google Analytics használatának megkezdése

Ha webhelye sok forgalmat bonyolít le, és a Google Analytics-fiókjában spameket jelenít meg, akkor megszabadulhat ezekből a linkekből, mivel rájuk károsíthatja a rosszindulatú webhelyeket. Abban az esetben, ha korábban nem használta a Google Analytics szolgáltatást a WordPress webhelyén, telepítsen egy WordPress bővítményt, és integrálja az elemzési fiókba.

A Google Analytics figyelemre méltó és hasznos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megtekinthesse, hogyan viselkednek a látogatók a weboldalaival. Azt is ellenőrizheti, hogy a felhasználók mely oldalakat használják a legjobban, nyomon követhetik a linkjeire mutató kattintásokat és más hasonló feladatokat hajthatnak végre.

Mi az a Referrer Spam?

Ha azt szeretné, hogy webhelye észrevehető legyen, győződjön meg róla, hogy kizárta a referrer-spamet webhelyéről. A referral spammerek és a hackerek kihasználják a vágyat, és naponta több száz és több ezer blogot és weboldalt küldenek átirányító URL-eket automatizált szkriptekkel. Ezek az URL-ek rövid időn belül megjelennek a Google Analytics-fiókokban és más szolgáltatásokban. Tekintettel arra, hogy befolyásolni fogja webhelyének rangsorolását, feltétlenül meg kell vizsgálnia, hogyan lehet megszabadulni tőlük a lehető leghamarabb.

Hogyan kezelhetem a Referrer Spam szolgáltatást?

A Sucuri-t használhatja a weboldal biztonságának ellenőrzésére..A Sucuri nem csak védi webhelyét a trójaiakról és rosszindulatú programokról, de véglegesen blokkolja a referrer spam-et. A Sucuri Website Firewall az egyik legjobb WordPress, amellyel megszüntetheti a referrer spam-et. Csapata elkötelezett és keményen dolgozik, és az ügyfelek részletesen tájékozódnak arról, hogy a webhelyek hogyan fejlődnek.

Blokkoló hivatkozás spamben a WordPress-ben a Plugin segítségével

Egy másik módja annak, hogy blokkolja a referrer spam-et a WordPress webhelyén, különböző WordPress-bővítmények használatával. Ezeknek a bővítményeknek több lehetősége van, és aktiválhatja őket, hogy megakadályozzák a beérkező leveleket. Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy letöltse, telepítse és aktiválja a megfelelő plugint, és javasoljuk, hogy használja a SpamReferrerBlock plugint. Ha teljesen aktiválta, akkor lépjen be a Beállítások »Spam Hivatkozóblokkba, és állítsa be a plugin beállításait az induláshoz.

Blokkolt hivatkozások letiltása a Google Analytics szűrőkkel

Letilthatja a referrer spam-et a Google Analytics szűrőivel. Ha a spammerek folyamatos kéréseket küldtek neked, lehet, hogy nyomon követték az UA követőkódjait. Ezt a kódot azonosítják, hogy azonosítsák a webhelyét és a webhely természetét. A legtöbb webmester szűrőket ad hozzá a Google Analytics-fiókokhoz, ahol néhány percen belül beillesztik a gyanús webhelyeket, és megszabadulnak tőlük. Menjen a Google Analytics-fiókjába, és menjen a Közönség »Technológia« hálózatra. Itt kell kiválasztania a Host nevét, és meg kell próbálnia bővíteni az eredményeket a Havi opcióra. A domainnevek némelyikét fel kell adni itt: wpbeginner.com, darodar.com és mások.

A közös referrer-spamt is blokkolhatja a Google Analytics szűrőivel. Menjen a Google Analytics-fiók kizárószűréseihez, és blokkolja az olyan URL-eket, mint a buttons-for-website.com, blackhatworth.com, darodar.com és anticrawler.org Source .

November 29, 2017