Back to Question Center
0

A Semalt szakértő tudja, hogyan blokkolja a hivatkozó spameket kevesebb mint 10 perc alatt

1 answers:

A blokk-hivatkozó spamének gyors keresése több mint 500 000 eredményt eredményez. Jelentős problémává vált, és a webmesterek aggasztják a Google Analytics-fiókjukat. Különböző emberek publikálták a hozzászólásokat, oktatóanyagokat és útmutatókat a betekintő spamek blokkolásáról, de feltétlenül technikai erőforrásokra van szüksége ahhoz, hogy javítsa a webhely összesített rangját a keresőmotor eredményeiben .

Ha nem ismeri a pestist, amit mi hivatkozási spamnek nevezünk, a Semalt legjobb szakértője, Frank Abagnale biztosítja, hogy ez egy olyan szellemes spam, amely nem látogatja webhelyét, de mindig látható Google Analytics-fiókjában találatok formájában - кальян подушки.

A beérkező levelezőprogram célja, hogy zavarja a Google Analytics-fiókját, és a webhelyről érkező hivatkozási linkeket valamilyen spambots néven ismeri. A weboldalak, a free-social-buttons.xyz és a darodar.com gombok a legfontosabb elkövetők. Mindezen domainek megjelenik a Google Analytics jelentésekben, és remélik, hogy meglátogatják affiliate linkjeiket.

Két fő oka van annak, hogy a betekintő spam nagy probléma. Először is gyanakvóak, és a találatok eltérnek a Google Analytics adataival. Monster weboldalak, mint Mr. Porter és a BBC nem kapnak csapdába a referral spam, mert kapnak sok látogató minden nap..Ezzel ellentétben a viszonylag új weboldalak és blogok naponta akár negyvenöt-ötven munkamenetet is elérhetnek. Hatalmas hatással van a marketing elemzésre, és nagymértékben veszélyeztetheti az induló forgalmának minőségét. A második az, hogy a spam látogatás látogatásai rágják fel a szervereket és erőforrásokat olyan dolgokra, amelyekről még nem is tudsz. A legfontosabb, hogy soha nem fog tudni, hogy a betekintő spam ténylegesen jelen van-e a Google Analytics-fiókjában, mivel találatait mindig a szokásos módon rögzítették.

Hogyan tilthatja le a beérkező leveleket a Google Analytics szolgáltatásban:

Az egyszerű lépésekkel könnyedén blokkolhatja a beérkező leveleket a Google Analytics-fiókjában.

1. lépés - Menjen a Google Analytics irányítópult Adminisztráció> Szűrők szakaszába, és adj hozzá egy új szűrőt. Ne felejtsd el a szűrőt a darodar.com néven megnevezni.

2. lépés - Az előre definiált név kiválasztása csak akkor, ha a gyanús webhelyet már hozzáadta egy szűrőhöz. Javasoljuk, hogy a domain nevet az aldomainekkel együtt egy szűrőben helyezze el.

3. lépés - Ne felejtsd el menteni a beállításokat az ablak bezárása előtt. Ismételheti a folyamatot minden új tartományhoz vagy aldomainhez.

Ne feledje, hogy ha a jelentésekhez különböző szegmenseket alkalmaz, akkor nem tartalmazzák a beérkező leveleket, és azt külön kell hozzáadni. Csak akkor használja a szegmens opcióját, ha egy nagyméretű weboldalról szeretné eltávolítani a betekintés legnagyobb részét. Mostantól egyetlen megoldás sem érhető el 100% -os pontosságú eredményekkel, mivel a legtöbb módszer garantálja, hogy csak 99% -os ajánlott spamet blokkol. Ha ezek a megoldások nem működnek az Ön számára, akkor jobb, ha szerkeszteni szeretné .htaccess fájlját, vagy keresne egy másik megoldást a közösségi médiában.

November 29, 2017