Back to Question Center
0

Rejtett szöveg és linkek: Előnyök és hátrányok - Egyszerű tippek a Semalt szakértőjétől, Natalia Khachaturyan

1 answers:

A SEO végrehajtásakor vannak megtévesztő taktikák, amelyek egy keresőmotor algoritmust becsaphatnak a rangsoroláshoz. Például a rejtett szöveg és linkek alapul szolgálnak a funkciót végrehajtó tartalom marketing trükkök számára. Sokféle módon rejthetünk el szöveget egy weboldalon. Néhány ilyen taktikát tartalmaz ebben a szövegben: Semalt , Natalia Khachaturyan:

  • A weboldal háttérszínéhez hasonló szövegszín használata
  • Szöveg keresése képekben vagy videókban
  • Egyes betűkészletek beállítása túl kicsi,
  • A CSS segítségével a képernyőn kívül helyezze el a szöveget
  • A permalinkek elrejtése, pl. Egy karakterre való elhelyezésével.

Ezekben az esetekben az ilyen taktika magában foglalhatja sok olyan tartalom elhelyezését, amely nem látható az emberi látogatóknak. Ezenkívül az írásjelben, például a vesszőben levő kapcsolat gyakran rejtve vagy láthatatlan marad .

Rejtett tartalom feltérképezése

A rejtett tartalom gyakran számos módon elérhető. Mindezen módokon a szöveg elérhető a gépen, de nem látható az emberi látogatók számára. Egy egyszerű ctrl + A funkció segít a weboldal összes tartalmának kiemelésére. Néhány fekete kalapú SEO ügynökség hasonló háttérszínt is használhat a háttérben..Ezekben az esetekben másolja és illessze be a teljes weboldalt egy másik szövegszerkesztőbe, az alapértelmezett beillesztési lehetőség használatával. Ez a taktika segíthet a honlapon található összes rejtett tartalom felfedezésében. Linkek érkezhetnek, ahol a teljes webhelyen permalinekként jelennek meg.

Rejtett tartalom indokai

Az emberek rejtett tartalmat használnak különböző okokból. A legelterjedtebb a weboldal tartalmának elrejtése mögött. Az emberek elrejtik a rejtett tartalmakba tartozó extra kulcsszavakat, hogy megpróbálják becsapni az algoritmust a webhely első rangsorolására. Továbbá, a kulcsszó töltés egy fekete kalap SEO taktika, amely nagymértékben kihasználja a rejtett tartalmak használatát. Ha túl sok kulcsszót helyez el egy weboldalon, a tartalom relevanciájának csökkenése, valamint egy weboldal kockázata vezet.

Hogyan lehet a webhelyén lévő tartalmat láthatóvá tenni

A rejtett tartalom a Google SERP-k weboldalának büntetését vonhatja maga után. Ezekben az esetekben a rejtett tartalom segít az embereknek számos figyelmeztetést kapni webhelyük deindexálásával kapcsolatban. Fontos, hogy láthatóvá tegyem a tartalmadat. Néhány módszer a tartalom láthatóságának növelésére:

  • JavaScript: Helyezzen el JavaScriptet egy címkére. Fontos, hogy ezt a tartalmat mindenki számára láthatóvá tegyük, különösen azokat a felhasználókat, akiknek nincs böngészőjükben a JavaScript aktív.
  • Képek: A leíró szöveg elérhető az alt attribútumban. Fontos, hogy minden képhez emberi felolvasható feliratot, valamint alt szöveges leírást is tartalmazzon.
  • Videók: A videók olyan tartalmat is tartalmaznak, amely elérhető az indexeléshez. Leírhatsz videókat, vagy le is írhatod a leíró szövegeket a HTML formátumú videókon.

Következtetés

A rejtett tartalmak sokféle módon kárt okozhatnak a SEO erőfeszítéseiben. Például néhány fekete kalapos SEO-módszer titkos szöveget használhat a kulcsszavak kitöltési szándékainak eltitkolásához. Más esetekben az emberek rejtett tartalmat használhatnak, és számos linket lefedhetnek a különböző domainekre. Ez a cikk segíthet felfedezni a rejtett tartalmat egy weboldalon Source .

November 29, 2017