Back to Question Center
0

Semalt Expert - 7 Must-Have WordPress plugin típusok

1 answers:

Nem tagadhatjuk, hogy a WordPress több mint 25% -át webhelyeken és blogokon használja, így ez a legjobb online tartalomkezelő rendszer. Volt olyan időszak, amikor a blogger.com volt az egyetlen választás a tartalomszolgáltatók és írók számára, de most a WordPress széles körben használják és tetszettek annak köszönhetően, hogy képesek kiterjeszteni egy webhely funkcionalitását. Egyszerű szavakkal egyszerűen hozzáadhat több száz és több ezer plugint a WordPress webhelyéhez, és javíthatja a teljesítményét - buy fake australian money online. A bővítmények megkönnyítették a programozók és a nem programozók számára, hogy professzionális weboldalt építsenek és tartsanak fenn. Nem kell semmilyen technikai tudást indítani egy weboldal, mert a WordPress pluginok vannak, hogy a munka könnyebb és gyorsabb, mint valaha. Néhány WordPress-bővítmény segít nekünk növelni a webhelyet vagy blogforgalmat, míg a többiek segítenek nekünk javítani a konverziós arányt és csökkenteni a visszafordulási arányt.

Oliver King, a Semalt Digitális szolgáltatások vezető szakértője a WordPress-bővítmények hét legfontosabb típusát szabta meg, amelyekről tudnia kell.

1. Gyorsítótár

A gyorsítótár az egyik legjobb és leghíresebb eleme az online üzletnek. Ez drasztikusan csökkentheti weboldalainak betöltési idejét, és kiemelkedő felhasználói élményt nyújt. Ez azt is mutatja, hogyan csökkentheti webhelyének visszafordulási arányát, és jó hatással lehet a keresőkre, különösen a Google-ra. Minél gyorsabb a webhely betöltése, annál magasabb és jobb keresőmotor-rangsorai vannak. Nem volna meglepő, hogy a látogatók hajlamosak navigálni távol a webhelyétől, ha nem töltődik be öt másodpercen belül. Ezért javítania kell webhelyének betöltési sebességét a megfelelő típusú pluginekkel. Bár számos lehetőség áll rendelkezésre, de a legjobb WordPress bővítmények a W3 Total Cache és a WP Super Cache.

2. Előfizetési opció

Biztosan hallottad, hogy a pénz mindegyik e-mailben van. Ez az, amit a sikeres vállalkozók hisznek. Az előfizetők hatalmas listája segíthet abban, hogy gyorsabban növelje vállalkozását, és számtalan értékesítési vezetőt kaphat. Azt is lehetővé teszi, hogy a webmesterek gyorsan visszakapják látogatóikat webhelyeiken és blogjaikon..A WordPress webhelyének legjobb előfizetési pluginjai a Hírlevél-feliratkozás és a WP Subscriber Pro.

3. SEO

Ha szerves forgalmat szeretne vezetni a webhelyére, vagy javítani szeretné a keresőmotor rangsorát, optimalizálja weboldalát a SEO számára. A meta címek, leírások és meta tagek kézzel történő hozzáadása meglehetősen heves és idegesítő, de a beépülő modulok beépítése a webhelyre el fogja távolítani a kézi műveletet, és segítséget nyújt a megfelelő információk hozzáadásához. A legjobb és leghíresebb WordPress plug-inek a WordPress SEO a Yoast, az egyik SEO csomag és a SEO Ultimate.

4. Analytics

Valójában minden webmesternek tudnia kell webhelye rangsorolásáról. Anélkül, hogy megfelelő ismeretek lennének a forgalom minőségéről, soha nem teheted meg a megfelelő marketing döntéseket. Éppen ezért integrálnia kell webhelyét, és telepítenie kell a Google Analyticset, például az elemzési eszközöket. A Jetpack is jó vele, hiszen megfelelő adatokat kap anélkül, hogy bármilyen zavart okozna az Ön számára.

5. Céloldalak

A céloldalak fontos szerepet játszanak az átváltási arány javításában és javításában. Ha a tartalommarketinghez, a közösségi média marketinghez és az e-mail marketinghez kapcsolódó további eladásokhoz szeretne vezetni, hatékony céloldalakat kell kapnia. A céloldal meg tudja győzni a felhasználókat, hogy iratkozzanak fel hírlevelükre, és lehetővé teszik a vásárlást. A WordPress-ban számos plugin létezik, amelyek segítségével kényelmes céloldalakat hozhat létre, de a céloldalak, a Zedity és az Optimize Press 2.0 a legjobb.

6. Kapcsolódó és híres hozzászólások

Majdnem minden webmester küzd a nagy visszafordulási arány problémájával. A felhasználók eljutnak a webhelyére, olvashatják a tartalmat, tetszenek és oszthatják meg, és eljuthatnak a többi webhelyre. Ez akkor történik, ha nem mondja el a történetét. A látogató nem tölti el több mint három másodpercet a webhelyén, és csökkentenie kell a visszafordulási arányt a jobb keresőmotorok rangsorolásához. A leghíresebb WordPress pluginok, amelyek felvehetnek Népszerű vagy Kapcsolódó bejegyzéseket a webhelyén, a WordPress Kapcsolódó bejegyzések és egy másik kapcsolódó hozzászólás plugin.

7. A közösségi média integrációja

A közösségi média oldalak sokat segítenek az online marketingben. Majdnem minden webhely a közösségi hálózatok forgalmának irányítására koncentrál. A Facebook és a Twitter segítségével több mint kilencven százalommal kommunikálnak családjával és barátaikkal, és semmi sem jobb, mint a közösségi média-bővítmények használata. A legjobb WordPress plug-inek ebben a tekintetben az Ultimate Social Deux, a Floating Social Bar és a Social Links.

November 29, 2017