Back to Question Center
0

Optimalizálja a kulcsszó sűrűségét a szakértővel Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

A kulcsszavak sok zavart okoznak a vállalkozások tulajdonosai számára, ezért néhányan szkeptikusak lehetnek a SEO indításában. Jelenleg vannak olyan vállalatok, amelyek azt állítják, hogy olyan szolgáltatásokat kínálnak, amelyek weboldalt elérhetnek a Google eredményeinek legmagasabb szintjére. Olyan kérdések, mint amelyek közül az egyik hazudik, és melyik nem, vagy hogy a SEO-be fektetés a megfelelő választás. Ebben a tekintetben a Semalt , Natalia Khachaturyan tartalomstratégiája egyszerűen megoldja a kiemelt problémát:

A legtöbb ember általánosan félreértelmezi a kulcsszavak használatát a SEO-ben

2009-ben Matt Cutts elmagyarázta, hogy a Google már nem használ kulcsszavakat a keresési algoritmus részeként. A figyelmeztetés ellenére az emberek továbbra is ezt a téveszmét tartják fenn, hogy a kulcsszavak elengedhetetlenek a SEO-hez. Továbbra is a kulcsszó metatagját használja, annak ellenére, hogy a Google.com teljesen figyelmen kívül hagyja őket.

Kulcsszó Tömörítés

Ha a SEO még mindig a csecsemőben volt, a keresőmotor által megkísérelt problémák között szerepel a kulcsszavak betöltése. Kezdetben a keresőmotorok csak az oldal tényezőire összpontosítottak, mielőtt azok kifinomultabbá váltak ahhoz, hogy kezeljék az off-page tényezőket, például a backlinks használatát . A kulcsszavak olyan oldalak között szerepeltek, amelyeket a webes fejlesztők a kulcsszavak meta címkéjével helyeznek el a webhely hátterében.

A taktika gyorsan felhasznált egy "kulcsszavak kitöltésével" kapcsolatos tevékenységgel. A kulcsszavak kitöltése az egyik olyan sokféle trükkök közül, amelyeket Black Hat taktikájaként használnak. Sokan kiderült, hogy sok kulcsszót tartalmazhatnak (ezek közül néhány nem releváns) a címkén az információk láthatóságának manipulálásához. A felhasználók nem látták ezeket a kulcsszavakat, de félrevezető és pontatlan keresési eredményekhez jutottak.

A Google válaszában az volt, hogy teljesen figyelmen kívül hagyta a meta tagot a webes indexelés során, és ezt továbbra is egyértelművé tette. Amennyire az emberek ezt mítoszként gondolják, az az igazság, hogy a Google nem használ kulcsszavakat meta címkéket a webes keresés során..

Ha a Google figyelmen kívül hagyja a metacímkét, ez azt jelenti, hogy a kulcsszavak kitöltése nem sérti a weboldalt?

A népszerűséggel ellentétben a kulcsszavak kitöltése nem sérti a weboldalt. Amennyire a kulcsszóhúzás nem kínál SEO értéket, növeli annak esélyét, hogy egyáltalán nem rangsorol. A Google megtalálta a módját, ha más kulcsszavakat keres.

A Cuttok megerősítették, hogy a 2012-es pingvin algoritmus felszabadítása valójában csökkenti azoknak a helyeknek a rangsorát, amelyekről feltételezhető, hogy megsértik a Google meglévő minőségi irányelveit. A Google által régóta alkalmazott iránymutatások egyike a kulcsszavak kitöltésének elkerülése. Azt állítja, hogy "Ne tölts be oldalakat irreleváns kulcsszavakkal".

Azt sugallja, hogy annak ellenére, hogy a Google nem használja a kulcsszavakat a SEO célokra, az algoritmusok továbbra is a töltés és manipuláció kérdéseit keressék.

Az egyéb fekete kalapok taktikája a következő:

  • Láthatatlan szöveg. Sok spammer a kulcsszavakat a szövegben helyezi el azáltal, hogy a színeket az oldal hátterével egyezik meg. Az ötlet az, hogy elrejtse ezeket a kulcsszavakat az emberi szemektől, de nem a keresőmotoroktól. Ezzel a spammerek remélik, hogy növelik jelentőségüket a keresési rangsorban anélkül, hogy megváltoztatnák a webhely megjelenését.
  • Rejtett szöveg és linkek. A kép mögött más szöveg elrejtése vagy a Kaszkád stíluslap használata a kulcsszó-töltés alternatívájaként. Olyan címkéket használnak, amelyek lehetővé teszik, hogy elrejtsék őket a megfelelő böngészőben, de megőrizzék őket a keresőmotorok számára
  • A kulcsszó feltöltése a kulcsszó metatagán kívül Még akkor is, ha túl használja a kulcsszavakat más címkékben a webhelyen, ez káros hatással lehet az oldalra, és nem javíthatja rangsorát. Mindig egyensúlyt kell találni az emberi lény és a keresőmotor írásai között, biztosítva, hogy minden tartalom természetes módon olvassa.
  • Duplikált címkézés. Akkor hivatkozik, amikor a felhasználó átnevezi a címeket és meta-leírásokat a webhelyen. A Google ezt nem ismeri meg ismétlődő tartalomként, feltételezve, hogy releváns. Ehelyett inkább duplikált tartalomként kezeli, és így kiszűrje a keresési eredményből.

Hova menjünk innen?

A SEO jó megközelítése sokoldalú. Azonban mindent le kell fektetni a tartalmat és a relevanciát. Az embereknek meg kell változtatniuk a SEO megközelítést, és át kell térniük a kulcsszavak használatáról a keresési kifejezésekre Source .

November 29, 2017