Back to Question Center
0

A Semalt Islamabad szakértő elmagyarázza, hogyan működnek a keresőmotorok

1 answers:

A keresőmotor különböző funkciókat tölt be, például weboldalak feltérképezését, index létrehozását, és a felhasználók számára a népszerű webhelyek listáját a keresések és a kulcsszavak alapján. Minden megálló az egyedülálló dokumentum (pdf, weboldal, jpg, png vagy más), és a keresőmotorok feltérképezik az egész webhelyet ezzel a dokumentummal. Teljesen megállítják és meghatározzák a különböző weboldalak backlinks minőségét - parco giochi coperto abruzzo restaurant. A keresők két fő funkciója a következő:

A Semalt Digital Services vezető szakértője, Sohail Sadiq itt néhány hasznos tippet oszt meg ebben a tekintetben.

1. Webhelyek indexelése és feltérképezése: a keresőmotorok naponta több millió internetes dokumentumot, oldalt, hírportot, videót, fájlt és médiát keresnek.

2. Pontos válaszok megadása: a keresőmotorok a felhasználók lekérdezéseit is válaszolják listák és releváns oldalak lekérdezése és rangsorolása céljából.

Hogyan határozzák meg a keresők a népszerűséget és a relevanciát?

A Google, a Bing, a Yahoo és más keresőmotorok esetében a relevancia a megfelelő kulcsszavak és kifejezések megtalálását jelenti. Volt olyan idõ, amikor a keresõprogramok korlátozott adatokat szolgáltattak nekünk. És most az intelligens és tapasztalt mérnökök kidolgozták az eredményeket a felhasználók lekérdezéseinek hatékony megfeleltetésére. Mostanra több ezer tényező befolyásolja a relevanciát, és a keresőmotorok feltételezik, hogy a leghíresebb weboldalak tartalmazzák a legrelevánsabb és legpontosabb adatokat. Ez a feltételezés sikeresnek bizonyult a Google, a Bing és a Yahoo felhasználói elégedettségével kapcsolatban. A keresőprogramok specifikus algoritmusokat használnak különböző webhelyek rangsorolására, és ezek az algoritmusok több százezer változót tartalmaznak..A marketing területén a szakértők rangsoroló tényezőként hivatkoznak az algoritmusokra.

Hogyan juthatunk el a sikerhez?

A keresőmotorok kifinomult algoritmusa áthatolhatatlannak tűnik, de a motorok kevés információt adnak a kívánt eredmények eléréséről vagy a minőségi forgalom rendszeres kezeléséről. Leggyakrabban a keresőmotorok biztosítják az információkat a SEO-ról és arról, hogyan optimalizálhatják webhelyét.

A Google és más keresőmotorok ajánlják az alábbiakat a jobb rangsoroláshoz:

1. Végezze el az oldalakat elsősorban a látogatók számára, nem pedig a keresőmotorok számára. Nem szabad megtéveszteni a felhasználókat, és kerülni kell a hamis tartalmat jobb keresőmotor rangsorolásához .

2. Fejlesztse webhelyét a világos hierarchiával és minőségi szöveges linkekkel. Minden oldalnak olvashatónak és legalább egy statikus szöveges linkre elérhetőnek kell lennie.

3. Létre kell hoznia, tájékoztató és hasznos weboldalt, és cikkeket kell írni, amelyek helyesen leírják termékeit és szolgáltatásait.

4. Megfelelő kulcsszavakat és kifejezéseket kell használni az emberbarát és leíró URL-ek kifejlesztéséhez. Alapvető fontosságú, hogy egyetlen URL egyetlen verzióját biztosítsuk, hogy a felhasználók ne kerüljenek a 301 oldalra duplikált tartalom miatt.

Egyáltalán nem félelem

Ezen tippek és tanácsok mellett a keresési marketingszakemberek felfedeztek módszert arra, hogy miként lehet kivonni az információkat az oldaluk rangsorában. Most a marketingesek és a SEO-k konkrét kódokat és adatokat használnak annak érdekében, hogy weboldalaik és blogjaik jobb pozicionálást érjenek el a keresőmotor eredményeiben . Meglepő módon a keresők támogatják a különböző erőfeszítéseket, és hasznos tippeket nyújtanak a felhasználóknak. Még a keresési képviselők is segítenek a webmestereknek és a bloggereknek blogbejegyzéseken, fórumokon és csoportos megbeszéléseken való részvétellel.

November 29, 2017