Back to Question Center
0

A WordPress weboldalának biztosítása - Az Útmutató a Semaltból

1 answers:

Számos e-kereskedelmi webhelyet hoztak létre a WordPress programban. Különböző emberek csodálják a hatásátvégrehajtja a különféle WordPress webhelyeken megjelenő hackeket. Tisztelettel: az internet tele van mindenkinekrosszindulatú cselekmények. A spameléstől kezdve a hamisításig egyértelmű, hogy a hackerek a webhelyet célozhatják meg, és végrehajthatják gonoszságukatszándékolt cselekvések. Általában a hackerek úgy tesznek, mintha érdeklődnének az Ön SEO promóciójában vagy egy másik kampányban, amelyen fut.Ehelyett a legfontosabb hackok végrehajtása végett megy végbe.

A tipikus hackek tartalmazhatnak kereszthelyi szkriptet (XSS), adathalászatot, személyi lopástinformációk, valamint a csalárd átutalások. Sokan csak ügyfelek hitelkártya-adatait vették igénybetranszferek a háta mögött. Más esetekben webhelyet hozhatnak le és üdvözölhetik az embereket vicces dolgokkal a felhasználói fiókjukon.Ennek eredményeként a WordPress webhelyének biztonsága és az ügyfelek biztonsága nagyban függ attól, hogy mennyire éberek vagytoktartva ezeket a hackereket.

Artem Abgarian, a Semalt A Digital Services bemutatja a hack-proof trükköket, amelyek védik webhelyét a hackerek ellen:

1. Használjon biztonságos bejelentkezési oldalakat.

A WordPress bejelentkezési oldala általában nem túl biztonságos. Aminősített hacker, akkor lehet brutálisan bejutni az adatbázisba egy weboldal az adott bejelentkezési oldalon. Amikor elkészítedWordPress site, fontos fontolóra venni a / wp bejelentkezés hozzáadása..php vagy / wp-admin / a weboldal domainjén, amelyet biztosít. Ez az intézkedésmegakadályozzák ezt a bejegyzést, valamint más olcsó támadást. A biztonságos jelszavak használata segíthet a webhely admin paneljének isBiztonság. Ennek következtében elkerüljük a legelterjedtebb jelszavakat, például az 12345-öt vagy egy könnyen kitalálható jelszót.

2. Az adatok titkosítása SSL használatával.

Ez a biztonsági réteg biztosítja, hogy aa böngésző és a szerver közötti adatok biztonságosak. Ennek eredményeképpen a hackernek nehézségei vannak az adatbázisban lévő adatok visszafejtésére.A nevek és számok helyett a hacker találkozik a kóddal.

3. 2-faktori hitelesítés engedélyezése.

Az egyik módja annak, hogy biztosítsa a biztonságátaz ügyfelek a 2fa. Néhány sikeres hacker végül úgy kapja meg a jelszavakat, hogy sok fiókot. Mindazonáltal 2-faktori hitelesítésekadj hozzá egy másik biztonsági réteget az egyenlethez. Ennek eredményeként maga a jelszó nem megfelelő. A felhasználó által generált kódnak elérhetőnek kell lennieegy mobiltelefon szöveges üzenetéből, amely nem feltétlenül hacker információ.

Következtetés

A hackerek a mai társadalmunkkal szemben álló számítógépes bűncselekmények többségének alapját képezik. Mindenaz online vállalkozás egy csalási módszer vagy átverési tevékenység hatálya alá tartozik. Elengedhetetlen, hogy egy weboldal programozója gondoskodjon róla, hogy aA hackerek elleni védelemnek ébernek kell lennie, és biztosítania kell, hogy ezek a támadások biztonságban maradjanak. Az e-kereskedelem biztonságaweboldal a kezedben van. Ez az útmutató néhány hack-ellenes módszert kínál, amelyek növelhetik webhelye biztonságát. Egyes esetekben,A webhely védelme a hackerek ellen biztosítja, hogy a keresőmotor-optimalizálás (SEO) erőfeszítései gyümölcsöt teremtsenek, mivel a Google nem jelölwebhelyét, mint bizonytalan Source .

November 28, 2017