Back to Question Center
0

Semalt: Hogyan blokkolja a pop-upokat a Chrome-ban?

1 answers:

Ha sok időt töltesz az interneten, akkor valószínűleg bosszantó és furcsa reklámokat találsz pop-up, banner hirdetések és automatikus játék hirdetések formájában. Max Bell, a Ügyfél Menedzser Semalt elmagyarázza, hogy mindezek a hirdetések szinte elkerülhetetlenek, de lehetséges, hogy mindegyiküket elintézik.

Blokkolja a felbukkanó hirdetéseket a Chrome-ban egy böngésző beépülő modul segítségével:

Bár a Google Chrome használatával számos hirdetéselzáró plugin használható, a legjobb plugin az Adblock Plus. Csendesen működik a böngésző hátterében, és nem hagyja, hogy a hirdetések bántalmazzák Önt. Ha Firefox-ot használja, akkor nem használhatja ezt a plugint - security cctv systems for home. Ugyanakkor más hasonló pluginok is elérhetők a Firefox felhasználók számára. Csak le kell töltenie és telepítenie kell az Adblock Plus-ot, és ne felejtse el aktiválni. A beépülő modul beépül a Chrome böngészőjébe, és megakadályozza a felugró ablakok megjelenítését több napig.

Mi az Adblock Plus

Amint már említettük, az Adblock Plus olyan plugin, amely integrálható a Google Chrome böngészőjébe. Nyissa meg a Chrome böngészőjében, és keresse fel a Chrome Internetes áruházat, majd az Adblock Plusz bővítmény oldalt. Itt megjelenik egy kék gomb a jobb sarokban, mondja a Hozzáadás a Chrome-ba..Ezt a lehetőséget kell kattintania, és a bővítmény automatikusan letöltődik. Ha teljesen aktiválva van, nem kell újraindítania az ablakokat vagy a webböngészőt, mivel az Adblock Plus automatikusan elindul. Ez a bővítmény egy kis piros színű jelet ad hozzá a böngésző jobb sarkában. Bármelyik alkalommal kattints rá, és megnézheted, hogy a böngészőkben mely hirdetések vannak blokkolva. Bizonyos webhelyeket vagy teljes oldalakat feloldhat, és módosíthatja a célzott hirdetéseket az Opciók részben.

Az Adblock Plus nem tud elfogyasztani egy bizonyos tartalmat, a forrásoktól és formátumoktól függően. Ha ez a probléma merül fel, akkor kattintson a Leállítás gombra, és törölje a jelölőnégyzetet az Engedélyezze ezt a webhelyet, hogy azonnal kapcsolja ki az összes hirdetésblokkoló rendszert. Alternatív megoldásként letilthatja azt a hirdetésblokkolóból, és frissítheti azokat a lapokat, amelyek tartalmazzák a tartalmat vagy a cikkeket, amelyeket meg szeretne ellenőrizni és olvasni. Ha minden rendben van, továbbra is normálisan olvassa el a tartalmat.

Ne felejtsük el, hogy az Adblock Plus nem biztosítja, hogy minden előugró hirdetés blokkolva legyen a Google Chrome böngészőjében, de a legtöbbet elkapja. Vannak olyan engedélyező listák és márkák, amelyek nagymértékben fizetnek azért, hogy hirdetéseiket ne befolyásolják az ad-blokkolók. Szerencsére a vállalatok ritkán fizetnek ilyen pop-up hirdetésekért; ez azt jelenti, hogy szinte minden hirdetést kikapcsolhat a webhelyeiről és a webböngészőkről.

Alternatíva: Poper Blocker Pro:

A Poper Blocker Proper az Adblock Plus alternatívája. Ez egy kiváló eszköz, amely nem olcsó. Ha olyan egyszerű, mégis csodálatos programot szeretne, amely nem befolyásolja sok felbukkanó hirdetést, és csak bizonyos pop-upokat céloz meg, javasoljuk, próbálja meg a Poper Ad Blocker alkalmazást. Biztosítja, hogy gyors értesítést kapjon arról, hogy blokkoljon-e egy adott felugró ablakot, vagy sem, és sok időt takaríthat meg. Emellett a bejelentései blokkolják vagy megszüntetik azokat a felbukkanó hirdetéseket, amelyeket a jövőben nem szeretnénk látni.

November 29, 2017