Back to Question Center
0

Semalt figyelmeztet a különböző típusú WordPress webhely hack

1 answers:

Ha a biztonsági beolvasások pozitív visszhangra kerülnek, a webhelyét esetleg a spammerek találhatják. Mindannyian tudjuk, hogy a WordPress a leghíresebb és legjobb tartalomkezelő rendszer. A WordPress webhelyek puszta számának és mennyiségének köszönhetően szinte lehetetlen, hogy biztonságban maradhassunk a WordPress hackjein.

Ryan Johnson, a Semalt csúcs szakértője itt áttekintést nyújt a különböző típusú WordPress webhely hackjeiről, hogy biztonságban maradhasson - what is kanger t3s made of.

Malware

A rosszindulatú programok mindenféle veszélyes és káros programot és szoftvert tartalmaznak, például vírusokat, trójaiakat, felszabadító szoftvereket és kémprogramokat. Látni fogod a Google Analytics-fiókodat; rosszindulatú programok is felugró ablakok a webböngészők figyelmeztetnek minket, hogy rögzítsék a lehető leghamarabb. Víruskereső vagy rosszindulatú programokat telepítenie kell az eltávolításhoz. A rosszindulatú programok mindenféle mulandó dolgot megtehetnek, például a hitelkártya adatait, személyes adatait, a webhely megsértését, a fontos fájlok törlését és a számítógép vagy mobileszköz zárolását mindaddig, amíg meg nem fizetik a váltságdíjat.

adathalászat

Az adathalász támadások többnyire e-maileken keresztül történnek, amelyek arra késztetik Önt, hogy bizonyos mellékleteket nyisson meg, vagy bejelentkezzen néhány webhelyre, például a PayPal-re, az amerikai bankra és másokra. Azt akarják, hogy rákattasson a gyanús linkekre, és hitelesnek tűnjön. Általában az adathalász támadások célja, hogy megtévesszen, és a hackerek ezeket az e-maileket használják a hitelesítő adatok interneten történő ellopásához. Soha ne tegyen semmilyen e-mail mellékletet, amely gyanús vagy furcsa.

SQL injekciók

Az SQL a WordPress blogja és weboldala által használt számítógépes nyelv. Az SQL (strukturált lekérdezési nyelv) segít az adatbázissal való kommunikációban. Dióhéjban az SQL injekciók helyettesíthetik az SQL lekérdezéseket olyan kódokkal, amelyek az adatbázist úgy vezetik be, mint a hackelés és az adathalászat. A hackerek ezt az információt használják az adatok ellopására és a fájlok számítógépről a másikra történő átvitelére. Wordpress bővítmények és különböző témák segíthetnek megakadályozni az SQL injekciókat.

Megegyezéses jelszavak

Számos online e-mail fiókkal az emberek ugyanazt a jelszót használják különböző helyeken. Ha a hackerek felfedezik az egyik jelszavát, akkor könnyebben férhetnek hozzá a több fiókhoz. Ezért kell megakadályoznod a jelszavai veszélyeztetését és különböző jelszavakat tartani a különböző fiókok számára.

Hiányzó szoftverfrissítések

A WordPress szakemberei szorgalmasan foglalkoznak a bővítmények, szoftverek és témák fejlesztésével. A Wordpress felhasználók nem szorgalmasak a programok telepítésével és frissítésével kapcsolatban. Így a hiányzó szoftverfrissítések miatt az interneten szenvedhet. Biztonságos azt mondani, hogy ez az egyik legfontosabb probléma az interneten, és elveszítheti a különböző értékes fájlokat és adatokat a kompromisszumos szoftverfrissítések miatt.

Bizonytalan témák és bővítmények

Mivel a különböző emberek kódokat adnak hozzá a WordPresshez témák és bővítmények formájában, a hackerek könnyen terjedhetnek rosszindulatú programokkal és vírusokkal. A legjobb védelem a bővítmények és a témák frissítése.

Szegény Biztonsági politika

A szegény biztonsági politikák szomorúvá válhatnak, és a vállalkozása megállhat. Ha több ember fér hozzá a webhelyéhez, akkor nem kell Adminisztrátorként végrehajtania. Ehelyett különböző szerepeket rendelhet hozzá, és megakadályozhatja, hogy hozzáférjenek a WordPress webhelyének Admin paneljéhez.

DDOS

A Distributed Denial of Service támadások széles körben elterjedtek, és könnyen elindulnak az interneten. A webmesterek ismerete nélkül több tucat webhellyel is könnyen le lehet hozni.

November 29, 2017