Back to Question Center
0

Alapértelmezett WordPress Sidebar és hogyan kell kezelni vele - Semalt Expert

1 answers:

Artem Abgarian, a Senior Ügyfél Menedzser vezetője azt állítja, hogy sok webhelyhasználó számára a WordPress oldalsáv eltávolítása nehézkes vállalkozásnak tűnhet. Ebben a SEO cikkben vannak olyan különböző módszerek, amelyeken keresztül eltávolíthatja vagy letilthatja ezt az oldalsávot. A legtöbb WordPress téma esetében ez egy alapértelmezett konfiguráció, amelyet nehéz beállítani. Más esetekben a különböző témák összetett kódstruktúrákat tartalmazhatnak, amelyek számos get sidebar-t tartalmaznak ; kérelmeket.

Először is, az oldalsáv témaként szerepel. Ez azt jelenti, hogy van egy PHP fájl a gyökér bármely téma könyvtárban. Vannak olyan plugin oldalsáv és widgetek, amelyek a témákból vagy a beépülő modulokból származnak. Más esetekben a webes tervező saját egyedi módosításokat is létrehozhat, amelyek a functions.php

A WordPress oldalsáv letiltása

For a WordPress user who may want to disable or move the sidebar, you can go to appearance> widgets > oldalsáv. Ebböl a helyszínböl beállíthatja az oldalsáv helyzetét a képernyőn. Például lehetőség van a helyes oldalsáv helyének kiválasztására. Kivételes esetekben az oldalsáv ugyanabban a helyzetben maradhat. Ilyen esetekben a WordPress oldalsáv eltávolítása bizonyos PHP fájlok módosítását vonhatja maga után. Ezek a lépések ebben a cikkben érhetők el, így nem kell aggódnia.

WordPress oldalablak eltávolítása tematikus fájlok segítségével

Ez a módszer magában foglalhatja a témának a kulcsfontosságú fájljainak megváltoztatását, de ez nem feltétlenül a legjobb módja annak, hogy kövesse, hanem futurisztikus változtatásokat tehet a témában, különösen ha a témát használja a jövőben mindig emlékezzen arra, hogy a frissítések felülbírálhatják a téma változásait, ezért alapvető fontosságú, hogy egy gyermekalapú témát vegyen fel az aktuális témájához.Az útmutatóban a gyermek alapú témák telepítése feltételezés, ezért tudják telepíteni őket.

To make these adjustments, navigate to Appearance > Szerkesztő. Ezen az oldalon keresse meg a képernyő jobb oldalát, és menjen a single.php, page.php és front-page.php fájlokra. Ebből a menüből lehet megtalálni a get oldalt ; kód. Távolítsa el teljesen ezt a kódot az oldalsáv betöltéséről. Ennek a beállításnak képesnek kell lennie arra, hogy javítsa az oldalsáv problémáját.

Távolítson el minden más fájlt, amely a get sidebar függvényében lehet; kérés. Használhat jegyzettömböt, és keressen olyan sorokat, amelyek a get sidebar-ot tartalmazzák; kódot és távolítsa el. Ezek az elemek az oldalsávon, amely akkor is kényszeríti a terhelést, ha letiltottad őket.

Következtetés

A WordPress oldalablak eltávolítása különböző témákban nehéz feladat lehet. Ez az útmutató segít bármely WordPress oldalsáv letiltásában. Hasonlóképpen, a WordPress is. Ez a módosítás minimális fejlesztői ismeretekkel lehetséges. Lehet, hogy átnézheti a kódot, és keresse meg azt a kódot, amely megpróbálja bekapcsolni a get sidebar-ot ; kérés. Abban az esetben, ha webhelye kódja összetettnek tűnik, előfordulhat, hogy kapcsolatba kell lépnie egy webfejlesztővel. Segítenek megtalálni a megfelelő sorokat, amelyeket el kell távolítania ahhoz, hogy az egész folyamat működjön Source .

November 29, 2017