Back to Question Center
0

Semalt Insight a tartalom marketing értékelésénél

1 answers:

Mindig szükséges a marketingstratégia. Hányszor hallottuk, hogy "a SEO halott?" Több ezer alkalommal. Azonban a fejlesztés a SEO nem fejeződött be, akkor folyamatosan átalakul valami más.

Jelenleg a SEO elválaszthatatlanul kapcsolódik a tartalom marketinghez. Ha jól csinálod ezt, akkor ez legyen a helyzet. A tartalommarketing sikeresen felépítette márkáját a webes marketing egyik fontos elemévé. Ha testreszabott, releváns és értékes anyagaival felkavarhatja marketingtartalmait, akkor jutalmat nyerhet a fokozott forgalom, a márka értékének és végső soron a beruházások hatalmas megtérülésének formájában.

Nik Chaykovskiy, a Semalt Ügyfél sikertulajdonosa elmagyarázza, hogyan lehet a legjobban kihasználni az üzleti vállalkozás számára a tartalmi marketingstratégiát.

Hogyan állapítható meg, hogy ugrál-e előnyöket?

Végül a hatalmas hatások és a megnövekedett forgalom fokozott közönségbeszélgetési arányt eredményez, ami jelentős haszonkulcsot eredményez..Ez a végső cél. Ez az, ami értékesnek értékel.

De ha a felületi paramétereken túlra koncentrálunk, akkor a valóban lényeges tényezőket nem lehet figyelembe venni. Más szempontból hogyan értékelheti a tartalom marketingjét, és ehhez társíthatja a befektetés megtérülését?

A mutatók egyszerűsítése

Amikor megtudod a kontinens marketing ROI-t, meg kell kérdezned magadtól, hogy mi az üzleti céljaid, és mit vársz a kampányon keresztül. Erre válaszol, tájékoztatni fogja azokat a mutatókat, amelyekre figyelmet fordít. Néhány ilyen információ könnyű elkapni; más információ bonyolult lehet, és átfogó képet adhat a tartalom teljesítményéről.

A tartalommarketing tekintetében a következőkben néhány mutatót kell figyelembe venni:

  • Termelési költségek

Legyen szíves a marketingköltségeknek az üzleti vállalkozásra gyakorolt ​​hatását.

  • Az elosztás költségei

Tartsa nyomon, mit költenek a tartalmak terjesztésénél.

  • Növekedett bevétel

A nyereségnövekedés képezi az alapot, amelyen értékeli a tartalommarketing-beavatkozás fenntarthatóságát.

  • Görgetés mélysége és a weboldalra fordított idő

E két paraméter meghatározása rávilágít arra, hogy a közönség a tartalom tartalmát olvassa.

Hogyan hasonlítható össze a Google Adwords?

Önnek képesnek kell lennie arra, hogy igazolja a tartalom marketingbe fektetett tőkét, figyelembe véve a Google Adwords által végzett hirdetések költségeit.

Ezzel együtt tartsa szem előtt, hogy a tartalomnak olyan kulcsszavakkal kell kiegészülnie, amelyek a legnagyobb számú leadet eredményezik.

A vásárlási idő és az első kapcsolat közötti kapcsolat

Annak meghatározása, hogy a potenciális ügyfelek mennyi ideig vállalják a vásárlást abban az időpontban, amikor látják a tartalmát, betekintést nyújt a marketingstratégia hatékonyságához.

Vírus potenciál

Ennek meghatározása segítséget nyújt ahhoz, hogy betekintést nyerjen, amelyről az anyag a legjobban eladja a közösségi médiumokat.

A közönség kölcsönhatása

Figyelembe kell vennie a részvények, a tweetek, a kattintások és a letöltések számát, mivel a marketing beavatkozások sikereit ábrázolja.

Az idő olvasása

Kövesse nyomon a közönség által eltöltött időszakot, amely egy adott anyagot olvas.

Hűségdíjak

Annak meghatározása, hogy melyik tartalom vonzza a visszatérő közönséget, a marketingstratégiákban hangot ad.

Tartós élettartam

Meghatározza az anyagának eltarthatóságát előfizetésekkel, nézetekkel és megjegyzésekkel.

És persze, fontolja meg a közönség elkötelezettségét és a társadalmi részvényeket mint tipikus közösségi média-mutatókat. A fent említett mutatók elengedhetetlenek a forgalom, a zümmögés és a tartalom hatásának meghatározásához Source .

November 28, 2017