Back to Question Center
0

Semalt Expert: Wordpress téma típusok - Hasznos tippek

1 answers:

A WordPress-téma meghozatala döntő fontosságú a bloghoz. A Wordpress egyik legkedvezőbb tulajdonsága, hogy webhelyalapúvá teheti, és úgy néz ki, ahogyan szeretsz és szeretsz egy WordPress plugin beillesztésével. A téma ugyanazt fogja hagyni a tartalmadon, de megváltoztatja a webhely megjelenését és a tartalom megjelenítésének módját. Az Ön által kiválasztott ötletnek köszönhetően a tartalmak teljesen eltérőek lehetnek, amit csak egyetlen kattintással érhet el .

Semalt vezető szakembere Ivan Konovalov elmagyarázza, hogy a Wordpress témák sokféle típusba tartoznak, amelyek a következőket foglalják magukban:

Vásárolt vagy prémium témák

Ezek olyan témák, amelyeket online kereskedőtől vásárol. Ön úgy dönt, hogy egyidejűleg megvásárolja őket, vagy évente fizetni. Az eladótól függően video-oktatóprogramokat is kaphatsz, amelyek elmagyarázzák, hogyan kell őket használni.

A díjak témái számos előnnyel járnak:

  • Kiváló minőségű
  • Optimális és nagy teljesítményű
  • Teljes támogatás nyújtása
  • A legfrissebb technológiát és a legmagasabb szintű internetes szabványokat

Számos opcióval és testreszabási funkcióval rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a webhely funkcionalitásának csavarását. Néhány lehetőség közül választhat a szín módosítása és a webhely elrendezésének módosítása..Ezek a legjobbak a tökéletes bloghoz.

Ingyenes témák

Az interneten több ezer ingyenes tématípus létezik. Szabadon letölthetők, bár korlátozás nélkül is alkalmazhatók. Megkaphatja őket a Wordpress.org témák könyvtárában, és 100% -ban ingyenes.

Szabad - Ez azt jelenti, hogy megkapja őket anélkül, hogy fizetne semmit. Az ingyenes témák eltérnek a freemiumtól, mivel az ingyenes témák teljes értékűek, a tompa és a lenyűgöző tervektől kezdve.

Freemium - Ezeket a témákat olyan funkciók terjesztik ki, amelyek korlátozott hatókörűek a teszteléshez, ahol végül, ha szereted őket, felkérést kap a teljes verzió megvásárlására. Ezért nem ingyenesek, mivel időben fizetniük kell.

Boilerplate

Azokat is elindított fejlesztői témáknak nevezik. Ez azért van, mert a témák már elkészültek, de jobb dolgokra kell őket fejleszteni.

Ezek a témák minimális tervezéssel vannak kialakítva. Ezek közé tartoznak olyan témák, mint a csontváz, a csontok és a gyökerek, amelyekben a fejlesztők előnyösek egymásnak, és igyekeznek stabil és gazdaságilag életképessé tenni őket. Céljuk, hogy információt adjon a felhasználóknak a téma kódjainak testreszabására, és azoknak ajánljuk azokat, akik szeretnék fejleszteni témáikat.

Minden téma egyedülálló, és mindenki úgy tervezték, hogy megfeleljen minden ember igényeinek. Készítsen néhány kutatást az egyes funkciókról, mielőtt eldöntené a téma használatát a bloghoz Source .

November 29, 2017