Back to Question Center
0

Mastful Instagram Tipps Wie Kunden Az Ihre Marke Lieben - Semalt Perspektive

1 answers:

Van egy tévhit a Instagramról, amit néhány üzletembernek el kell távolítania. Ki mondta, hogy a közösségi média platform csak a "fiatal emberek" számára nyújt fantasztikus fotókat és videókat? Itt az ideje, hogy az Instagramot új fényben tekintse meg: a szociális média marketing példátlan emelkedésével semmit sem szabad véletlenre vinni.

Más szóval az Instagram megfelelő stratégiája növelheti a márkát.

A számok nem hazudnak. Az Instagram lassan átveszi a szociális média királyát. Scott Galloway (marketing professzor, NYU stern) szerint az Instagram 50x-el többet vállal, mint a Facebook és a Twitter 20x. Ebben az évben (2017) a szociális média szerelmeseinek 51,8% -a az Instagramban lesz, amikor először átlépte az 50% -os értéket. Ne maradjon hátra, kihasználja az új trendet.

Az induláshoz használja ezeket a 6 tippet, amelyeket Frank Abagnale, a Semalt Digital Services ügyfélszolgálati menedzsere határozott meg.

1. Optimalizálja a bio

Kezdje azzal, hogy vonzó bio-t ad hozzá egy Bitly linkkel a hivatalos webhelyére. Ne feledje, hogy csak a bio szolgáltatásban veheti fel ezt a linket. Ez a "Like2Buy" link a potenciális ügyfeleket egy céloldalra irányítja az összes termék részletével - képek, árak, fizetés stb.

2. Mérje meg tartalmát "étrend"

Kerülje a kemény eladást. Nem kedveli a közönségét. A tartalma egy elfogadó hozzászólás, egy kis termékinformáció és ajánlat / promóció keveréke lesz. A vevők beszámolnak a társadalmi média erőteljes befolyásáról, amikor valami vásárlást fontolgatnak..Minden esetben a szám befolyása a barátainak média megosztottsága volt. A második a sorban a márka szociális médiajához érkezett (ez az, ahol bejön) 38% -kal. További 35% -ot idézett, amit befolyásoltak az Instagramban a kiskereskedők. Nike és Adidas példája - 2014-ben a Nike az emberek életmódja alapján 60% -át tette közzé, míg az Adidas 32% -ot tett ki. Higgye el, vagy sem, a Nike 8x több interakciót kapott, mint az Adidas.

3. Hashtags számít

Hozzon létre egy különálló kilátást a márkádról. Használjon látványos és egyedi fényképeket, valamint videókat a közönség megtartásához. Használjon olyan hashtagokat, amelyek egyre nagyobb expozícióval rendelkeznek. Lehet, hogy nehéz feladat, de ki kell találnia a kiutat.

4. Tartsa nyomon a közönség elkötelezettségét

Vannak olyan eszközök, amelyek segítségével nyomon követheti a számokat. A Crowdfire, a SimplyMeasured, az Iconosquare és más analitikus eszközök segítségével felmérheti az egyes beosztások elérhetőségét, valamint az elkötelezettségét. Csak gondoskodjon róla, hogy végezzen alapos keresést a kulcsszavakon, hogy több elkötelezettséget szerezzen. Nem árt, ha más márkákat keresel ugyanazon hashtag használatával.

5. A millenniumi szegmens kihasználása

A millenniumok csak imádják az Instagramot. A márkának csatlakoznia kell az ezredéves szegmenshez, amely után megosztják a szóval megosztott fotók / videók segítségével. Az Instagram történetei nagyon népszerűek, miért nem gondolnánk a közönség elkápráztatására vagy egynapos ajánlatokra.

6. Mi a helyzet a márkakövetelemmel?

Ha van költségvetése és akaratod megtalálni a befolyást, akkor menj jobbra, és tedd meg. Míg ott van, győződjön meg róla, hogy profilja tiszta, és ő egy nagy követ. Ne maradjon hátra mögött. A közelmúltban egy kutatás során 800 különböző posztot vizsgáltunk. Ezt megtudták - 92% -uk elfogadta az Instagramot, ahol hetente átlagosan tizenöt álláshellyel rendelkeznek. Csatlakozzon a bandwagon-hoz Source .

November 28, 2017