Back to Question Center
0

Hogyan lehet elkerülni a sokszorosított tartalmat? - Válasz a Semalt szakértőjétől, Natalia Khachaturyan

1 answers:

A sokszorosított vagy másolt tartalom egy cikk anyagi blokkjaira vonatkozik olyan területeken belüli és azok között, amelyek teljes mértékben megfelelnek egymásnak vagy nagymértékben hasonlóak. A nem rosszindulatú másolt tartalom leggyakoribb példái a következők:

  • Fórum hozzászólások, amelyek rendszeres és leértékelődő beszélgetéseket generálnak, és okostelefonokra és más hasonló eszközökre irányulnak
  • Tárolt elemek, amelyeket külön URL-ekhez mutatnak és kapcsolódnak
  • A cikkek és a webes tartalom nyomtatott változatai
Semalt , Natalia Khachaturyan tartalomstratégája elmagyarázza, hogy ha egy weboldal több oldalt tartalmaz azonos tartalmat, akkor valószínű, hogy a Google büntetik a webhelyét. Leggyakrabban a spamszolgáltatók szándékosan másolják a tartalmat több domainre, és manipulálják a keresőmotor webhely rangsorát, és nagyobb forgalmat nyernek a saját weboldalukon. Az ilyen megtévesztő gyakorlatok rossz felhasználói élményt eredményeznek. Amikor a látogatók ugyanazt a cikket ismételten megismétlik az interneten, nem fog érdekelni a tartalom. A Google a lehető legjobban megpróbálja feltérképezni és megjeleníteni azokat az oldalakat, amelyeknek külön információ van. Számos weboldalt kiszűr, és blokkolja azokat a webhelyeket, amelyek hasonló szövegeket tartalmaznak vagy tartalmakat dupláznak.

Hogyan kell kezelni a sokszorosított tartalmat?

Néhány intézkedést megtehet az interneten található ismétlődő tartalmak kezelésére, biztosítva, hogy a látogatók szereti a tartalmat az eredetiség miatt.

1. módszer: 301

Ha nemrégiben átalakította webhelyét, használhatja a 301 átirányítással a .htaccess fájlban, és a felhasználókat átirányítja a weboldalakra, és megakadályozza, hogy a pókok és a robotok eljussanak az oldalukhoz.

2. módszer: Legyen következetes

Tartsd meg a belső kapcsolódási konstansot, és mindig használd a legfelső szintű domaineket a webhelyed backlinks fejlesztéséhez. Ezeknek a domaineknek relevánsaknak kell lenniük webhelyén, és országspecifikusnak kell lenniük.

3. módszer: Óvatosan szedje szét

Ha más weboldalak tartalmát szinkronizálta, a Google valószínűleg megmutatja a leginkább megfelelő és a felhasználók számára megfelelő verziókat. Ez a módszer biztosítja, hogy az Ön webtartalma és cikkei szinkronizálva legyenek, és az eredeti szövegre vagy oldalra mutassanak vissza linkeket. Ezért gondosan kell társítania a tartalmat, és többféle plugint is használhat a feladat végrehajtásához.

4. módszer: Használja a keresőpultot, és állítsa be a beállításokat

Használhatja a keresőpultot, és megmondhatja mindenkinek, hogyan szeretné feltérképezni vagy indexelni webhelyét. Ahelyett, hogy hosszas szerzői jogi szöveget használna minden oldal alján, össze kell írnia egy összefoglalót, és csatolnia kell az oldalakat egy WordPress plugin használatával.

5. módszer: Csökkentse a kazettatartály tartalmát

A webhely biztonságát az interneten biztosítani kell. Például össze tudsz írni egy összefoglalót, és további részletekkel linkelhetsz az oldalakra. Alternatív megoldásként megpróbálhat egy Paraméterkezelő eszközt a Google, a Bing és a Yahoo azonosítására, hogy kezelje webhelye és URL-paramétereit.

A sokoldalú tartalom nem indokolja a weboldalon történő cselekvést, amíg nagy számban nem jelenik meg az interneten, és manipulálja a keresőmotor eredményeit . Abban az esetben, ha webhelye másolt vagy ismétlődő tartalmat érint, és Ön nem tudja, mit kell tennie, jobb, ha felveszi a kapcsolatot a többi webhely rendszergazdájával, és eltávolítja a tartalmat. A kérelmet elküldheti a Google-nak is, és a keresőmotorok eltávolítják a jogsértő oldalakat az eredményekből Source .

November 29, 2017