Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert: Mi a SEO és aki egy SEO szakember?

1 answers:

Ha optimalizálni szeretné a webhelyét, szüksége lesz egy SEO szakemberre. Azonban mielőtt elkezdené a folyamatot, meg kell értenie, hogy mit akarsz tenni. Tehát mi a SEO? A SEO keresőmotor optimalizálása különböző taktikák, például kulcsszavak és kulcsszó témák használatát jelenti, amelyek forgalmat generálnak egy webhelyen, és segítenek a felhasználóknak a keresőmotorokkal kapcsolatos információk megtalálásában. Ahhoz, hogy egy jól optimalizált webhelyre legyen szüksége, olyan SEO szakértőre van szüksége, aki megérti a SEO taktikáját. A szakember feladata, hogy alaposan kutasson az interneten, azonosítson és végrehajtson különböző taktikákat, amelyek javítják a keresési eredményeket.

Michael Brown , a Semalt legfelsőbb szakértője itt néhány gyakorlati tanácsot határoz meg.

Hogyan azonosítja a jó SEO szakembert?

A jó SEO szakértő folyamatosan figyelemmel kíséri az összes új tendenciát.

Mint minden más munkához hasonlóan, úgy találja, hogy egyes SEO szakemberek több mint egynél jobbak a többieknél. A SEO, mint bármely más technológia, folyamatosan változik. Meg fogja találni, hogy a keresés a Google-n belül 5 évvel ezelőtt jelent meg, ami nagyon hasonlít a mai kereséshez. Minden nap a keresőmotorok azonosítják a felhasználók igényeit, és a keresési eredményeket úgy alakítják, hogy megfeleljenek ennek a kritériumnak. Például azt fogja találni, hogy ma, amikor egy bizonyos kulcsszót keres a Google-on, valószínűleg megjelenik a "típusok" listája, mivel rájöttek arra, hogy az emberek leginkább a listára kattintanak mások megnézése előtt. Ehhez igazították algoritmusukat, hogy jobb eredményeket érjenek el. A jó SEO szakembernek ezért képesnek kell lennie azonosítani és lépést tartani minden új tendenciával.

Meg kell találnia új utakat a webhelye forgalmának maximalizálásához.

Minden weboldal különböző, és bár néhány SEO taktika szinte minden webhelyen működik, a jó SEO szakembernek képesnek kell lennie arra, hogy új utakat azonosítson, amelyek a webhelye forgalmának maximalizálására szolgálnak. Meg kell tudni elemezni és megtalálni azokat a módszereket, amelyek egyedileg illenek a webhelyére..A forgalom maximalizálása azt jelenti, hogy az Ön webhelyére vonzott emberek relevánsak az adott márkájukhoz. Például, ha ez üzleti weboldal, webhelye olyan vásárlókat fog vonzani, akik készek vásárolni termékeiket és / vagy szolgáltatásaikat.

Meg kell tudnia érteni minden SEO taktikát, annak relevanciáját és használatát.

A weboldal optimalizálásakor számos tényezőre van szükség. Egy jó SEO specialistának képesnek kell lennie arra, hogy felhasználhassa őket, és megértse azok relevanciáját. Ezek a tényezők a következők:

linkek. A weboldalak optimalizálása során fontosak a weboldalakhoz kapcsolódó linkek. A jó SEO szakembereknek képesnek kell lenniük megérteni fontosságukat, és mikor / hogyan kell használni őket.

A tartalom marketing használatának fontossága . Ez egy létfontosságú marketing eszköz.

A közösségi média értéke. A közösségi média az utóbbi időben nagyon népszerűvé vált, ezért rendkívül fontos szerepet játszik a SEO-ben.

Kattintásonkénti marketing. Míg ez egy régi SEO taktika, ez is egy lényeges módszer a forgalmat generáló weboldal.

Videó SEO. Ez egy nemrég kidolgozott taktika, és nagyon hasznos. Egy jó szakembernek képesnek kell lennie arra, hogy lépést tartson az ilyen új taktikákkal.

A SEO taktika tovább fejlődik. Míg a régi taktikák, mint például a kulcsszavak és a Meta címkék hasznosnak bizonyultak, az új trendek ugyanolyan hatékonyak, és egy jó SEO specialistának képesnek kell lennie azonosítására és megfelelő használatára Source .

November 29, 2017