Back to Question Center
0

Hasznos tippek a semalt-ból, hogyan blokkolhatják a nem kívánt e-maileket a Gmail-fiókjában

1 answers:

A nem kívánt és hamis e-mailek fogadása a Gmail fiókjából kissé irritáló lehet. A Gmail hatékony szűrőket ajánlott a rosszindulatú levelezőlisták és bizonyos feladóktól származó levélszemét-spamek megelőzésére. Ha spameket kapott, a Gmail megkönnyíti a hamis e-mailek folyamatos blokkolását.

Ross Barber, a Semalt szakértő elmondja, hogy az elmúlt években a spammerek és a támadók írásos e-maileket használták a végfelhasználói számítógépekről származó adatok ellopására. Ha rákattint egy hamis e-mailre Gmail-fiókjában, átirányíthatók egy rosszindulatú webhelyre, ahol a hackerek gyorsan megkaphatják pénzügyi adatait és jelszavát - do follow websites. Hosszú távon a spammerek a valódi pénzt a szervezeteknek fizetik hirdetési díjként. A nem kívánt e-maileknek nem kell az online kampányuk vagy műveleteiket érintő alapvető probléma. Hagyja, hogy a hamis e-mailek csak egy kis bosszúságot jelentenek a számlájára küldött nem kívánt e-mailek számának minimalizálásával.

Hogyan tilthatja le a felhasználókat Gmail-fiókjában levélszemétszűrők használatával

A Gmail-fiók spam leveleinek megakadályozása esetén a spamszűrők használatának elsődleges lehetősége lehet. A spamszűrők azonosítják, hogy a legtöbb nem kívánt e-mail származik-e, a hamis e-mailek technikai elemei, az e-mail által lefedett hatókör és a nem kívánt e-maileket fogadó személyek száma.

Ha meg szeretné tiltani az adott feladóktól érkező zavaró és hamis e-maileket a Gmail-fiókjába való belépéshez, csak add hozzá a feladókat a Gmail blokklistájához, miután megkapta a nem kívánt e-maileket, ellenőrizze és kattintson a" lefelé mutató nyílra 'megjelenik a hamis e-mail jobb felső sarkában.

Válassza ki a megjelenített opciókat a lefelé mutató nyílra kattintva, majd kattintson a "Feladó blokkolása" lehetőségre. A jövőben a blokkolt feladótól származó összes nem kívánt e-mail automatikusan átkerül a "junk" mappába. Szerencsére a Gmail lehetőséget ad arra, hogy feloldja a véletlenül zárolt feladókat

Trükkök spam e-mailek bejelentésére

Amikor spamszemet észlel Gmail-fiókjában, akkor nem kell pánikolni. Az e-mailek listáján vagy a szűrők használatán lévő pipa jelölése a legjobb megoldást kínálja. A Google a végfelhasználók által benyújtott jelentéseket használva finomítja a spamszűrőt, és javítja. A spamszűrők a legjobb eredményeket szolgáltatják valaha. Azonban néhány levélszemét mindig megtalálja a módját, hogy átkeresse a Gmail fiókját. A beérkezett levélszemét jelentéséhez jelenteni kell a kapott levélszemét jobb felső sarkában megjelenő "lefelé mutató nyíl" -ot.

Görgessen lefelé a lefelé mutató nyílban található lehetőségek listáján, és kattintson a "Jelentés spam" lehetőségre. Az üzenetek és e-mailek megjelölése vagy jelentése után a szemét tartalmat elküldi a "szemetetszék mappába". Továbbra is blokkoljuk és bejelentjük a nemkívánatos e-maileket a Gmailben, és minimalizáljuk a spamszal és támadók által küldött titkos levelek számát.

A Gmail nagyon komolyan veszi a Gmail fiók biztonságát. Ne hagyja, hogy a bejövő postafiók túlterhelt legyen a szemétdobozokkal és a nem kívánt e-mailekkel. Kerülje az egyes feladóktól származó hamis e-mailek fogadását a blokklistájukhoz való hozzáadással. A zárolási listájához csatolt feladók feloldásának feloldása a lefelé mutató nyílra kattintva és a "feloldás" opcióra kattintva történhet .

November 29, 2017