Back to Question Center
0

A Semalt Islamabad Szakértő Tippeket ad a Referrer Spam kezelésével kapcsolatban

1 answers:

A Google Analytics az egyik legmegbízhatóbb és legerősebb követési rendszer. Segít figyelni a forgalom minőségének és növeli az esélyeit, hogy sokat keres az interneten. Sajnos az árnyékos taktika, amelyet a hackerek és a spammerek használnak, a referrer spam. Megpróbálják becsapni a Google Analytics-fiókját, és növelni fogja a webhely visszafordulási arányát.

Függetlenül attól, hogy Ön webmester, tartalommarketing, SEO szakember vagy blogger, a következő tippeket kell megtudnia Sohail Sadiq, a Semalt csúcs szakértőjétől .

Mi az a Referrer Spam?

A Referrer Spam egy különös típusú tartalom, amely megjelenik a Google Analytics-fiókjában, és csak a webmesterek láthatják. A referrer spam valójában hamis forgalom, és veszélyezteti a látogatások minőségét. Látja a webhelyét, de a visszafordulási arány és az oldalon töltött idő váratlan. A hivatkozó egy olyan hivatkozás, amelyet a spamlők megosztanak a HTTP fejlécén, amikor a webböngészők egyik oldalról a másikra navigálnak. Google Analytics-fiókja nyomon fogja követni ezt az információt, és közvetlen látogatásként jelenik meg, ami valójában nem jó sem.

Tippek a referrer spam használatával kapcsolatban:

A Google Analytics-fiókban bizonyos módon lehet kezelni a hivatkozó spameket.

1. tipp: Piwikben a hivatkozó spam

A Piwik-ban a szakértők hónapok óta kezdtek dolgozni a referrer spam-k mérséklésével. Ha a Piwik-t használja, fontos, hogy megtartsa ezt a szolgáltatásfrissítést, és nem szabad böngészni ismeretlen weboldalakat bármi áron. Ezzel a szolgáltatással könnyű lesz kizárni a referrer-spameket a Google Analytics-jelentésekből, és naprakészen tarthatja napjaidat. Ha gyanús weboldalt észlel Google Analytics statisztikájában, a lehető leghamarabb hozzá kell adnia Piwik feketelistájához. Ha az új spamelők naponta megjelennek, mindegyiket hozzáadhatja Piwik feketelistájához, és javíthatja a webes forgalom minőségét.

2. tipp: Referrer Spam a Google Analytics-fiókjában:

A Google Analytics nem kínál semmilyen védelmet a levélszemét ellen, de manuálisan hozhat létre szűrőket webhelyének biztonsága és biztonsága érdekében. A szűrők létrehozásához a Google Analytics rendszerben menjen az Adminisztrálás lapra, és kattintson az Összes szűrő lehetőségre. Itt hozhat létre új egyéni szűrőket, amelyek kizárják a referrer spam-t a beállításai alapján. A Szűrési minta szakaszban megadhatja az összes spam-domainet, és másodpercek alatt kiküszöbölheti azokat. Ennek a technikának a legjobb része, hogy kizárhatja a referrer spam linket, és nem kell semmilyen speciális eszközt használni. Még akkor is, ha több kérést kap a spammerektől, számos szűrőt hozhat létre, és kizárhatja őket az elemzési statisztikák javításában.

Záró gondolatok:

Ha többszörös spammereket szeretne elkerülni egyszerre, akkor a fenti két tipp a legmegfelelőbb az Ön számára. Először is meg kell értened, hogy mi a betekintő spam, és milyen hatással van a Google Analytics-fiókodra. A .htaccess fájl beállításainak módosításával meg is védheti webhelyét, de ez egy opcionális dolog Source .

November 29, 2017