Back to Question Center
0

Semalt: Öt lépés, hogy blokkolja a hivatkozó spamforgalmat a WordPress alkalmazásban Plugin használatával

1 answers:

Ivan Conovalov, a Ügyfél sikertelensége azt állítja, hogy a Wordpress számos olyan bővítményt tartalmaz, amelyek segítenek megakadályozni vagy letiltani a hivatkozási spameket. Sajnos a referrer spam hatékony módja annak, hogy javítsa a webhelyek rangsorát a keresőmotor eredményei között. A hackerek és a spammerek folyamatosan keresik a webhelyük forgalmának növelését, a keresőmotor láthatóságát és az üzleti hitelességet. Ehhez különböző referrer spam módszereket használnak. Szerencsére számos WordPress bővítmény van, amelyek ideiglenesen vagy véglegesen blokkolják a spam tartalmat. Ez azt jelenti, hogy a WordPress webhely nem kap hamis forgalmat, és a hackerek nem tudnak bevételeket generálni webhelye linkjein keresztül - nethris tarif. Emellett nem fogják tudni elérni a felhasználónevét és a jelszavát, és nem tudják becsapni Google Analytics-fiókjait.

Hogyan távolítsák el a rosszindulatú programokat vagy hivatkozási spameket a WordPress weboldaláról?

A WordPress Plugins könyvtárában számos plugin használható a levélszemét forgalmának blokkolására. Mindezen referrer spam WordPress bővítmények rendelkeznek a konkrét adatbázisokkal, jellemzőkkel és funkciókkal. Segítenek a gyanús domainnevek nagyszámú blokkolásában. A webmesterek aktívan nyomon követhetik az összes bejövő spam webhelyet és növelhetik visszafordulási arányukat.

A bejövő üzenetek betiltásának tiltására szolgáló módok:

1. lépés: Állítsa be a műszerfal beállításait:

Ha a WordPress használatával fejlesztett ki egy webhelyet, keresse meg az Adminisztrációs lapot, és keresse meg a Telepített bővítmények területet a hivatkozó levélszemét blokkolásához. és nagyszámú ember vizsgálta felül.

2. lépés: Telepítse és aktiválja:

Miután a plugint a WordPress webhelyére telepítették, aktiválnia kell a beállításokat -> Spam Referrer block beállítások opciót, és ne felejtse el beállítani az igényeit és a webhely természetét.

3. lépés: A bővítmény beállítása

A Wordpress webhelyének adminisztrációs részében néhány opciót talál a plug-inek konfigurálásához. Ezek a beállítások letiltják a spammerek IP-címét, látogatásai vagy találatai átkerülnek az egyéni URL-ekre.

4. lépés: Az egyedi tartományok létrehozása:

A WordPress konfigurációs területén a plugin lehetőséget ad az egyéni tartományok létrehozására. Ha úgy gondolja, hogy a bővítmény nem tudja megfelelően letiltani egyes referrer spam és gyanús domaineket, az URL-t manuálisan is hozzáadhatja a webhely biztonsága érdekében. A gyanús webhelyek teljes listáját megtalálhatja a Google Analytics-fiókban vagy az online fórumokon.

5. lépés: A spam domainek részletes listája:

A beépülő modul Beállítások részében láthatja a spam domainnevek részletes listáját, és mindegyiket egyidejűleg blokkolhatja, sok időt takaríthat meg. A frissített listák letölthetők az internetről vagy a szerverről is. Ha segíteni szeretnél és megosztanod a listát az interneten, először feketelista-listát kell felsorolnod, hogy ne továbbítsanak hamis látogatásokat az internetes közösségekről. Kattintson a Feltöltés szerver gombra, és mentse el a plugin beállításait.

Melyik plugin alkalmas Önnek?

A Block Referrer Spam plugin a legjobb és az egyik legmenőbb WordPress bővítmény. Telepítheti a Wordpress plugin könyvtárából, és azonnal aktiválhatja. Az Automatikus mentés vagy az Automatikus frissítés funkció lehetővé teszi a spam domainnevek automatikus frissítését.

November 29, 2017