Back to Question Center
0

Semalt Expert - WordPress Facebook Plugin Tanácsadás

1 answers:

WordPress kiadóként egyszerűen integrálhatja a Facebook plug-ineket és funkciókat, beleértve a társadalmi megemlékezéseket és publikációkat is, köszönhetően az új Facebook pluginnak, amely lehetővé teszi mindannyiunk számára. Ezt a plugint a közelmúltban építették és indították el a Facebook mérnökei, és megkönnyíti számunkra WordPress webhelyünk integrálását anélkül, hogy bármilyen kódra lenne szükség. A beépülő modul mind az okostelefonján működik, mind a nemzetközivé válást támogatja. Miután telepítette ezt a Facebook-bővítményt, több bejegyzést is közzétehet a webhelyén, és nem oszthatja meg őket a közösségi médiában .

Itt Alexander Peresunko, a Semalt legnépszerűbb szakembere kiemelte az új Facebook plugin legjobb használatát a WordPress webhelyén - create your own 3d text online.

# 1: telepítse ezt a Facebook Plugin-t webhelyére vagy blogjára

Menjen a WordPress adminisztrációs paneljába, majd nyissa meg a Plugin részt a Facebook kereséséhez. Ha telepítette a plugint, akkor feltétlenül megtalálja azt a területen. Kattintson a Telepítés most gombra, és másodpercek alatt telepítse ezt a bővítményt. A bővítményt aktiválni kell, mielőtt élvezné az összes funkcióját és lehetőségeit. Miután telepítette ezt a Facebook-bővítményt, beállíthatja a beállításait a WordPress webhelyének niche és természete szerint.

# 2: Hozzon létre Facebook-alkalmazást

A következő lépés az Ön által választott Facebook alkalmazás létrehozása. Nem kell aggódnod, mivel ez nem igényel semmilyen kód beillesztést, és egyszerű és egyszerű módszer. Ahhoz, hogy kihasználhassa az új WordPress pluginját, létre kell hoznia saját közösségi médiaalkalmazását. Ehhez lépjen a Facebook alkalmazások részébe, és kattintson a

Hozzon létre egy új alkalmazás gombot. A program azonnal felhívja az App Name és Namespace nevét. Válassza ki a nevét bölcsen, és mentse a beállításokat. Miután megadta a nevet, meg kell adnia a kapcsolattartó számát, a blog nevét, az e-mail azonosítóját és a webhely URL-címét.

# 3: Mérje meg a szociális forgalom

Miután a plugint telepítették és aktiválta a WordPress weboldalán, a következő lépés a közösségi média forgalmának mérése. A bővítmény Beállítások opciójába lépve megtekintheti, hogy milyen típusú Facebook-forgalom érkezik a webhelyhez és hogyan hatnak egymásra a felhasználók. Ez a Facebook plugin megmutatja, hogy hány felhasználó tér vissza, és mennyi időt töltenek a weboldalain. Ráadásul elképzelhető, hogy mely weboldalak vagy cikkek híresek, mint a többiek. A Facebook Insights-nak nevezett opció megmondja, hogy hány látogató kapott webhelyét a közösségi médiából és mennyi időt töltöttek el a webhelyén, miközben megosztotta a kedvességet és kommentálta a bejegyzéseket. A Insights adatoknak is van demográfiai adatai, és tudják, hogyan reagálnak a felhasználók a weboldalain. Plusz, a visszajelzést különböző felhasználóktól napi, havi vagy éves alapon kaphatja meg. Azonban nem biztos abban, hogy hogyan növelheti a látogatók számát, mivel ez a Facebook / WordPress plugin nem segít ebben.

November 29, 2017