Back to Question Center
0

A tartalom lekaparása formája Black Hat SEO technika: Mit kell tudni - Szakértő Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:
Semalt , Natalia Khachaturyan tartalomstratégája figyelmeztet arra, hogy a weboldalon található tartalmi oldalak mennyiségének növelése érdekében a tartalmak megkétszerezése gyorsan tönkreteheti az online kampányát. A SEO-ben, a felhasználók eredeti és friss tartalmakkal való etetése hosszú távú stratégia, amely meg tudja keresni a webhely valós forgalmát. Ugyanakkor a fekete kalapos SEO technikákkal való tartózkodás valóban problémát okozhat a Google-nak.

Másodlagos tartalmaknak is nevezik, a tartalom lekaparása az egyik olyan fekete technológiai módszer, amelyet a webmesterek használnak a webmesterek számára a kulcsszavak átalakításához. Egyes webmesterek azzal a feltételezéssel dolgoztak, hogy a weboldalon a hangerő növelése növeli a felhasználók elkötelezettségét és javítja az üzleti láthatóságot. Azonban ez a fogalom a SEO szakemberek számára hibásnak bizonyult, mivel a duplikált tartalom közzététele egy webhelyre nagy visszafordulási arányhoz vezet.

Hasznos információk a lekicsinyelt tartalomról

A felhasználók elkötelezettségének növelése és a célpiac elérése valós időben rendkívül fontos az online és az internetes marketing terén. Interaktív, eredeti és friss tartalmak közzététele webhelyén segít megragadni potenciális látogatóinak figyelmét. Azonban néhány webmester egy rövid útvonalat választott, mivel optimalizálták weboldalaikat a lekicsinősített tartalomhoz a kulcsszó átalakításához, hogy relevánsak legyenek.

A törött tartalmat általában a webmesterek által végrehajtott szerzői jogi jogsértési gyakorlatként jelölik, hogy növeljék a felhasználók elköteleződését és valós forgalmat szerezzenek. A marketing tanácsadók, az online marketingesek és az algoritmusok rangsorolásával foglalkozó webmesterek által végrehajtott stratégiák többet szólnak róluk..Érdemes meggazdagodni az interaktív tartalmak létrehozásával és a potenciális látogatók számára hasznos információkkal. Hozd magadnak a tartalmadhoz hozzáadott értékekhez a felhasználóidat, hogy visszatérjenek a weboldal tartalmához .

A keresőmotorok rendszeresen frissítik algoritmusukat a megkettőzött és lekicsintható tartalmak felderítésére. Íme néhány példa a kaparás, mint egyfajta fekete kalap SEO:

Tartalom másolása és újrakiadása

A más weboldalakról származó tartalom visszajuttatása és másolása anélkül, hogy hasznos információkat kellene adnia az anyaghoz, olyan fekete kalapos SEO technika, amely veszélyeztetheti online kampányát. A kaparás elkerülése érdekében fontolja meg értékes és interaktív információinak hozzáadását a tartalomhoz, hogy elérje a felhasználókat.

Automatizált technikák alkalmazása

A már létező cikkek egyszerű szinonimákkal való helyettesítésére alkalmazott automatizált technikák használata egy fekete kalapos SEO technika. Ahelyett, hogy egy jelenlegi cikket szinonimákkal helyettesítene, hogy több száz vagy több ezer cikket hozzon létre, időbe telik új tartalom létrehozása és üzleti láthatóságának javítása.

Olyan tartalom beágyazása, mint a vírusos videók

Ha más weboldalak tartalmát beágyazta anélkül, hogy bármilyen értéket hozzáadna a végfelhasználóhoz, vegye fontolóra a stratégia felülvizsgálatát, hogy elkerülje a keresőmotorok algoritmusainak betiltását és feketelistáját.

Más honlapok hírforrásainak reprodukálása

Az olyan e-kereskedelmi weboldalak, amelyek más oldalakról hírforrást reprodukálnak és másolnak, és nem tartalmaznak egyedi tartalmat, kizárólag a felhasználók előnyeit élvezhetik.

A keresőoptimalizálás egy hosszú távú program, amely az üzleti láthatóság javításán és a felhasználók bevonásának növelésén keresztül javítja a nem fizetett eredményeket. A fekete kalapos SEO technikának nevezhető, a tartalom lekicsinyelése számos webhely megszüntetéséhez vezetett. Ha már végrehajtotta az egyik kiemelt gyakorlatot, fontolja meg a stratégiák felülvizsgálatát, és érje el a célpiacot a fehér kalapos SEO technikák segítségével Source .

November 29, 2017