Back to Question Center
0

Semalt: 5 Vital Tippek az adathalász csalások és a spam ellen

1 answers:

Körülbelül 1,6 milliárd bit levélszemetet küldenek naponta az egész világon. Becslések szerint a küldött e-mailek 20 százaléka spam. Észak-Amerikában lehetséges a levélszemét 80% -os forrását feltárni, mivel ismert, hogy 200 népszerű spamszolgáltatóból származik. A spam ugyanis aggodalomra ad okot, mivel ez az alapja az adathalász támadások indításának. Az adathalászat kockázatot jelent számodra és személyazonosságára, miközben a spam általában bosszantó.

Oliver King, a Semalt ügyfelek siker menedzsere elmagyarázza a következő megközelítéseket, amelyeken keresztül védheti magát a spam ellen.

Nyisson meg több e-mail címet.

Először is hozz létre egy személyes e-mail címet, és korlátozza annak használatát személyes levelezéshez néhány család és baráti társaság számára. A legtöbb esetben a spammerek létrehozzák az e-mail listákat a gyakori nevek, számok és szavak összekapcsolásával. Annyira, amennyit szeretnél használni az Ön vezetékneve és keresztneve e-mail címedben, tanácsos kreatív és egyedi karakterek kombinációját választani. Elsősorban azt szeretné, hogy megnehezítse az egyén személyes e-mail címét. Most nyisson meg egy nyilvános e-mail címet, és használja azokat olyan helyzetekben, amelyek az online szolgáltatásokra való feliratkozást vagy a fórum regisztrálását igénylik. Próbálja meg elfogadni az alábbi intézkedéseket az Ön nyilvános e-mail címével. Gyakran változtassa meg. Használjon számos nyilvános e-mail címet..Ez a két lépés segít megismerni, ki ad ki e-mail címét a lehetséges spammereknek. Miután meghatározta az e-mail címét értékesítő webhelyeket vagy platformokat, javasoljuk, hogy elkerülje őket, és jelentést tegyen a Google-nak.

Soha ne válaszoljon semmilyen spamre.

A spammerek többsége ellenőrzi a naplózási válaszokat és beérkezéseket a spam e-mail címekhez, a teljesítmény meghatározásához. Ez azt jelenti, hogy minél többet válaszolsz erre az e-mailre, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a spamek száma növekedni fog.

Tükrözze, mielőtt eldönti, hogy leiratkozik.

Felfedezték, hogy a spammerek hamis leiratkozási e-maileket küldenek, amelyek uralta a leiratkozást. A trükkök kedvük szerint biztosítják, hogy a "leiratkozás" gombra kattintás után növelje a levélszemét mennyiségét. Ha egy e-mail ismeretlen forrásból származik, és feliratkozik a leiratkozásról, javasoljuk, hogy ellenálljon a késztetésnek.

Győződjön meg róla, hogy a böngésző naprakész.

A böngésző fejlesztői gyakran frissítik ezeket az alkalmazásokat annak biztosítására, hogy a jelenlegi biztonsági javítások érvényben maradjanak. A böngésző frissítésének elmulasztása miatt a számítógép rosszindulatú programokat vagy hibákat okoz, amelyek személyes adatainak összegyűjtését és elküldését a levélszemétszolgáltatóknak továbbítják. Tanácsos gondoskodni arról, hogy az automatikus frissítés gombja mindig mozgásban van, hogy megvédje adatait.

Fektessen be a spamszűrőkbe.

Győződjön meg arról, hogy az e-mail fiók szolgáltatója számos spamellenes funkciót tartalmaz. A Gmailből a Google-nak van egy levélszemét-mappa, ahol automatikusan kiszűri az e-maileket, amelyek arra utalnak, hogy a levélszemét a postafiókjába kerül. Ezzel csökkenthető a spam által okozott bosszúság, különösen akkor, amikor az elsődleges levelekhez vezető utat találják Source .

November 28, 2017