Back to Question Center
0

A Take Of Semalt A Website Hacking: Mit kell tudni

1 answers:

A potenciális ügyfelektől való kapcsolattartás jobb, mint a linkek ellopásaa versenytársaktól. Nem kell pánikolni, ha versenytársa kiemelkedik a rangsorban. A SEO gyakorlatok bevonásaegy másik szint eléri a normális pozícióját. Friss tartalmak létrehozása és ideális szolgáltatási és termékcsalád létrehozásaa versenytársak nem kínálnak, többet fogsz neked.

Igor Gamanenko, a világ vezető szakértője Semalt Digitális szolgáltatások, megmagyarázza a webhely hackelésének és biztonságának lényegét.

Napjainkban a Google keresési algoritmusának módja a másolással beillesztett tartalmak észlelése ésbünteti őket. Nem szeretné, hogy a Google hibás gyakorlatok miatt karanténba helyezze a Google-t. Mielőtt a SEO, fontos, hogy megtanulják az alapokatne okozzon problémát a SEO kampányában. Például gyakoriak a webes támadások és a hackelés példái. Ez kellemetlenamelyet rosszindulatú hacker támad, és elveszíti a webhely biztonságának ellenőrzését.

Még 2014-ben, egy jelentés felszabadította, hogy több mint 1 milliárd weboldal vanaz internet. Jó számban persze. A nyugalmi állapot miatt a weboldalak regisztrált száma gyorsan esett és 2015-re stabilizálódott994 millió. A webhelyes támadások miatt havonta számos tartalom-marketingszakember kilép a SEO-ból. A webhelyek körülbelül 1% -a fertőzöttés a kompromisszumos mutató hiánya miatt csapkodott. Ez olyan, mint a hackelés eredményeképpen 8 millió weboldal.

Alapvetően a webhelyek hajlamosak lesznek feltörni és fertőzni az alábbi szempontok miatt:

  • A szoftver sérülékenysége
  • Harmadik fél integrációi
  • Hozzáférés a különböző felektől

Kármentesítés Vs Törvényszék

Forenzika már a SEO hosszú ideig. Forenzika segít megmagyaráznihogyan történt egy hackeléses incidens is, aki végül a tényleges hackelést végezte el. A kármentesítés viszont azt jelenti, hogy a fertőzések milyenek lehetnektávolítani. A kármentesítés nem lehet törvényszéki és fordítva. A megfelelő helyreállítás nem hozható létre a jelenlétük nélkülmegfelelő igazságszolgáltatás.

A nagyvállalkozások a forensika nélkül nem vehetnek részt. A webhely biztonsága nagyon fontos.Itt vannak olyan okok, amelyek arra utalnak, hogy miért van szüksége a szervezet igazságügyi szakértőjére, hogy túlélje a webhely hackerelését és fertőzését.

  • Kompromisszum esetén igazságügyi feladatokat kell megoldania az IR protokollok megoldására.
  • Mivel PCI-kompatibilis, akkor biztosan nem lehet törvényszéki nélkül.
  • A késztetés arra, hogy megértsük, hogyan történt a kompromisszum.

A weboldal biztonságának veszélyeztetése

A weboldalak hackelés nagyon érdekes lehet. Nyilvánvaló, hogy veszélyezteti a vállalkozásokatjelezte a hackelést, de nem gondolta, hogy a fertőzés kiterjedne a weboldalukra. Hozzáférés az üzleti tevékenység irányításáhozremek alku. Az ellenőrzéshez a hacker számos felhasználási és jelszó kísérletet tesz. Előfordulhat, hogy átruházza a hitelesítő adataitegy körtől a másikig a hacker megfelelő lehallgatásával.

Egy másik módja annak, hogy feltörjék a szoftver sebezhetőségeit. Ez nema telepített szoftvernek, hanem a böngészőinek kell lennie. A hacker hozzáférhet a hitelesítő adatokhoz a böngésző irányításával.

Webhelytulajdonosként meg kell dolgoznia, hogyan védheti meg webhelyétfeltörték. Hangsúlyozva, hogy a látogatók hogyan férnek hozzá az üzleti webhelyéhez, egy olyan szempont, amely segít megvédeni webhelyét. Győződjön meg róla, hogy nincsmegjelenik a hitelesítő adatok. A weboldal biztonságának megőrzése érdekében készítsen webhelyet felhasználóbarát módon Source .

November 28, 2017