Back to Question Center
0

Semalt: Hogyan blokkolja a pop-upokat a hirdetésblokkokkal?

1 answers:

A World Wide Web hajnalán a pop-up hirdetések már körül vannak. Lisa Mitchell, a Semalt szakértő elmagyarázza, hogy a hirdetők egyszerűen a banner hirdetésekhez hasonlóan egyszerűen hirdethetik a termékeiket és szolgáltatásaikat az interneten. Miközben néhány előugró ablak hasznos és hasznos, sok felugró ablak károsíthatja webhelyét - long term care insurance how it works.

Mi az a felbukkanó hirdetés?

Először is tisztázzuk, milyen pop-up. A felugró ablakok a fülek, ablakok és dobozok, amelyek automatikusan megnyitják magukat, és ott maradnak addig, amíg nem teszünk valamit, hogy lezárjuk őket. Az előugró ablakok elsődleges változata egy pop-under, a webböngésző mögött álló ablak. Igaz, hogy nem minden előugró ablak hasonló a funkciókban és tulajdonságokban. Néhányan közülük hasznosak, és nem kérnek be a felhasználóneveket és a jelszavakat, míg a többi pop-up bosszantó és káros, mivel kéréseket küld a felhasználóknak, és felszólítja őket arra, hogy iratkozzanak fel a hírlevelekre. A scareware pop-up példája a malwaretips.com.

Hogyan lehet blokkolni a felugró hirdetéseket?

Háromféleképpen blokkolhatjuk az előugró ablakokat: a böngésző beállításai, a hirdetésblokkolók, például az AdBlock és az elkülönített pop-up blokkolók.

1..Pop-up blokkolás a webböngészőben

A webböngészőknek saját alapértelmezett pop-up blokkolóik vannak. A Google Chrome, a Firefox, az Internet Explorer és az összes többi böngésző más módon kezeli az előugró hirdetéseket, és nem mindegyikük választhat, hogy blokkolja-e a webhelyen megjelenő előugró ablakokat.

2. A dedikált felbukkanó hirdetésblokkolók:

Amint azt a neve is sugallja, az előugró ablakok blokkolói minden felugró hirdetés blokkolására összpontosítanak, függetlenül attól, hogy hasznosak-e Ön vagy sem. A hirdetésblokkolókkal ellentétben az előugró blokkolók nem tiltanak semmilyen más hirdetést. Ha többet szeretne megtudni róluk, csak be kell írnia a "leghíresebb felbukkanó blokkolókat a Chrome számára", a "népszerű és legalkalmasabb pop-up blokkolókat a Firefoxhoz" és a "legjobb és leghasznosabb pop-up blokkolókat a szafari" keresőmotor. A Microsoft Edge-nek nincs konkrét módja a felbukkanó hirdetések blokkolására.

3. Hirdetésblokkolók

Az előugró hirdetéseket az oldalon belüli hirdetésekkel megegyező módon kérik; a hirdetésblokkolók alapértelmezés szerint megállíthatják mindegyiket. Abban az esetben, ha korábban nem használt egy hirdetésblokkolót, javasoljuk, próbálja meg az AdBlock alkalmazást. Ez az egyik legjobb és széles körben használt reklámblokkoló az interneten. Azonban nem blokkolja automatikusan az összes felugró hirdetést. Ez azért van, mert a harmadik féltől származó hirdetések és az első hirdetések közötti különbségek miatt. Például az EasyList, a szűrési szabályok és szabályzatok, amelyeket minden hirdetésblokkoló használ, gyakran figyelmen kívül hagyja az első felek által előugró hirdetéseket. Ha ellenőrizni szeretné őket, ellenőrizze a Fanboy Bosszúság szűrő listáját. Az AdBlock könnyen blokkolja a felugró ablakokat megnyitó kéréseket. Néha az egyéni szűrők is segíthetnek megállítani a felugró ablakokat a nem kívánt adatok kiszűrésével. Az AdBlock által blokkolt egyéb felugró ablakok rosszindulatú hirdetések. Míg a reklámprogramok az ingyenes torrent torrent webhelyekhez és ingyenes programletöltésekhez kapcsolódnak, a mainstream webhelyek is célzottak.

Igaz, hogy nem minden felbukkanó hirdetés bosszantó, veszélyes vagy bosszantó, a fentiek szerinti módszerekkel még mindig blokkolhatja a nem kívánt hirdetések többségét.

November 29, 2017