Back to Question Center
0

Semalt Expert: 10 Érzékeny Cyber ​​Security valóság

1 answers:

A kiberbiztonsági ágazat bőkezűen halad az iparághoz csatlakozó több szakértővel.Ennek következtében egyre több és több rosszindulatú szoftvert terveznek, és naponta közel 230 000 új kártevőprogramot indítanak el.A becslések szerint évente 100 milliárd dollárt fektetnek be a számítógépes bűnözés kezelésére.

Mindaddig, amíg az internetet használja, hajlamos a számítógépes támadásokra. A következőNik Chaykovskiy, a Semalt Senior Customer Success Manager, ábrázolja, mennyire veszélyes a böngésző hatékony védelem nélküli működtetése.

1. A legveszélyesebb cyber-támadók világszerte

Az FBI felsorolja a legkeresettebb 19 bűnözőt, akik felelőseka webes felhasználók veszteségei a 350 000 és 100 millió dollár között. Ebben a pillanatban a JABBERZEUS tantárgyakat a legkeresettebbek az FBI.

2. A legköltséghatékonyabb számítógépes vírus a történelemben

A MyDoom a cyber történetében a globálisan legköltséghatékonyabbnak számítBiztonság. A becslések szerint a vírus eddig 38,5 milliárd dolláros kárt okozott.

3. A szociális média-támadók előnyben részesített célpontja

A mai napig több mint 1,6 milliárd szociális média-felhasználó van a világona hacker preferált célpontja. Azok a felhasználók, akik jelentős időt töltenek a közösségi hálózatokon, valószínűleg ezek a támadások áldozatává válnak.

4. A számítógépek 99% -ának vannak kitéve a készletek kihasználásának veszélyével

A számítógépek több mint 99% -ának van olyan programja, mint az Adobe Reader, az Oracle Java és az AdobeFlash telepítve van az operációs rendszerükön. A szoftver jelenléte egy csatornát képez, amelyen a támadók optimalizálják a hozzáférésta modulod..

5. Az internetes bűnözők az áldozatok befolyásolásának preferált megközelítését

A számítógépes támadás áldozatai könnyen manipulálhatók, mivel az emberek a leggyengébb kapcsolatot alkotjáka számítógépes biztonságot illetően. Mint ilyen, a szociáltechnika azt a megközelítést jelenti, amely biztosítja, hogy az egyének manipulálják a bizalmas információkatpszichológiailag.

6. Biztonsági óvatosság: belső munkák

A legtöbb esetben a munkavállalók mintegy 59 százaléka ellopja a szervezet adatait, amikor azokvagy amikor lemondanak. A bennfentes kényszerítés a védekezéshez tartozik a rosszindulatú bennfentesek, gondatlan bennfentesek és a bennfentesek kihasználása.

7. A kormányzat növeli sebezhetőségét

Tény, hogy a kormányok globálisan szándékosan terveznek malware-thogy digitális fegyverként használja. A rosszindulatú programok megtalálják az utat a magánszervezethez és a személyi számítógépekhez, ami fokozott evolúciót eredményeza bűnöző rosszindulatú programok.

8. Van egy azonnali térkép, amely a támadókat ábrázolja

Az Egyesült Államok a számítógépes bűnözők számára előnyben részesített cél. Például aAz Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma több mint 100 millió dolláros károkat szenvedett a kínai bűnöző által elkövetett támadás következtében.

9. A számítógépes bűnözés komoly kihívást jelent a világ számára

Az internetes támadások következtében elveszett pénz 68% -át helyrehozhatatlannak ítélték.A számítógépes bűnözés nem csak költségigényes, hanem más kihívásokat is okoz a vállalatok számára világszerte.

10. A hacktivizmus az elsődleges inspiráció, amely katalizálja a számítógépes támadásokat

A hacktivizmus a világméretű cyber-támadások több mint 50 százalékát teszi ki. A kifejezésa számítógépek disszidens alkalmazásainak ábrázolása politikai napirend növelésére irányuló szándékkal.

Következtetés

Ne felejtsd el, hogy ne becsülje alá az internet bűnözőit. Tehát nincs védelemaz, hogy hatékony, a veszély nem túl minimális. Függetlenül a számítógépes biztonság fenyegetettségétől, megfelelő intézkedéseket kell hoznihogy megakadályozza a támadást Source .

November 28, 2017