Back to Question Center
0

Mi a spamszármazás? - Érdekességek a Semalt szakértőktől

1 answers:

A spam a viccek csúcsa. Azonban ez a konzerv prés termék az amerikai történelemben gyökerezik. Az évek során népszerűségnek örvendett, és egy ebédlőből egy popkultúra ikonra ment. A Spamot először a Hormel Company hozta létre a XIX. Században, és a második világháború idején kedvenc volt. Az Egyesült Államokban nagy mennyiségben fogyasztották el, mert nagyon finom volt, mint a többi hús. Idővel a levélszemét híres terméknek és kedvenc elemnek számított a külföldi csapatok számára, amely ismert volt a kényelmes szállítmányozásról és stabilitásról .

Jack Miller, a Semalt Senior Customer Success Manager elmondta, hogy a levélszemét még mindig híres és Hawaiiban használatos, ahol az egy főre jutó egyik legmagasabb fogyasztási arány. Ugyanolyan híres az ázsiai és az egyesült királyság egyes részein. Érdemes megjegyezni, hogy a spam jelenleg a világ több mint negyven országában kerül értékesítésre.

Spam fő összetevői

A klasszikus levélszemét fő összetevője a sonka, a burgonyakeményítő, a só, a nátrium-nitrit, a cukor és a víz. A burgonyakeményítőt húskötéshez használják, míg a nátrium-nitrát tartósítószerként működik. A zselatinszerű, sűrű anyagot, amely a spam körül van csomagolva, zselatinból készült és megszilárdítja az alkalmazott húst. A levélszemétektől függően más összetevők is találhatók, mint például a csirke, a pulyka, a chilies és a paprika. A spam sokféle ízben jön, és szerette a világ minden tájáról..Mind a magas, mind az alacsony nátriumfajták, amelyek egészségesebbek, mint bármely más étkezés.

Hogyan használják a spameket?

Lehet sütni, sütni, grillezni vagy levenni a levélszemetet hideg formában. Előfőzött is használható, ami azt jelenti, hogy a fűtés opcionális. A spam használatának legjobb módja a pánik barát, a kedvenc tésztával vagy tojással. Használhatja a reggelire, mivel ez egy sokoldalú étkezés. A spameket hamburgerekben, szendvicsekben, pizzákban és curryokban is fel lehet használni. A spamet rajongók híresek a konzerv húsuk kreatív és egyedi felhasználásáról. Nem a leginkább ízletes és tápláló étel, de a napi étrend részévé teheti, mivel a levélszemét sok tartósítószert és telített zsírt tartalmaz. Ha kempingezést folytat, hideg formában hozhatja magával.

Spam ünnepek

A spamt gyakran használják Waikikiben és Hawaii más részein. Az április utolsó hetében ünneplik a fesztivált, és elkötelezett a spam-rajongók számára. Ez az egyik leghíresebb fesztivál az Amerikai Egyesült Államokban. Ebben az alkalomból a helyiek sok spamt fogyasztanak, és több millió doboz kerül eladásra. Emellett az Austin egy egyedülálló spammúzeum, és a Hormel cég, amely ebben a városban található, nagy mennyiségben gyárt és értékesít spameket. Az oregoni Shady Cove városa híres az egész világon az éves spam-parádéin.

Spam a popkultúrában

Meg lehet említeni, hogy a spam a második világháború óta az amerikai kultúra lényeges részévé vált. Abban az időben a háborúban használták, mint a katonák elsődleges forrása. Amikor a háború véget ért, Hormell zenészek csoportját és több fiatal hölgyet hívta össze, akik Hormell Girls néven ismertek. Ezek a nők elősegítették a levélszemetet, és szórakoztatták az embereket a hazafias dalokkal Source .

November 29, 2017