Back to Question Center
0

Semalt Expert: Mi az a Referrer Spam & Tényleg működik?

1 answers:

Az ajánlott levélszemét az a gyenge minőségű forrása, mint a darodar.com. Lehetőség van olyan szűrők létrehozására, amelyek kizárják az e területekről érkező forgalmat. Ha kizárja a hivatkozókat, megakadályozza, hogy az alacsony minőségű találat a Google Analytics statisztikáiból származik. Az e-kereskedelmi weboldal üzemeltetése során a célzott forgalom generálása a webhelyre kell a legnagyobb gondot okoznia. A Google Analytics-fiók havi vagy havi elemzése fontos, hogy gyorsan elérhesse a kívánt eredményeket.

Frank Abagnale, a Semalt legfelsõbb szakembere a hasznos kérdésekkel foglalkozó cikket e tekintetben kifejti.

Mi az a referrer spam

A Google Analytics-fiók ellenőrzése során előfordulhat, hogy néhány furcsa látogatást tett a jelentésében, és még soha nem hallott róla. Ez a referrer spam, amely naponta sok találatot idéz elő, és a visszafordulási arány akár 100%. Dióhéjban a referrer bármi, ami átirányítja a látogatókat egy másik webhelyre. Tehát olyan dolgokat, mint a keresőmotor linkek, banner hirdetések, e-mailek és affiliate linkek, akkor hivatkoznak, ha átirányítják forgalmát különös forrásokra.

Műszaki szempontból a referrer spam egy olyan HTTP-kérés tulajdonát képezi, amelyet a böngésző egy meghatározott URL-re, IP-címre vagy affiliate linkre küldött. A hivatkozók csak akkor hasznosak, ha azokat természetesen a Google, a Bing és a Yahoo hozza létre. Mivel a HTTP referrer nyitva áll a módosításokhoz és a változásokhoz, ez nagy visszaélés a spammerekkel, és a lehető leghamarabb meg kell szabadulni. Két fő oka van annak, hogy a spamküldők úgy döntenek, hogy elküldjük Önnek a betérést..

1. A saját webhelyek forgalmának növelése

A hackerek és a spamküldők automatizált szkripteket fejlesztenek ki, hogy több száz látogatást generáljanak hamis hivatkozó URL-ekkel. Más szóval azt mondhatjuk, hogy hamis forgalmat küldenek különböző webhelyekhez backlinks létrehozásához és növelik saját weboldalaik forgalmát. Ez bevételeket generál számukra és webhelyeik rangsorában a keresőmotor eredményei javulnak .

2. Növelje a külső linkeket

Egyes webhelyek naponta több tucat cikket tesz közzé, és ez a spammerek célpontja. Tartalmaznak visszafordulást és hiteles forrásokhoz jutnak. A hackerek arra törekszenek, hogy visszatérjenek a weboldalukra a hivatkozások használatával. Naponta több backlinks-ot hoznak létre, napjainkban pedig a helyük rangsorolása javulni fog.

A referrer spam?

Nem, ez nem működik, és csak a felesleges SEO szervezetek alkalmazzák. Ezek a cégek ígéretet tesznek, hogy növelik a forgalmat a webhelyére, de ígéreteik fekete kalapú SEO stratégiákon alapulnak. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt, hogy nem lehet megszabadulni a referrer spamtől. Növelik a forgalmat egy webhelyre, de a hosszú távú eredmények nem hatástalanok. Biztonságos megemlíteni, hogy a referrer spamnek lehetősége van megsemmisíteni webhelye keresőmotorja teljesítményét, és növeli a visszafordulási arányt. A visszafordulási arány létfontosságú szerepet játszik a keresőmotorokban. Amikor a visszapattanás magas, mint más hasonló webhelyekhez képest, meg kell dolgoznia a cikkek minőségét, és a webhely rangsorolása lassan csökken, függetlenül attól, hogy milyen elképesztő a kereső optimalizációja. Emellett megfigyelheted a sávszélesség növekedését, amely ok nélkül növelheti a fogadási számlákat Source .

November 29, 2017