Back to Question Center
0

Hogyan kezeljük a spam e-mailt: Practalt From Semalt

1 answers:

Minden internethasználónak számos spam üzenettel kell szembenéznie. Az internet tele van olyan spammerekkel, akik minden eszközzel elérik és hozzáférnek a személyes adatokhoz. A spam e-mailek számos módon érkeznek, és hagyományosan azt követelik meg, hogy a felhasználó rákattintson egy adott linkre, vagy akár újabb cselekvésre ösztönző műveletet hajtson végre. A legtöbb spamküldő olyan felhasználókat céloz meg, akik hamar áldozhatnak az adathalászatért vagy más csalásokért.

Ross Barber, a Semalt Digital Services ügyfél sikertulajdonosa a következő 5 módot kínálja a spam e-mailek leállítására.

1. Hozzon létre egy másik e-mail címet

Ideiglenes e-mail címet hozhat létre online módon különféle módon. Az egyik spammer legnagyobb megközelítése az e-mail listák gyűjteménye. A rovartalan e-mail fiókok képesek levenni a spammereket, és spamként megjelölni, mielőtt károkat okoznának. Ugyancsak előnyös a felhasználó számára, mivel nem adja ki a személyes e-mail címét a különböző online platformokhoz, ami esetleg nem olyan hiteles, mint a többi forrásból származó. A hamis e-mail címek sokféle módon rögzíthetik a spam-mintákat.

2. Használjon biztonságos e-mail szolgáltatót

A legtöbb spamküldő a rendszer sebezhetősége miatt gyarapodik. Ennek eredményeként mindig fontos, hogy egy biztonságos e-mail szerverről legyen szó, amelyik spamszűrőket tartalmaz..Néhány olyan eszköz, mint az Unspyable, az CounterMail és a Shazzle, biztonságos VPN-bejelentkezést biztosít az okostelefon-használók számára, ezzel megakadályozva, hogy egy spammer hozzáférjen az e-mailjeihez. Más esetekben egyes e-mailszolgáltatóknak mechanizmusaik vannak a férgek, a trójaiak és a rosszindulatú programok észlelésére az e-mail mellékleteiben. Például a Google mail számos spam támadást megtakaríthat.

3. Titkosítsa a személyes e-mail címét

Kemény lehet egy spammer számára egy titkosított e-mail cím eléréséhez. Például a többrétegű védelem, például a 2-faktoros hitelesítések nehézkessé tehetik a hackelés folyamatát, így sok felhasználó megmentheti a felhasználót. Például a Mac felhasználók a GPGTools segítségével titkosítják postafiókjaikat. A GPG4Win egy másik fontos titkosítási kulcs, amely segítheti az Outlook felhasználókat abban, hogy biztonságban maradjanak. Más eszközök közé tartozik a titkosítási eljárások, mint a Thunderbird for Enigmail felhasználók.

4. Használjon spam szűrőket

A legtöbb esetben a spamszűrők általában egy adott e-mail cím alapértelmezett jellemzői. Segítenek a legtöbb embernek abban, hogy fizikai erőfeszítés nélkül élvezhesse a spam e-mailek elszállítását. Ennek biztonságos módja az egyes e-mailek automatizálása, hogy bizonyos mappákba menjenek. Ennek eredményeképpen elszállítod a levélszemétszemét, valamint az egészet. Ez a módszer hasznos lehet az olyan fontosabb szempontok kezelésében is, mint a számlák, a munka, az iskola és egyéb, az e-mail fiókját érintő feladatok.

Következtetés

Minden online üzenetet, beleértve az üzeneteket és az e-maileket is, lehet levélszemét. A spammerek elszedik a hatalmas erőforrásokat, és számos rossz szándékú cselekményt hajtanak végre az általuk felhasznált személyes adatokban. Vannak olyan módszerek, amelyeken keresztül kezelheti a spam e-maileket. Ebben a digitális korszakban a spamküldőknek automatikus eszközei vannak a feladataik valamelyikének, mint a SEO-nek. Néhány spamutasítás elkerülése sok bajt okozhat, amit okozhatnak. Ez az útmutató segíti a spamszűrő mechanizmusok végrehajtását, amelyek megakadályozhatják Önt és üzletét a spam e-mailek elől Source .

November 28, 2017