Back to Question Center
0

Semalt: Mi az a Darodar.com És Legit?

1 answers:

2014-ben a darodar.com nevű phantom site felemelkedése elkezdte irritálni és elhomályosítani a webfejlesztőket és a bloggereket. A webmesterek megjegyezték, hogy a darodar.com jelen volt a Google Analytics-fiókokban. A Darodar.com mindig megjelenik a beiratkozási forgalmi alfejezet alatt, és hatással van a Google Analytics adataira úgy, mintha törvénytelennek tűnne. Számos látogatás érheti el a webhelyét, és ezek a beutalások meghaladhatják a további 40 webhely megtekintését minden nap. Bár a forgalom ártalmatlan volt, a webes fejlesztők és bloggerek bosszantottak és fáradtak voltak, mert egy ismeretlen webhely beavatkozott a Google Analytics adataival. A Darodar.com ismert, hogy rosszindulatú forgalmat bonyolít le, és a webes fejlesztők valamilyen módon megszabadultak tőle.

Mi a Darodar Doing és miért?

A Darodar professzionális és híres webmester-elemző eszközként hívja magát, amely segíthet javítani a webhely keresőmotor eredményeinek rangsorolását . A Darodar.com azt is kimondja, hogy segít megértékelni és figyelemmel kísérni azokat a kulcsszavakat, amelyeket a versenytársak céloztak meg, és néhány munkanapon belül nyomon követhető és jó minőségű forgalmat fog küldeni Önnek. Artem Abgarian szerint a Semalt szakértő, a darodar.com egy versenytárs elemző program. A Google Analytics adatait elrontja, és webhelyéről gyűjt adatokat, amelyeket később meg lehet osztani a versenytársaival. Bár túlságosan nehéz meghatározni a helyszínek feltérképezésének Darodar céljait, úgy érezzük, hogy napi szinten gyűjt adatokat.

rossz bot vagy orosz phish

Nehéz megmondani, hogy a darodar.com rossz bot vagy orosz phish. Amikor ez a vállalat 2013-ban megkezdte a sávszélességet a világhálón, különböző webmesterek feltételezik, hogy jó minőségű forgalmat küld, és a botok ártalmatlanok. Ha darodar..com egy rossz bot, akkor biztosan befolyásolja a webhely sávszélességét, és néhány nap múlva lelassul, megváltoztatva keresőmotorját . És ha ez egy orosz phish, akkor a Darodar behatol a Google Analytics-fiókjába, és saját webhelyére fejleszteni fogja saját linkjeit . A vállalat képviselőjének Skype-fiókja szerint a Darodar Amerika-alapú. Amikor egy webmester a darodar.com-ra visszajuttatta a zsemlemorzsákat, megjegyezte, hogy a vállalat Oroszországban található, és amerikai cégként jelent meg.

Hogyan tilthatja le a Darodar.com-ot?

A dezetar.com kizárhatja a hivatkozást a Google Analytics-fiókjában, vagy megszüntetheti a .htaccess fájlban. Az első módszerhez menjen az Adminisztrálás> Szűrők> + Új szűrő szakaszra, és nevezze el a szűrőt a darodar.com címen. Ezután válassza ki a Kizárás opciót, és adja hozzá a szűrőt. Ne felejtse el menteni a beállításokat az ablak bezárása előtt. A második módszerrel letilthatja a darodar.com webhelyet közvetlenül a .htaccess fájlban. Az első lépés a fájl megnyitása és az alábbi kód hozzáadása:

RewriteEngine on

# Opciók + FollowSymlinks

RewriteCond% {HTTP_REFERER} darodar \ .com [NC]

RewriteRule. * - [F]

Miután hozzáadta ezt a kódot, nem szüntetheti meg a módosításokat, és a webhelyet önmagában kell használni Source .

November 29, 2017