Back to Question Center
0

Rejtett szöveg és linkek: Vajon tényleg növelik a SEO? - A Semalt szakértője, Natalia Khachaturyan ad a választ

1 answers:

Rejtett szövegek és linkek alkotják az Ön weboldalának tartalmát, amely szinte vagy teljesen láthatatlan az oldal betöltőinek számára. Azok számára, akik fekete kalapot kapnak a SEO-re, a rejtett szövegek egy olyan módszer, amelyet a legtöbb webmesteri irányelv megvet. Ezt a tartalmat azonban számítógépek is láthatják, így az az indexelés kulcsszavainak része. A rejtett szöveg megtéveszti a keresőmotorokat , hogy rangsorolja azokat a webhelyinformációkat, amelyek esetleg nem képezhetik a látható weboldalak tartalmát.

A keresési algoritmus új frissítését követően a Google most észlelheti a rejtett szöveget. Az Ön weboldalán fennáll annak a kockázata, hogy büntetést kap a keresőmotor rangsorából. Súlyos esetekben néhány kulcsszó betöltése spam-taktika vezethet a teljes deindexáció a keresőmotor adatbázisából. A Semalt , Natalia Khachaturyan tartalomstratégája figyelmeztet arra, hogy a közelmúltban egyes weboldalak magas rangúak voltak a taktikával, de már nem.

Rejtett szöveg

Ez a megtévesztő módszer magában foglalhatja a weboldal felhasználói tartalmát olyan formában, amely nem látható. A keresőoptimalizálással foglalkozó emberek számára a rejtett szöveg többé nem támogathatja a webhely rangsorolását, mivel könnyen észlelhető. Nincs hatása a A "ctrl + A" megnyomása után mindent kiválaszt, amit az emberek használhatnak a rejtett tartalmak felfedezéséhez, ha kiemelik az egész oldalt. beleértve a rejtett tartalmat is, amely kiemelten jelenhet meg, ahol másolhatja és beillesztheti máshol a válogatáshoz.

Számos olyan módszer létezik, amelyet az emberek a weboldalon található szöveg elrejtésére használhatnak. Először is, néhány ember olyan szövegeket használhat, amelyek hasonló háttérrel rendelkeznek. Ennek eredményeként ez az információ nem látható a weblapot megtekintő személy számára. Más személyek apró betűtípusokat használnak a webhely azon területein, ahol banner vagy további információ található. Az adatok kóddal vagy objektummal történő elrejtése a webes szöveget is rejtve lehet.

Rejtett linkek

A rejtett linkek rejtett szövegekként fordulnak elő, kivéve, hogy vannak permalinek. Ennek eredményeképpen a weboldal felhasználója megtapasztalhatja azokat a területeket, amelyeken kattintható linkek nem egyértelműek vagy láthatóak. A rejtett linkek nem jelentik a weboldal SEO teljesítményét. Kapcsolódásuk nem teszi lehetővé, hogy a linklé hozzáadja a jogosultságot egy domainhez. Ezenkívül egy webhely rangsorolási büntetést szenvedhet, ha a keresőmotor webrobotjai túl sok rejtett linket észlelnek.

Következtetés

Az olyan webhelyek esetében, mint például az e-kereskedelmi webhelyek, amelyek jól teljesítenek a rangsorban, nem látható látható tartalomra van szükségük, és nem látható. A weboldalon található összes szövegnek láthatónak kell lennie a felhasználó számára. Lehetővé kell tenni, hogy minden link látható legyen. Annak érdekében, hogy ellenőrizze a rejtett tartalmat egy weboldalon, mindent kijelölhet a ctrl + A függvény segítségével, vagy használja a kurzort. Olyan esetekben, amikor a kiemelés a háttérrel azonos színű, nyomja meg a ctrl + C billentyűkombinációt, és illessze be a szövegszerkesztő szoftveroldal tartalmát a szöveges beillesztési lehetőség használatával. Ezután rendezheti a tartalmat, valamint a rejtett linkeket, amelyek permalinekként jelennek meg Source .

November 29, 2017