Back to Question Center
0

Semalt: A webhely zárolása a számítógépen vagy az Android telefonon

1 answers:

Akár védi a gyermeket, akár elrejti a személyes adatokat, bizonyos módok vannak arra, hogy blokkolják a nem kívánt webhelyeket a számítógépről vagy a mobileszközről. Sokan aggódnak online magánéletük miatt, és szeretnék letiltani bizonyos weboldalakat, hogy biztosítsák gyermekeik teljes biztonságát. Egyes webhelyek tartalmazhatnak és terjedhetnek vírusokat, rosszindulatú programokat és botokat. Vannak esélyei, hogy bosszantó tartalmat is tartalmaznak, vagy valaki ellophatja a személyes adatait. Természetesen elkerülheted ezeket a webhelyeket, de ez nem az állandó lehetőség, és komoly intézkedéseket is kell tennie.

Weboldal megtiltása a Windows számítógépeken:

Max Bell, a Semalt Ügyfél siker menedzsere azt állítja, hogy számos lehetőség van a weboldal letiltására, és a böngésző, a hálózati útválasztó és a teljes operációs rendszer rendszer - office 1 2 3. Az internet egyik legfontosabb gerince a DNS rendszer, amely egyszerű és könnyen megjegyezhető neveket, például a www.google.com és az IP-címeket fordít. Miközben a DNS-kiszolgálót használja a webhelyek eléréséhez, a számítógépnek fogalma van valami Hosts fájlnak. Ez a fájl letiltja a gyanús webhelyek hozzáférését. A következő módszer mind a Windows 7, mind a Windows 8 felhasználók számára hatásos:

  • A számítógép adminisztrátori részéhez be kell jelentkeznie, és be kell jelentkeznie felhasználónevével és jelszavával, majd menjen a C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc könyvtárba.
  • Klikkeljen a Hosts nevű fájlra, és válassza ki a Jegyzettömböt a programok listájából. Kattintson az OK gombra és szerkessze a fájlt.
  • A fájl végén be kell illeszteni azokat a URL-eket, amelyeket el szeretnél blokkolni. Ehhez hozzáadhat néhány sort a fájl végén, a 127.0.0-mal..2. Akkor írja be a weboldal nevét, és blokkolja.

Blokkoljon egy webhelyet Android telefonján:

Az Android-felhasználók számára néhány tippet és dolgot kell megjegyezni. Ha például gyökerező telefonod van, akkor könnyedén blokkolhatja a webhelyeket az eszközön lévő Hosts fájl szerkesztésével, és irányíthatja a hackereket más weboldalakra. Ehhez szüksége lesz a fájlkezelőre és a szövegszerkesztőre. A legjobb megoldás az ES File Explorer használata, amely egyszerre több feladatot is képes végrehajtani.

  • Telepítse az ES File Explorer programot, és érintse meg a menügombot a tetején.
  • A rendszermappában a Hosts nevű fájl látható. Meg kell érnie, és menjen a felugró menübe. Itt el kell érnie az ES Notes Editor opciót.
  • Érintse meg a szerkesztési gombot, és módosítsa a fájlt. Itt meg kell adnia a blokkolni kívánt webhely URL-jeit és nevét.
  • Ne felejtse el átirányítani DNS-jét, és írja be a 127.0.0.2 www.blockedwebsites.com oldalt az új sorban.
  • Indítsa újra az Android telefont, miután megtette a fenti dolgokat

Ha úgy érzi, hogy ez a módszer meglehetősen bonyolult, akkor telepítenie kell a víruskereső alkalmazásokat, például a Trend Microt, amely lehetővé teszi, hogy blokkolja a gyanús weboldalakat. Egyszerűen telepítenie kell ezt az alkalmazást, és aktiválni kell. Menjen az Opciók> Biztonságos területre, és csúsztassa ujját a Szülői felügyelethez. Itt kell kattintania, és létre kell hoznia egy fiókot. Miután létrehozta a fiókot, megadhatja azt Blokkolt listákként az alkalmazásban, és hozzáadhatja azokat a weboldalakat, amelyeket esetleg blokkolni szeretne.

November 29, 2017