Back to Question Center
0

Islamabad Expert From Semalt: Milyen Referrer Spam van és hogyan kell megállítani

1 answers:

A Google Analytics az egyik legbefolyásosabb, leghasznosabb és leghíresebb internetes elemzési szolgáltatás. Jelentést készít és nyomon követi a webhely forgalmát, és elemzési eszközöket biztosít a marketing és a SEO célok érdekében. Biztonságos azt mondani, hogy a Google Analytics jelenleg a legjobb és legmegbízhatóbb követési szolgáltatás az interneten. Sajnálatos módon a spammerek sajátos weboldalakkal forgattak forgalmat a Google Analytics-fiók és webhelye segítségével .

A forgalom tekinthető a legértékesebb tényezőnek a weboldal teljesítményének és rangsorolásának értékelése során. Minél több értékes forgalmat kap a webhely, annál magasabbak lesznek az esélyei az online üzlet nyereségére. Több olyan dolog van, amely befolyásolja webhelye forgalmának minőségét .

Annak megállapításához, hogy webhelye minőségi forgalomban részesül-e vagy sem, figyelembe kell vennie a következő dolgokat, amelyeket a Nelson Szürke, a top szakértő Semalt .

Mi a hamis forgalom

A hamis vagy hamis forgalmat pókok, robbanók és robbanóanyagok generálják, és az igazi forgalom emberi interakcióból származik. Google Analytics-fiókjában a hamis forgalom is valódi, és a spammerek egyszerűen trükkök a Google Analytics-jelentésekkel oldalnézetekkel, eseményekkel, kulcsszavakkal, képernyőnézetekkel és tranzakciókkal. Ehhez megkövetelik a Google Analytics tulajdonazonosítóját.

Hivatkozószöveg és annak hatása a Google Analytics-fiókra

A hivatkozó egy olyan típusú link, amelyet a HTTP fejléc megoszt, amikor a webböngésző az egyik webhelyről a másikra navigál, és az információkat nyomon követi a Google Analytics-fiókjában, és megadja a pontos jelentést arról, hogy kik a közönséged, és hogy az emberek miként lépnek kapcsolatba a webhelyével.Felhetetlennek mondható, hogy a referrer spam súlyosan megzavarja a Google Analytics jelentéseket, hatásai a webhely méretétől függnek.Egy nagy weboldalon Ha a saját vagy egy kis vagy közepes méretű weboldal tulajdonosa, az esélye, hogy a Google, a Bing és a Yahoo nem javítja keresőmotorját rangsorolás a referrer spam miatt

A spammerek ugyanazt teszik számos Google Analytics-fiókhoz robotok és pókok segítségével. Céljuk, hogy webhelyük felé vonzza Önt, és sok bevételt generál a kattintásokból és oldalkijelzésekből.

Hogyan lehet észlelni és rögzíteni a referrer spam-et?

A referrer spam észleléséhez és javításához meg kell keresnie a Google Analytics-fiókjának Referral-jelentését, és módosítania kell a dátumot az elmúlt három hónapban. Ezzel megjegyezzük, hogy a visszafordulási arány idővel csökken, és a forgalmának minősége automatikusan javul. A 15 vagy több munkamenetre leadott referenciák 0% vagy 100% -os visszafordulási aránya lesz. Ha nem biztos abban, hogy hogyan észlelhető és javítható, keresse meg Google Analytics-fiókját, és hozzon létre kézi szűrőket, ahol felveheti a gyanús domainneveket.

Miután azonosította a referrer spam-et, a lehető leghamarabb be kell tiltania a weboldalakat, mint a darodar.com, hogy ne látogasson el webhelyére. Mivel a látogatásokat a kiszolgáló naplójában és a Google Analytics-jelentésben rögzítik, a .htaccess fájl is szerkeszthető. A hivatkozó levélszemét blokkolásának kulcsa a gyanús webhely elérése és szűrése. A .htaccess fájlt rendszeresen frissíteni kell a webhely biztonságának biztosítása érdekében Source .

November 29, 2017