Back to Question Center
0

Insight a kulcsszavak kitöltéséhez szakértője Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

A legtöbb SEO kampányban a kulcsszavak használata segítheti a keresőmotor s rangsorolását. Ugyanakkor korlátozás van a kulcsszavak használatára, mivel túlzott használatukat kulcsszó-töltésnek nevezik. A természetellenes kulcsszavak alkalmazása egy fekete kalapos SEO technika, amelyet az elmúlt évtizedekben használtak. Emellett a Google frissítette a pingvin algoritmust, hogy az ilyen illegális módszereket lefaragja, és a kulcsszavak betöltése már nem segíthet semmilyen internetes rangsorban. Ezenkívül Semalt , Natalia Khachaturyan tartalomstratégiája kimondja, hogy az ilyen technika megnöveli annak kockázatát, hogy egy weboldal rangsorolási büntetést és deindexálást szenved.

Miért nem jó a kulcsszó kitöltése

A tartalom relevanciája az új rangsoroló tényezővé vált, amelyet a Google kiemelten kezel. A kulcsszavak kitöltésével általában túl sok olyan tartalmat tartalmaz, amely releváns lehet a felhasználók számára. Ha túl sok kulcsszót helyez el, akkor a tartalom nem marad hasznos a célközönség számára. Senki nem keresi a weboldalt, hogy az oldalra maradjon, ha a tartalom nem oldja meg kezdeti szándékát.

A legtöbb vállalkozás ma már nem használ túlzott kulcsszavakat, mert ez a módszer már nem rangsorolási módszer. Ráadásul, ha a tartalom nem releváns, a webhelyén eltöltött idő alacsony.

Kulcsszó Tömörítés

A weboldalon található egyes szavak természetellenes használatának felderítése egyszerű. Ha bármilyen kifejezést keresel, a legfontosabb weboldalaknak releváns információkat kell tartalmazniuk. A kulcsszavakat használó személyek közül néhány példa:

  • Olyan kifejezések, amelyek magukban foglalják azon helyek és városok nevét is, ahol a webhely megpróbál rangsorolni..Ezek a szavak megpróbálják spam a helyi SEO keresőmotor ranker.
  • Számos olyan telefonszámot tartalmazó lista, amely semmilyen értéket nem tartalmaz a szóban forgó tartalomhoz vagy tartományhoz.
  • Az állítások nem természetes jellege. Például: "Vörös rózsaink a vörös rózsa szükségletének megfelelnek ebben a vörös rózsa rezsimben a vörös rózsánál, vörös rózsa piros rózsával, piros rózsával piros színű vörös rózsa értékesítésével. „

Hogyan fedezhetem fel a kulcsszavakat?

A kulcsszavak betöltésének egyik módja az internetes tartalom felmérése. A legtöbb esetben a kulcsszavakat tartalmazó webhelyek túl sok releváns információt tartalmazhatnak a kulcsszavakkal kapcsolatban. Más webmesterek rejtett tartalmakat használnak, amelyek magukban foglalják a feltöltött kulcsszavakat is. Ebben az esetben az ilyen webmesterek kis méretű betűtípust használhatnak vagy sem, amely a háttérszínhez hasonló színnel jelenik meg .

Mindent kiemelhet a rejtett töltött kulcsszavak felfedezéséhez. A vezérlő + gomb megnyomásával az összes webes tartalom kiemelkedik. Ez a tartalom egy szövegszerkesztő dokumentumba való beillesztése alapvető fontosságú. Néhány ember hasonló háttérszínt használhat a háttérben, így észrevehetetlen.

Következtetés

Az e-kereskedelmi vállalkozások számára a sikeres digitális marketing kampány létrehozása jó stratégia lehet. Számos vállalkozás sok online értékesítést kínál az olyan módszerekkel, mint a SEO. A legtöbb SEO-megközelítésben a kulcsszavak kutatása a legelterjedtebb módja annak, hogy nagyon kereshető kifejezéseket használjunk a weboldal tartalmában. Ez a technika lehetővé teszi, hogy az oldalak rangsorolják a fenti kifejezések SERP-jét. Azonban a kulcsszavak túlzott használata a keresőmotorok megtévesztésére olyan büntetésekhez vezethet, mint a deindexálás. Az embereknek el kell kerülniük a kulcsszavak kitöltését digitális marketing módszerként Source .

November 29, 2017