Back to Question Center
0

A Semalt Islamabad Expert - Mi a Search Engine Optimization (SEO)?

1 answers:

A legegyszerűbb formában a keresőmotor optimalizációja az a folyamat, amely növeli webhelyének rangsorát, hogy megjelenjen a keresőmotorok visszatérési oldalain található első pár link között. Lehet, hogy vajon miért kell rangsorolni a webhelyedet. Ez egy információs kor, és ügyfelek végeznek online kutatásokat, mielőtt bármely terméket vagy szolgáltatást elrendelnének. Ha webhelye az első pár link között jelenik meg, akkor jó esély van arra, hogy az ügyfelek rákattintanak a linkre, és végül a megrendeléseit gyakrabban - лого генератор.

Michael Ranch, a Semleges csúcs szakértője elmagyarázza, hogyan érheti el webhelye magas keresőmotor-rangsorát és fenntarthatja azt.

Dióhéjban a SEO arra törekszik, hogy webhelye megjelenjen az első keresőmotor eredményoldalán. Ez azért van, mert az emberek általában nem érkeznek a harmadik oldalra, mielőtt döntést hoznának. Azonban attól függően, milyen versenyképes a fülke, akkor lehet, hogy nagyon drága vagy megfizethető, hogy ténylegesen az első oldalon. Végül az első oldalhoz juthat, ha türelmes vagy, és az alábbiakban vázolt elveket is betartja.

A tartalomnak releváns kulcsszavakban kell gazdagodnia

A keresők meghatározzák a webhelyek rangsorát a pókok segítségével. Ez az eszköz automatizáltan feltérképezi az internetet. Az a gyakoriság, amellyel a pókok feltérképezik a webhelyét, meghatározza, hogy mennyire magasra rendezed a rangidőt, és a pókok rangsorolják, mennyire relevánsak a tartalmad a réseden.

Ezért fontos, hogy megtudd az ügyfelek által a keresőmotorokon megjelenő kulcsszavakat. Ez segít a tartalom köré fejlesztésében. Például, ha jogi szolgáltatásokat nyújt a sérülések áldozatainak, potenciális ügyfelei olyan kulcsszavakat írhatnak be, mint például a "South Florida-i sérülési ügyvivő". Szóval a tartalomnak tartalmaznia kell az összes lehetséges kulcsszót.

Ezen a ponton fontos rámutatni arra a tényre, hogy a pókok nem képesek a képen belüli szöveget feltérképezni. Ezért gondoskodnia kell arról, hogy kulcsszavai ne legyenek beágyazva a képekbe. Most, hogy megértette a releváns kulcsszavak fontosságát, előfordulhat, hogy kíváncsi, hogyan szerezze meg az összes releváns kulcsszót a fülke számára..Minden, amire szüksége van egy ingyenes eszközhívás a Google AdWords kulcsszó eszköz. Ez az eszköz segít a résszel kapcsolatos összes kulcsszó azonosításában. Szóval ügyelni kell arra, hogy az összes kulcsszó megjelenjen a tartalmában és az oldal metaadataiban.

A kapcsolat fontos

Az oldalad rangja a weboldalon megadott 1-10-ig terjedő szám, a kimenő és a bejövő linkek alapján. A ranglista javítása érdekében győződjön meg arról, hogy az összes közösségi médiaszámla kapcsolódik webhelyéhez. Ha webhelye egy magas rangú webhelyhez kapcsolódik, akkor a webhelyen megjelenik a "linklé", ezzel növelve webhelye rangját. Megpróbálhatsz listát találni az ingyenes, megbízható, nyílt könyvtárakban és a szakmai rétegeihez kapcsolódó szakmai testületekben is, mivel a leendő ügyfelek a könyvtárakban is kereshetnek.

A webhelyed rangjának meghatározásához le lehet tölteni egy plugint, mint a "PageRank állapot". A Google Chrome böngészőjével működik. A ranglétének ismerete segít a fejlődés javításában.

Tartsa friss tartalmát

A rangsorban, ahol a keresőmotoros pókok feltérképezik a weboldalait, kiemelkedő szerepet játszik a rangsorában, és ez attól függ, hogy mennyire friss a tartalmát. Minden alkalommal, amikor feltöltöd az új tartalmat a webhelyedre, a keresőmotoros pókok átkerülnek webhelyének feltérképezésére. Emellett a látogatók friss tartalmak olvasását is élvezhetik.

Szóval folyamatosan tartsa friss tartalmát. Távolítsa el a régi szöveget, képeket / képeket és videókat, és cserélje ki őket új és érdekesebb témákkal. Beállíthatsz egy blogot webhelyeden, és frissítheted a blogot friss tartalmakkal naponta vagy hetente. Kezdetben nehéz lehet, de könnyű lesz, ha hozzászokik hozzá.

Ahhoz, hogy naprakész legyen a webhelyével kapcsolatos aktuális kulcsszavakhoz, használhatja a Google figyelmeztetéseket. Mindig frissíti a kulcsszavakat a tartalmak fejlesztése érdekében.

Tartsa naprakészen a SEO technikáit

A rangsorolás szabályai, elvei és algoritmusai nem statikusak. Dinamikusak, és nagyon gyakran változnak, ezért naprakésznek kell lennie az algoritmusokkal. Például, mostanáig a weboldal rangsorolása elsősorban a tartalmat kulcsszavakkal töltötte le. Most több kulcsszó is megjelenhet bizonyos számú szóban. Ellenkező esetben a tartalmad levélszemétként lesz megjelölve, és csökkenti rangját.

November 29, 2017