Back to Question Center
0

Semalt Expert az egyéni hozzászólás típusok létrehozásáról a WordPress - 4 egyszerű lépés

1 answers:

Az egyéni postatípusok azok az alapszintű bejegyzések, amelyeknek a kódokban meghatározott különböző paraméterei vannak. A WordPress 3.0 kiadása után egyszerűen létrehozhatja az egyéni leveleket. Ha sikeresen hozza létre őket, és a megfelelő paraméterekkel rendelkezik, testreszabott területet kap az irányítópulton, és növelheti vállalkozását - reviews rolex yacht master ii. Igaz, hogy a WordPress egy nagyon hatékony tartalomkezelő rendszer, amely sok blogolási lehetőséget kínál. Az évek során hatalmas platformrá nőtt, és lehetővé teszi számunkra, hogy mind az alapvető, mind a professzionális weboldalakat felépítsük. Naponta új funkciókkal egészítenek ki, mint például az egyéni menük, a poszttípusok, a postformátumok és a widgetek.

Ha webes tartalmát különböző kategóriákra kívánja osztani a webhely felépítése és elrendezése alapján, létre kell hoznia az egyéni postatípusokat. A WordPress belsejében egyes kategóriák, kategóriák, hozzászólások és címkék határozhatók meg. Képeket is felvehetsz és hitelességedet biztosíthatsz a webhelyedhez, és mindez az egyéni postatípus miatt van.

Itt Oliver King, a Semalt legnépszerűbb szakembere megvitatta a WordPress-ban található egyéni poszttípusok létrehozásának négy egyszerű lépését.

1. lépés - Regisztrálja a Post Type

Az első lépés a bejegyzés típusának regisztrálása. Ehhez nyissa meg a functions.php fájlt, és adja hozzá a konkrét doe-t..Győződjön meg róla, hogy a kód be van helyezve a PHP tagbe. Itt különböző kódok adhatók hozzá, de a leggyakoribb kódok a következők:

  • function movie_reviews_init - Ez segít nekünk új funkciókat létrehozni az egyéni postatípusokban. Ez a kód elsősorban a functions.php fájlba kerül.
  • Címke - Ezt a leíró kódot be kell illeszteni a PHP fájlba. A Wordpress később az ebben a kódban említett információkat használja az egyedi bejegyzések meghatározásához.
  • show_ui - Segít az alapértelmezett felhasználói felület létrehozásában, és segít az adminisztrációs panelben az egyéni bejegyzések kezelésében. Azt is beállíthatja, hogy igaz vagy hamis az Ön igényeinek megfelelően.

2. lépés - Minden teszt

Miután meghatározták az egyedi bejegyzést a functions.php fájlban, a WordPress irányítópultjára kell irányulnia, hogy ellenőrizze, hogy minden rendben van-e. Ha a dolgok rendben vannak, akkor a képernyő bal oldalán új menüpontok láthatók, mint Movie Review. Vigye az egérmutatót ezen lehetőség fölé, és különböző egyedi bejegyzést fog látni. Kattintson az Új hozzáadása lehetőségre, és dolgozzon az egyéni bejegyzések megjelenésekor. Ha rákattint a megjelenítési beállításra, meglátja, hogyan jelenik meg az egyéni bejegyzések a kezdőlapon.

3. lépés - Hozzon létre egyéni levelezéstípus sablont

Ha nem elégedett az egyéni hozzászólás aktuális sablonjával, létrehozhatja az oldalfilm-reviews.php néven megadott új fájlt a téma mappáján belül, hogy megváltoztassa a témát. Ebbe a mappába a beállítások elmentése előtt be kell illeszteni egy adott kódot. Győződjön meg róla, hogy megfelelően beillesztette a kódot, és térjen vissza az adminisztrációs felületre, hogy ellenőrizze, hogy minden pont pontos-e vagy sem. Az új sablon beállítása megjelenik az Áttekintések részben .

4. lépés - További lehetőségek hozzáadása

Ha webhelye szórakoztatásról vagy filmekről szól, hozzáadhat néhány filmet. Ehhez be kell állítania a filmminta méretét a WordPress-fiókból. Megjelenik egy áttekintés gyűjteménye, amelyet el lehet rendelni és átrendezhet az egyedi postai típus alapján.

November 29, 2017