Back to Question Center
0

Semalt: Hogyan hozzunk létre egy Wordpress funkcionalitást Plugin

1 answers:

Számos olyan eset van, amikor az embereknek létre kell hozniuk funkcionalitásuk plugint. Azonban nagyon kevés olyan SEO cikk van, amely megmagyarázza, hogyan kell létrehozni egy Wordpress plugint.

A Semalt vezető szakértője, Andrew Dyhan által nyújtott ezen iránymutatásban megismerheti, hogy mi a WordPress plugin, miért kell létrehoznia, mikor kell létrehoznia a funkcionalitási plugint és hogyan kell hajtsa végre. Először is, elengedhetetlen, hogy kezdjék el többet megtudni a funkcionalitás bővítményekről - cancer council hats australian.

A funkcionalitási plugin

A beépülő modulok PHP kódrészletek, amelyek rendszerint csíptetéseket és funkciókat adnak hozzá webhelyéhez. Segítenek számos webhelytulajdonosnak, hogy több funkcionalitást érjenek el a WordPress webhelyeikhez, egy funkcionalitás bővítmény kifejlesztésével, egy feladat elvégzéséhez. Például létre lehet hozni egy olyan plugint, amely képes átirányítani egy adott oldalt, amikor egy adott feladat megtörténik. A plugin egy PHP fájl, amely ugyanúgy működik mint egy tematikus fájl vagy egy másik szempont.

A funkcionalitás bővítmény növelheti a WordPress téma szempontjait. Lehetővé teszi a téma különböző aspektusainak módosítását anélkül, hogy módosítaná a fontosabb kódok részeit. Ennek a módszernek az egyik WordPress hátránya, hogy ezeket a változásokat elveszítheti, ha frissíti, módosítja vagy megváltoztatja a témát. Ez a technika részmunkaidős megoldást jelenthet a keresett hatásra. Ezenkívül megtarthatja a szkriptet az új plugin használatára is.

WordPress plugin létrehozása

A funkcionalitás bővítmény létrehozása az egyik legmegfelelőbb feladat. Először is ügyeljen a PHP fájlok létrehozására és szerkesztésére. Ezután létre kell hoznia a plugint. Hozzon létre egy mappát, és helyezze el a PHP fájlt. A fájlhoz és a mappához hasonló név használata elengedhetetlen. Ezután szüksége van a kedvenc IDE szerkesztőre a mágia befejezéséhez.

A WordPress plugin fejlécet igényel. A fejléc a plugin első része. Ez tartalmazza a pluginnal kapcsolatos összes lényeges információt. A bővítmény fejlécadatai tartalmazhatják a bővítmény nevét, a bővítmény változatát és a leírást. Példa egy fejlécre;

Elengedhetetlen, hogy egy readme fájlt vegyen fel a pluginnal. Ezt readme.txt fájlnak nevezik. Innen feltöltheti és aktiválhatja a plugint.

November 29, 2017