Back to Question Center
0

Semalt Szakértő: Lesbarkeit Und Erfolg Gehen Zusammen

1 answers:

Minden online kampányban a közönséghez való relevancia kulcsfontosságú tényező, amelyet a blogger nem engedheti meg magának. Ez egyike azoknak a tényezőknek, amelyek bizonyítják a tartalom relevanciáját, valamint növelik az Ön információinak olvashatóságát. A Google ezenkívül bejelentette, hogy a tartalom relevanciája a rangsorolással kapcsolatos Google algoritmus egyik legfontosabb tényezője. A tartalom olvashatósága ezért fontos rangsorolási tényező lehet a Search Engine Optimization (SEO) szempontjából. Számos sikeres vállalkozás rendelkezik egyedülálló SEO cégekkel, amelyek segítenek nekik grafikai tartalmak kifejlesztésében, és megmagyarázzák e-kereskedelmi webhelyeik sikerességét. A felhasználóknak különböző szempontok szerint kell felhasználniuk a tartalom relevanciáját, például növelniük kell a blog olvashatóságát.

A legtöbb esetben a tartalom túl hosszú ideig olvashatatlan. A legtöbb blogbejegyzésben a tartalomnak átlagosan 500 és 700 szó között kell lennie ahhoz, hogy az átlagos oldal tartalma méretezhető legyen. Ez a hosszúság bizonyos alkalmazásoknál, például a mobil nézetablakban is alacsony lehet. Ne felejtsd el, hogy a Google algoritmus 2017-es frissítése mobilbarát webhelyeket nyújt. Informatív oldalak esetén a tartalom hosszabb, mint 700 szó. Azonban a 1300-nál több szóval rendelkező bejegyzések túl hosszúak ahhoz, hogy egy személy elolvashassa. Az internetet keresők többsége általában rövid figyelmet szentel. A webhelyedre vonatkozó elkötelezettség a SEO-erőfeszítéseidet sértheti.

Jason Adler, a Ügyfél Menedzser Semalt az alábbi módokon kínálja fel a figyelmet:

1. Sorozatok használata.

Jó ötlet, ha megszakítjuk az információkat a sorozatokba..Ezek magukban foglalhatják az eseménysorozatot, így az olvasó elkötelezettségét magas szinten tartja. Egyes felhasználók előnyben részesítik a bevezető bekezdéseket és az absztraktot. Ez a mező lehetővé teszi, hogy az egész cikket szakaszokra bonthassák, és az első rész tartalmazza a cikk fő pontjait.

2. diavetítések.

A diavetítések olyan infografikát adnak a felhasználóknak, amelyek megkönnyítik a legtöbb koncepció magyarázatát. Az emberi lélek könnyebben felidézheti a képeket, mint az írott tartalmat. A diavetítések grafikus információkat tartalmaznak arról, hogyan történhet a folyamat. Ráadásul a diavetítések is elérhetők a videotartalomban, ahol az oktatóanyagok és a webinárok könnyű használni.

3. videók.

A videók kiváló tartalmú ötletek lehetnek. A mozgókép több mint ezer szavát érheti el. Ez a megközelítés nem csak a megfelelő mennyiségű tartalmat veheti igénybe, hanem hosszú távra az olvasó számára is. Ezenkívül a Google a videókat hagyományos tartalmaknak tekinti. A videók egy másik indexen jelennek meg, amely növelheti webhelyének rangsorolását. A videotartalom közzététele szintén ingyenes a legtöbb weboldalon.

Következtetés

A legtöbb vállalkozásnak nehézségei vannak az olvasók tartalmának fejlesztésében. Sok SEO ügynökség kiszervezi tartalmát szabadúszó webhelyekhez, amelyek nem feltétlenül jelentenek sikeresnek webhelyeiket. Továbbá, mivel az információ személyről személyre változik, a marketingcél integritása idővel hígít. Ez a szempont megmagyarázhatja néhány SEO kampány sikertelenségét. Ez az útmutató olvashatósági tényezőkkel rendelkezik, amelyek javíthatják a bejegyzéseid minőségét. Ennek eredményeként a közönség részesülhet ebből a sikerből és számos lépést tesz a tartalom létrehozásával kapcsolatban. Használhatja ezt az útmutatót a marketingkampány sikerének növeléséhez Source .

November 28, 2017