Back to Question Center
0

Semalt: Miért tűnnek el a WordPress plug-inek a pluginkönyvtárból?

1 answers:

A WordPress plugin könyvtárában körülbelül ötvenezer WordPress bővítmény található, de némelyikük eltűnik, és nem értjük, hogy miért történik ez a helyzet. Van néhány jó oka annak, hogy miért történik ez a helyzet, de az információ nyilvánosságra nem áll rendelkezésre.

A Semalt vezető szakértője Ross Barber elmondja, hogy ha a pluginja hirtelen eltűnik, és tudni akarja, miért indult a vizsgálat megkezdése előtt, ellenőrizze a WordPress műszerfalát a következő lehetőségekre

1. A webhelyed veszélybe került

Néha a WordPress vagy blogging weboldalak veszélybe kerülnek az Ön tudta nélkül - axp35 accessories for ipad. Az esélye az, hogy az adatok ellopták és a plug-inek nem működnek megfelelően a WordPress-ben. Hadd mondjak el neked, hogy a WordPress felelős az összes beépített bővítmény alapvető ellenőrzésének elvégzéséért és eltávolíthatja a metaadatokba beadott kódokat, de ha a probléma továbbra is fennáll, azonnal konzultáljon egy WordPress vagy egy IT szakértővel.

2. Ellenőrizze a szerkesztő kódját a lehetséges lopások

Egy másik ok, amiért a WordPress pluginja nem jelenik meg, hogy Ön vagy valaki más megváltoztatta a szerkesztőkódot. Néha a hackerek és spammerek kihasználják a WordPress webhelyének végrehajtási fájljait és szerkesztő kódjait, és beillesztik őket rosszindulatú kódokat. Az esélyek az, hogy ezek a kódok bármelyike ​​miatt a plugin eltűnik a plugin könyvtárából, de nincs mit aggódni. Csak meg kell menni a szerkesztőhöz, és ellenőrizni kell, hogy minden rendben van-e..Ha gyanús kódokat látsz itt, akkor a lehető leghamarabb el kell távolítanod őket.

3. Problémák a PHP fájlban

A szerkesztőhöz hasonlóan a PHP fájlt valószínűleg egy hacker vagy egy másik rendszergazda szerkesztheti. Csak ellenőriznie kell a fájl beállításait és szerkesztenie kell, ha kötelező. Leggyakrabban az ilyen fájlokat a hackerek szerkesztik rosszindulatú okokból.

4. Vigyázni kell a kód befecskendező szerszámokra

Soha ne használjon automatikus kódfecskendező eszközt a WordPress webhelyén. Ez azért van, mert az ilyen kódok részben vagy egészben eltűnhetnek a bővítmények a könyvtárból, és még akkor is elveszíthetik hozzáférését a webhelyhez. A hackerek néha elosztott szolgáltatásmegtagadási szolgáltatásokat végeznek, és számos rosszindulatú kódot helyeznek el az Ön webhelyére ezekkel az eszközökkel, ezért javasoljuk, hogy távol tartsák maguktól a kód eszközeit és biztosítsák a webhely védelmét.

5. A Wordpress eltávolíthatja a plugint

Néha a WordPress eltávolítja vagy eltávolítja a plugint, és ennek oka ismeretlen. Azonban ellenőrizheti a biztonsági beállításokat, és kapcsolatba léphet az idősekkel, hogy a WordPress megállítsa a jövőbeli bővítmények eltávolítását. Ha a WordPress rendszeresen figyelmeztetett néhány dolgot, és nem vett észre, az esélye az, hogy a plugint automatikusan eltávolítják a könyvtárból.

6. Frissítse a plugint, hogy megakadályozza a eltávolítás

Néha az elavult bővítmények automatikusan frissülnek vagy eltávolításra kerülnek a WordPress plugin könyvtárából. A probléma megelőzése érdekében rendszeresen frissíteni kell a plug-ineket, és meg kell tartani a lehető legmagasabb színvonalat.

November 29, 2017