Back to Question Center
0

A túlzott optimalizálás összekapcsolásának következményei - SEO tanácsadás a Semalt Expert szakértőjétől, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Mivel a webhelyek folyamatosan optimalizálják tartalmukat a felhasználók számára online megtekintésére, a túlzott optimalizálás problémája megrekedhet. A közelmúltban olyan kérdések, mint a rejtett tartalom és a kulcsszavak kitöltése digitális marketinget a természetellenes rangsorolású platform. Más esetekben egyes webmesterek a külső jelektől és a forgalomból függenek, hogy összekapcsolt léikat átviszik a domainjükre. A SEO folyamat sok oldalon és az oldalon kívüli optimalizációs funkcióktól függ, amelyek mindegyike célja a webhelyek láthatóságának növelése a célközönség számára.

Semalt , Natalia Khachaturyan tartalomstratégiája elmagyarázza, hogy számos "off-site" internetes marketing technika szintén megnöveli a weboldal túlzott optimalizálásának kockázatát. Ezenkívül a Google olyan "mesterséges" vagy "természetellenes" kapcsolatokkal foglalkozik, amelyek célja az, hogy növeljék a tartományi jogosultságot egy adott célhálóban. A legtöbb SEO ügynökség napjainkban elgondolkodik egy olyan domain összekapcsolási előzményeiről, amelyet a digitális marketingtervükbe fognak bevinni. A kapcsolatok rehabilitációjának elkerülése érdekében megismerheti a linkek típusát, a megfelelő linkeket, valamint a linktörténetet és a domain profilját.

A túlzott optimalizálás összekapcsolásának jelei

A Google az algoritmustól függ, hogy érzékelje a forgalmi áramlással kapcsolatos szokatlan mintákat..Ennek következtében könnyű azonosítani a "természetellenes" tendenciákat az egyes online linkek teljesítményével kapcsolatban. Például, a legtöbb weboldal ma van egy blog. A kölcsönös kapcsolatok és a horgonyos szövegek vonatkozásai nyomon követhető minták után kvantitatív mérésekben jelennek meg. Az extrém teljesítmény, mint például a nagy forgalmú webhelyek, növelheti a webhelyek túlzott optimalizálásával kapcsolatos gyanúját. A legutóbbi megtorláskor a Google gyorsan elveszítheti az ilyen webhelyekre mutató linkeket. Ebben az esetben ezeket a láncszemeket el lehet figyelmen kívül hagyni, mivel a mozgás nem előnyös a rangsorolás során.

Például egy weboldal elkezdheti a közvetlen forgalmat egy adott résszel 20 különböző helyről. Egy közeli megfigyelés alapján ezek a webhelyek egymáshoz kapcsolódnak. Ezek az esetek platformot kínálhatnak a történelmi adatok és trendek természetellenes kapcsolatához. A 90% -os viszonosság olyan jelenséget hordozhat, amely miatt a weboldal túlságosan spammynak tűnhet. A múltban a fekete kalap SEO ügynökségek különböző webhelyeket nyitottak meg, hogy összekapcsolják a felhasználók vagy az ügyfelek weboldalainak profiljait.

A honlap tartalmának optimalizálásakor elengedhetetlen a horgonyos szövegek természetes beillesztése. Ha túl sok permaliniket helyeztek el a szövegekről, növelhetik annak a gyanúját, hogy a Google által az elosztási görbékre alapozott információ természetellenes eloszlásáról van szó. A külső bejövő linkek, amelyek úgy tűnik, hogy egymáshoz kapcsolódnak, vagy segíthetnek vagy károsíthatják a SEO weboldalon történő előrehaladását.

Következtetés

Azok a weboldalak, amelyek nem felelnek meg a rangsorolási kritériumoknak, rangsorolási büntetéssel járnak. Más esetekben a webhelyek is szenvednek a deindexációtól, különösen akkor, ha túl sok fekete kalap SEO taktikát engednek be. A Google javasolja a webhelyek alkotóinak, hogy szem előtt tartsák azokat a linkprofilokat, amelyeket az emberek a webhelyekhez csatolnak. Más esetekben a horgony szövegek is hozzájárulhatnak a digitális marketing folyamat sikertelenségéhez. Ez a SEO iránymutatás segíthet olyan esetek felderítésében, amikor a webhely túlzott optimalizálást szenved Source .

November 29, 2017