Back to Question Center
0

Semalt bemutatja, hogyan tilthatja le a pop-up ablakokat a Windows rendszerben

1 answers:

A 2017-es év óta tisztességes azt mondani, hogy a technológia már régóta átveszi életünket. Az internet minden második alkalommal egyre több eszközt csatlakoztat, és az információmennyiség rendkívül hatalmas. Lisa Mitchell, a Ügyfél sikertelensége szerint ez a tény sok lehetőségeket és előnyöket kínál, de néhány kérdéssel is jár, amelyek közül az egyik gyakran bosszantó a felhasználók számára: az előugró hirdetések kezelése !

Ha Windows operációs rendszert futtat a számítógépén, kétségtelenül találkozott ezzel a problémával az életedben - servidores correo linux. A rendszer telepítése után minden rendben fut, és nincsenek problémák a felbukkanó ablakokkal, amelyek néhány használati munkamenet után jelentkeznek. Ezután a probléma egyre fájdalmasabbá válik, de szinte egyetlen ilyen hirdetés sem társul a Windows-hoz. Ebben a cikkben néhány módszert szeretnénk bemutatni a webes böngészés egyik legfontosabb problémájának megoldására: hogyan tilthatja le a pop-up hirdetéseket.

Mielőtt elkezdenénk kezelni a tisztítást, szeretnénk egy pillanatra megmagyarázni, hogy honnan jönnek ezek a pop-upok. Mivel nem Windows-ból származnak, eredete általában olyan webhelyeken rejlik, amelyek rosszindulatú programokat, adware-ket vagy akár PUP-eket (potenciálisan nemkívánatos programok) telepítenek. Számos program hajlamos a saját pop-up létrehozására, ami a probléma egy másik része. Származásuktól függetlenül a blokkoló előugró ablakok kétlépcsős folyamat: először tisztítsuk meg a számítógépét bármilyen rosszindulatú program vagy adware eszközről, majd böngészőbővítményeket használva letilthassuk a felugró ablakokat.

Íme néhány dolog, amit tehetünk:

1..Tisztítsa fel a Windows rendszert. Általában nem elegendő egy szabványos vírusirtó program futtatása, mint az AVG. Szükséged lesz speciális, professzionális gondoskodásra, például a Malwarebytes Anti-Malware programra, amelyet kifejezetten azért terveztek, hogy megszabaduljon a számítógépén talált minden rosszindulatú programtól. Hasonlóképpen használhat olyan programot is, mint az AdwCleaner, hogy eltávolítsa az Adware programot. Ezek a programok mind szabadon felhasználhatók, mind nagyon hasznosak, csak használják őket, mivel nem akarsz valami fontosat véletlenül vagy túlságosan korlátozó módon törölni.

2. Telepítsen böngészőbővítményeket. A legtöbb kiegészítő több böngészővel működik: a Google Chrome, a Firefox, az Edge, az Opera vagy a Safari. Ezek a kiegészítők a forgalom elemzésére és blokkolására specializálódtak. A beállítás megtalálható a böngésző beállításai "Tartalom" menüjében, és valami olyasmit hangzik, mint a "Ne engedélyezzen semmilyen webhelyet pop-up megjelenítéséhez" - ez a példa a Chrome-ból származik. Bár a böngészők saját pop-up blokkolójukkal rendelkeznek, javasoljuk, hogy telepítsünk egy másikat, például a Ghostery, az uBlock Origin vagy az AdBlock plusz.

3. A foistware és a Windows-hirdetések leállítása. Vannak törvényes weboldalak, amelyek szeretnek pop-upokat használni, például a Kérdez, a Microsoft Bing vagy a Google-t. Ezek alapértelmezés szerint gyakran telepítik a PUP-eket, ha kiválasztják a termékek bármelyikének telepítésének kifejezett verzióját. Vigyázzon arra, amit a telepítés során ellenőriz vagy nem ellenőriz, vagy használhat egy Unchecky nevű intelligens programot, amely a szoftver telepítését követően is megteheti.

Továbbá a Windows 10-nek is van pop-upja. Természetesen nem annyira bosszantó, mint mások, de a "javasolt alkalmazások" a start menüben adódnak. Az eltávolításhoz kattintson a jobb egérgombbal a lapra, és válassza az "Összes javaslattétel eltávolítása" lehetőséget.

Reméljük, hogy útmutatásaink a kiegészítőkkel kapcsolatos megszabadulásokról jelentősen javítani fogják a böngészési és a webes szörfözés tapasztalatait. A pop-upok ebben az időben az egyik legbosszantóbb kérdés, és senki sem szenved többet, mint amennyire szükséges.

November 29, 2017