Back to Question Center
0

Semalt részvények meggyőző ötletek a hacker támadások kezelésére

1 answers:

Minden e-kereskedelmi megközelítésnek szüksége van bizonyos hiteles biztonsági szintre. A weboldal tulajdonosának,a hackerek távol tartása lehet a karrierjének egyik legfontosabb szempontja. A legtöbb esetben a hackerek célzott webhelyeket találtak elaz admin panel vezérlése, valamint a vállalati weboldalak releváns adatai. Ez az információ értékes ügyfélinformációkat is tartalmazhathitelkártyaadatok.

A webhelyének biztonsági mentése jó lehet. Mindig visszatérhetszha az egész folyamat leesik. A vevői információk biztonsága a cég weboldalának kezében vanadmin. Ennek eredményeként hagyja, hogy a teljes keresőmotor-optimalizálás feladata és folyamata lehulljon.

Jack Miller, a Semalt ,leírja, hogyan védheti webhelyét a hackerekről:

Biztonságos jelszavak használata

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy biztosítsuk a webhely biztonságátbiztonságos jelszavakat. Minden hacker azzal a feladattal kezdődik, hogy megpróbálja kitalálni a jelszót. A leggyakrabban használt jelszavak, mint a 12345, nem biztonságosak és lehetnek valakinekkönnyű kitalálni. Az is bölcs dolog, hogy ne használjon olyan szavakat, amelyeket az ember találhat. Minden olyan személynek, aki hozzáfér a webhelyéhez, biztonságos jelszóval kell rendelkeznie. Aa gyenge jelszó növeli a webhely sebezhetőségét a hackerek számára.

kódoló..

Néhány rosszul kódolt weboldal sebezhető bizonyos olcsó kihasználásokra. Tervezésekora webhelyénél fontos, hogy olyan kódolási struktúrát alkalmazzunk, amely nem engedheti meg a különböző célokból való behatolást. Jó példa erre néhány PHP weboldal.Ezek a weboldalak annyira bizonytalanok, hogy bárki, aki Linux eszközzel rendelkezik, biztosan elérheti az adatbázist. Továbbá olyan egyszerű eszközök, mint a Havij vagyA böngésző végrehajtási keretrendszer (BeeF) távolról is hozzáférhet az adatbázishoz anélkül, hogy adminisztrátori jelszót kellene használni.

HTTPS használata.

A felszíni réteg védelme az URL-ek számára biztosíthatja a felhasználókat az ellena legegyszerűbb hack kísérlet. A HTTPS segíthet abban, hogy egy személy biztonságot és biztonságot nyújtson a bizalmas személyes adatoknak a weboldalhoz való nyújtásakor. Eza fajta biztonság nem lehetséges más online hosting protokollokkal. Fontos, hogy érzékenyebbé tegyük a látogatókat az ilyen típusú biztonságról.

Biztonsági bővítmények használata.

Amikor weboldalt fogad és SEO automatizál, akkor vannak olyan pluginok, amelyek képesekbiztosítja webhelye működését. Például egyes felhasználók használhatják a BulletProof Security eszközt vagy akár az iThemes Security alkalmazást. Ezek az eszközök képesekbármilyen platform vagy alkalmazásprogramozási felület bármely sérülékenységének rendezése.

Következtetés

A weboldal és ügyfelei biztonsága azon képességére támaszkodik, hogy távol tartja magáthackerek. A hackerek számos tényezőre célozhatnak meg webhelyeket. Először is, egy olyan versenytárs céghez tartozhatnak, amely megpróbálja elérni webhelyétle. Más esetekben azok lehetnek olyan személyek, akiknek szándékai nem tiszták, de biztosak abban, hogy rendetlenné válnak a vállalat működésével.Ennek eredményeképpen alapvető fontosságú lehet a hackerek távol tartása, különösen a weboldal szempontjából. Ez az útmutató segít elérniezáltal erősödik a webhely biztonsága. Továbbá ügyfelei biztonságban maradhatnak Source .

November 28, 2017