Back to Question Center
0

Csali és kapcsoló marketing - Semalt, Natalia Khachaturyan szakértője

1 answers:

A legtöbb vállalkozó tisztában van azzal, hogy a csali és a kapcsolt marketing etikátlan. Tévednek, de néha a beleegyezésed nélkül eshet a csapdába. Függetlenül attól, hogy a csapdába szándékosan vagy sem, tudnia kell, hogyan működik és miért tartják helytelennek.

Az idő múlásával a fogyasztók egyre intelligensebbek lesznek, és bár ezek a marketing taktika hasznos lehet a múltban, a fogyasztók most tisztában vannak azzal, hogy a kapcsolók és a csalik hogyan néznek ki.

Hogyan csali és kapcsoló működik Semalt

, Natalia Khachaturyan tartalomstratégiája kifejti, hogy ez azt jelenti, hogy egy vállalkozás alacsony áron reklámozhat egy terméket, de amikor a fogyasztók megyek vásárolni a terméket, úgy találják, hogy nem áll rendelkezésre . Most, hogy az ügyfél már a boltban vagy a weboldalon található, a vállalat megpróbálja meggyőzni őket, hogy szerezzenek valami mást, ami drágább, mint amit hirdetett. Ilyen forgatókönyv szerint a csali olyan termék volt, amelyet alacsony áron hirdetett, majd valami magasabb árfolyamra váltott.

Ez a marketingstratégia bizonyos esetekben illegális, mivel hamis reklám. Azonban néhány vállalat nem bajba kerülhet vele. Tervük van arra, hogy húzzák meg az egyik taktikát. Például a termékre vonatkozó felelősség kizáró nyilatkozatot tehet, amely jelzi, hogy a termék korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre. Ez lesz a vállalat fedezett, és nem tud bajba kerülni, ha azt nem találja..

A csali nem rossz. A váltás a terv rossz része. Csalás megengedett mindaddig, amíg nem kapcsolja a termékeket. Néhány tipikus csali és kapcsolási módszer, melyeket tudtán használhat:

A versenytárs nevének használata a termék forgalmának vonzására

Ez a taktika azonban a választott szavaktól függ. Ha reklámozod termékeidet vagy szolgáltatásodat, és kifejezed a szavakat úgy hangzik, mintha olyan tárgyat árulnál, amelyet nem, csak egy másik népszerű versenytársa van, ezt csalik vagy csalhatják az ügyfelek. Jogszerű összehasonlítani a termékeit a versenytársaival, de helytelenül használja őket, hogy az embereket látogassa meg.

Az irreleváns kulcsszavak és a SEO csali és kapcsoló használata

A kulcsszavak elsődleges célja a SEO rangsor optimalizálása. Segítenek az embereknek látni a vállalkozásával kapcsolatos termékeket, és növelik a webhely forgalmát. Ha a SEO csali és kapcsoló, akkor olyan kulcsszavakat használsz, amelyeknek semmi köze sincs ahhoz, amit a cég elad. Olyan irreleváns vagy hamis kulcsszavakat fűszel, amelyeket a legtöbb egyén keresi, így több ember juthat el a webhelyére, csak hogy megtalálja a különböző termékeket attól, amit elvártak.

Ha ez úgy hangzik, mint valami, amit a cégedben csináltál, fontos megjegyezni, hogy a webhely láthatósága nem feltétlenül szükséges, különösen akkor, ha a megtekintett személyek nem fognak átalakulni. A stratégiát a fekete-fehér kalap tervnek nevezik a SEO területén, ezért mindenképpen kerülni kell.

A bizalom létfontosságú minden vállalkozás számára. Ne öld meg ezt azzal, hogy ügyfelei úgy gondolják, hogy egy ilyen online felülvizsgálatba fektetik őket, egyikük tönkreteheti hírnevét és üzleti tevékenységét. Ellenőrizze, hogy ezeket a hibákat a marketingkampányában követi-e és elkerülje őket Source .

November 29, 2017