Back to Question Center
0

Semalt Expert: WordPress biztonsági kérdések mindenkinek tudnia kell

1 answers:

Számos kereskedelmi és intézményi gyakorlat folyik online. Ennek eredményeképpen az onlinea mező a legjobb célpont a számítógépes bűnözők számára a támadások végrehajtásához. Sok vállalkozó és az e-kereskedelmi webhely tulajdonosa nemmegfelelő ismeretekkel és készségekkel rendelkeznek a webhelyek építésére és fogadására. Ennek eredményeképpen olyan módszereket választanak, mint a DIY eszközök és a fogadási platformokmint a HostGator. A legtöbb tartalomkezelő rendszer, amelyre támaszkodnak, magában foglalja a WordPress platformot. A WordPress mindössze 24% -ot tárola weboldalak világszerte. Ez a helyzet azt jelenti, hogy a hackereknek nagy teret kell játszaniuk ellenfeleik ellen. Hack-ellenálló rendszer megtalálásagyakran álom.

Frank Abagnale, az Ügyfél siker menedzsere Semalt Digitális szolgáltatások, indokolja az emberek miért kedvelik a WordPress programot. Először is, van egy nyílt forrású platform, valamint sok plugin, amelyfontos feladatokat hajthat végre. Ennek eredményeképpen a WordPress egy szabványos tartalomkezelő rendszer, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy számos weboldalt fogadjanak.A WordPress hátránya azonban. Amennyire sok ember hoz létre weboldalakat a WordPress-ben, a hacker céljainak többségeWordPress webhelyek is. Például, ha egy hacker talál egy lyukat a WordPress biztonsági rendszerében vagy a WordPress-ben elérhető bővítményben,gyorsan automatizálhatják a támadások nagy részét, amelyek titkos helyekre küldhetnek felhasználói adatokat vagy más értékes információkat.

Védelem a spamektől

A spammerek olyan emberek, akik az áldozatokat az egyes feladatok elvégzésére próbálják csalogatni,de az elrejtés mögötti szándék nem rendben van. Például egyes spamszemélyek megpróbálhatják becsapni az embereket a fertőző linkekre kattintással. Másidőkben adathalászoldalakkal rendelkezhetnek, amelyek sok értékes adatot jelentenek számukra. A modern korokban a spammerek olyan mellékleteket használnak, amelyek tartalmaznakrosszindulatú programok, például trójaiak. Szenzitizálnia kell ügyfeleit az ilyen típusú támadások ellen. A hackerek a spam támadások mögött vannak. Ők talánfelhasználói hitelesítő adatokra, hitelkártya-információkra, webhely-ellenőrzésre vagy más, piszkos indítékokra van szükség a támadásaik mögött. Biztonsági intézkedések alkalmazásaa webhelyére számos támadással meg lehet őket menteni.

Emberi támadók, botok és botnetek

A hack támadások megfékezése során fontos megismerni, hogy ki vagy mia támadás mögött. Az emberi támadók valódi emberek, akik a feladatokat szem előtt tartva végzik el. A botok olyan egyszerű szoftverek, mint a robotok,amelyek a feladatot végrehajtó személyeket képviselik. Másrészt a botnet számos botot tartalmazó hálózat, mint például a millió, amely elküldhetőhogy különböző támadásokkal szembesüljön, és az eredményeket az adott helyszínen a hacker számára szolgáltassa.

Következtetés

A webhely és az ügyfelek biztonsága függerősen rád, mint admin. Webhelyek létrehozásakor figyelmen kívül hagyjuk a lehetséges számítógépes bűncselekményeket, amelyek az egész e-kereskedelmi webhelyet megzavarhatjákle. Sok SEO erőfeszítés elvész a hackerek kezében, akik a tisztességtelen verseny bevezetésével segítik a versenytársakat. A helyzet rosszabbodika WordPress weboldalakon, főként azért, mert a biztonsági rendszereik ismertek. Továbbá, a WordPress a legtöbb helyen van. Néhányolyan technikák, amelyek megvédik magukat a WordPress-ben, ebben az útmutatóban vannak. Biztosítja a forgalom biztonságát, a látogatókat ismint a SEO fokozása a Google biztonsági ellenőrzések révén Source .

November 28, 2017