Back to Question Center
0

Semalt Meghatározza a WordPress plugineket, amelyeknek fel kell töltenie a webhelyet

1 answers:

A WordPress-ban található plugin egy olyan szoftver, amely több olyan funkciót tartalmaz, amelyek a WordPress weboldalának növelésére szolgálnak. A Wordpress Plugins új funkciókat bővíthet vagy bővíthet a weboldalon. Szintén alkalmazkodhatnak a különböző WordPress-típusú webhelyekhez, például egy bloghoz, egy személyes webhelyhez vagy egy Woo Commerce webhelyhez. Azonban nem minden plugin hasznos, és érdemes telepíteni a WordPress webhelyére.

Ryan Johnson, a Semalt vezető szakértője itt felsorolja az alapvető fontosságú bővítményeket - sigelei 150w box mod price.

1. WP rakéta

Ez egy gyorsítótárazó WordPress plugin, amely minimális konfigurációval állítható be. Elindítja az aktiválást, amely lehetővé teszi, hogy webhelye a lehető leggyorsabban töltse be. A gyors betöltő webhelyek nagyobb forgalmat vonzanak az Ön webhelyére A WP Rocket funkciói közé tartozik a gyors telepítés, a böngésző és az oldal gyorsítótárazása, a webhelytérkép előtöltése, az adatbázisok optimalizálása, a többszörös kompatibilitás, a CloudFlare kompatibilitás, a többnyelvű kompatibilitás, a fejlesztőibarát és az e-kereskedelembarát..

2. Csúszó forradalom

Segít, hogy vonzóvá tegye a tartalmat. Ez a legjobb reagáló csúszka. Testreszabható, nagyszerű megjelenésű és előre elkészített csúszka sablonok állnak rendelkezésre. A funkciók közé tartozik a választható elrendezések, a csúszka animációk, a láthatóság és a viselkedési lehetőségek, az API-funkciók, az egyéni CSS / JavaScript, a csúszka egy sablonból, a Google betűtípusok támogatása, az import / export / csere funkció és olyan rétegek hozzáadása, gomb, hang, videó, többek között. Fontos megjegyezni, hogy ez egy prémium WordPress plugin, és a legalacsonyabb ár 25 dollárról indul.

5. WPForms

Ez a WordPress plugin segít hatékony formák létrehozásában, amelyek meghívják, így segítenek az embereknek, hogy kapcsolatba lépjenek az Ön e-mailjein kívül. Ez egy drag and drop készítő. Ezért a kívánt funkciót, esetleg egy legördülő menüt, húzza át az űrlapra. Pre-built form templates is rendelkezésre áll. A WPForm funkciói közé tartoznak a drag and drop formátum-készítő, a választható mobilbarát formanyomtatványok, az azonnali értesítések, a bejegyzéskezelés, a levélszemét-védelem, a földrajzi hely adatok és a különböző kiegészítők, például a Paypal bővítmény, a csík bővítmény, a zapier bővítmény, az aláírás Add-on többek között.

6. WPBakery Visual Composer

A WPBakery egy kiváló oldalépítő, amely integrálja és támogatja a többi WordPress bővítményt. Ezzel a WordPress-bővítménnyel gyorsan és gyorsan építhet bármilyen elrendezést a webhelyén a drag and drop készítő segítségével. Ez kompatibilis a Woommerce és nagyon SEO barátságos ezért használható számos területen. Jellemzői objektum-orientált kód, többnyelvű kész, frontend és backend szerkesztő, egyéni hozzászólásstílus támogatás, képszűrők többek között.

November 29, 2017