Back to Question Center
0

A Semalt Islamabad Expert - Mi a Search Engine Optimization (SEO)?

1 answers:

A legegyszerűbb formában a keresőmotor optimalizációja az a folyamat, amely növeli webhelyének rangsorát, hogy megjelenjen a keresőmotorok visszatérési oldalain található első pár link között. Lehet, hogy vajon miért kell rangsorolni a webhelyedet. Ez egy információs kor, és ügyfelek végeznek online kutatásokat, mielőtt bármely terméket vagy szolgáltatást elrendelnének - zuegelunternehmen kosten. Ha webhelye az első pár link között jelenik meg, akkor jó esély van arra, hogy az ügyfelek rákattintanak a linkre, és végül a megrendeléseit gyakrabban .

Michael Ranch, a Semleges csúcs szakértője elmagyarázza, hogyan érheti el webhelye magas keresőmotor-rangsorát és fenntarthatja azt.

Dióhéjban a SEO arra törekszik, hogy webhelye megjelenjen az első keresőmotor eredményoldalán. Ez azért van, mert az emberek általában nem érkeznek a harmadik oldalra, mielőtt döntést hoznának. Azonban attól függően, milyen versenyképes a fülke, akkor lehet, hogy nagyon drága vagy megfizethető, hogy ténylegesen az első oldalon. Végül az első oldalhoz juthat, ha türelmes vagy, és az alábbiakban vázolt elveket is betartja.

A tartalomnak releváns kulcsszavakban kell gazdagodnia

A keresők meghatározzák a webhelyek rangsorát a pókok segítségével. Ez az eszköz automatizáltan feltérképezi az internetet. Az a gyakoriság, amellyel a pókok feltérképezik a webhelyét, meghatározza, hogy mennyire magasra rendezed a rangidőt, és a pókok rangsorolják, mennyire relevánsak a tartalmad a réseden.

Ezért fontos, hogy megtudd az ügyfelek által a keresőmotorokon megjelenő kulcsszavakat. Ez segít a tartalom köré fejlesztésében. Például, ha jogi szolgáltatásokat nyújt a sérülések áldozatainak, potenciális ügyfelei olyan kulcsszavakat írhatnak be, mint például a "South Florida-i sérülési ügyvivő". Szóval a tartalomnak tartalmaznia kell az összes lehetséges kulcsszót.

Ezen a ponton fontos rámutatni arra a tényre, hogy a pókok nem képesek a képen belüli szöveget feltérképezni. Ezért gondoskodnia kell arról, hogy kulcsszavai ne legyenek beágyazva a képekbe. Most, hogy megértette a releváns kulcsszavak fontosságát, előfordulhat, hogy kíváncsi, hogyan szerezze meg az összes releváns kulcsszót a fülke számára..Minden, amire szüksége van egy ingyenes eszközhívás a Google AdWords kulcsszó eszköz. Ez az eszköz segít a résszel kapcsolatos összes kulcsszó azonosításában. Szóval ügyelni kell arra, hogy az összes kulcsszó megjelenjen a tartalmában és az oldal metaadataiban.

A kapcsolat fontos

Az oldalad rangja a weboldalon megadott 1-10-ig terjedő szám, a kimenő és a bejövő linkek alapján. A ranglista javítása érdekében győződjön meg arról, hogy az összes közösségi médiaszámla kapcsolódik webhelyéhez. Ha webhelye egy magas rangú webhelyhez kapcsolódik, akkor a webhelyen megjelenik a "linklé", ezzel növelve webhelye rangját. Megpróbálhatsz listát találni az ingyenes, megbízható, nyílt könyvtárakban és a szakmai rétegeihez kapcsolódó szakmai testületekben is, mivel a leendő ügyfelek a könyvtárakban is kereshetnek.

A webhelyed rangjának meghatározásához le lehet tölteni egy plugint, mint a "PageRank állapot". A Google Chrome böngészőjével működik. A ranglétének ismerete segít a fejlődés javításában.

Tartsa friss tartalmát

A rangsorban, ahol a keresőmotoros pókok feltérképezik a weboldalait, kiemelkedő szerepet játszik a rangsorában, és ez attól függ, hogy mennyire friss a tartalmát. Minden alkalommal, amikor feltöltöd az új tartalmat a webhelyedre, a keresőmotoros pókok átkerülnek webhelyének feltérképezésére. Emellett a látogatók friss tartalmak olvasását is élvezhetik.

Szóval folyamatosan tartsa friss tartalmát. Távolítsa el a régi szöveget, képeket / képeket és videókat, és cserélje ki őket új és érdekesebb témákkal. Beállíthatsz egy blogot webhelyeden, és frissítheted a blogot friss tartalmakkal naponta vagy hetente. Kezdetben nehéz lehet, de könnyű lesz, ha hozzászokik hozzá.

Ahhoz, hogy naprakész legyen a webhelyével kapcsolatos aktuális kulcsszavakhoz, használhatja a Google figyelmeztetéseket. Mindig frissíti a kulcsszavakat a tartalmak fejlesztése érdekében.

Tartsa naprakészen a SEO technikáit

A rangsorolás szabályai, elvei és algoritmusai nem statikusak. Dinamikusak, és nagyon gyakran változnak, ezért naprakésznek kell lennie az algoritmusokkal. Például, mostanáig a weboldal rangsorolása elsősorban a tartalmat kulcsszavakkal töltötte le. Most több kulcsszó is megjelenhet bizonyos számú szóban. Ellenkező esetben a tartalmad levélszemétként lesz megjelölve, és csökkenti rangját.

November 29, 2017