Back to Question Center
0

Semalt Részvények 5 Essential Plugin Típus Minden WordPress Site igényeinek

1 answers:

A WordPress a leghíresebb és legjobb tartalomkezelő rendszer, és páratlan rugalmasságot kínál mind a kezdőknek, mind a szakértőknek. Könnyen használható és alap- és fejlett webhelyek létrehozására is használható. Még ha nem is profi webfejlesztő, akkor a WordPress segítségével professzionális webhelyeket hozhat létre. Rengeteg témát és bővítményt választanak, de a legcsodálatosabb és legfontosabb plugin típusokat Ryan Johnson Semalt

írja le.

Biztonsági pluginok:

A robotok és a hackerek elleni védelemnek ma kell a webmesternek elsődleges feladata - what is small office home office network. Meg kell tartani valamit a helyén, hogy megszüntesse a normális támadásokat. Szerencsére vannak alapvető és fejlett bővítmények, amelyek biztosítják az internet biztonságát. A Wordfence az egyik legjobb és leghasznosabb plugin. Segít megvédeni webhelyét, és ingyenes és fizetős verziókhoz is hozzáférhet. Ez a plugin célja az Ön mindent egybefoglaló megoldása, és könnyedén blokkolja a blokkoló erőszakos támadások és az országspecifikus bejelentkezési kísérleteket.

Adatmentési bővítmények:

A legtöbb hosting cég tartalékot tart ügyfeleinek, de az adatvédelmi aggályok miatt nem számíthatunk rájuk. Ha nem szeretné elveszteni az adatait, akkor a lehető leghamarabb telepítsen biztonsági másolatot a WordPress programban..A leghíresebb plugin, amit megpróbálhatsz, a Backup Buddy. Ez egy hihetetlenül egyszerű eszköz, amely lehetővé teszi a heti, napi és havi biztonsági mentések ütemezését. Lehetősége van a fájlok online és offline mentésére, és ennek a pluginnek az a legnagyobb előnye, hogy előfizetési díja csak 70 dollár. Ezzel akár 1 GB-os fájlokat is tárolhat. És ha ingyenes plugint akarsz, próbáld meg a BackWPup-ot.

Keresőoptimalizáló plug-inek:

Ha sok embert szeretne vonzani a webhelyére, és azt szeretné, hogy optimalizálja a keresőmotor eredményeit, meg kell próbálnia a WordPress keresőoptimalizáló bővítményeit. A SEO vagy a keresőoptimalizálás fontos, hogy felhívja az embereket webhelyeire, és különböző bővítményeket használhat a dolgok elvégzéséhez. WordPress SEO a Yoast a legjobb és legpontosabb plugin. Ez egy átfogó megoldás az összes SEO kapcsolatos problémáira. Segítséget nyújt a SEO cím, a leírás, a kulcsszavak és a meta címkék weboldalakhoz való egyszerű beillesztéséhez és sok időt takarít meg.

Szociális média pluginek:

A szociális média oldalak forradalmasították az internetes cikkek megosztását, és a világhálót szerves részévé váltak. A webhelyek többségénél könnyű a forgalom a közösségi médiából, és kihasználhatja a közösségi média bővítményeit. Az AddToAny megosztó gombjai egy átfogó és széles körben használt plugin. Testreszabható és lehetővé teszi a közösségi médiaközpontok tartalmának megosztását. Próbálkozhatsz az Easy Social Share gombokkal is a WordPress programmal, amely több tucat opciót és funkciót kínál, hogy profitálhasson.

Analytics-bővítmények:

Ha szeretné nyomon követni webhelye forgalmának minőségét, előnyben részesítheti a Google Analytics használatát. Ha azonban pontosabb és gyorsabb jelentéseket szeretne, telepítse a WordPress plugint a lehető leghamarabb. A Google Analytics messze a legjobb elemzési megoldás az interneten. Ingyenes és azonnali integráció a WordPress webhelyével. Az összes linket nyomon követheti, valós idejű betekintést nyújthat és az A / B tesztelést elvégezheti ezzel a programmal.

November 29, 2017