Back to Question Center
0

Semalt szakértő: Referral kizárási lista

1 answers:

Az analitikai ellenőrzések egyik leggyakoribb problémája az, hogy az emberek nem fogják fel, hogy mi az a hivatkozási kizárási lista, és hogyan lehet a legjobban kihasználni. Először is, tudnunk kell, mi ez a beutalási kizárási lista. Amikor a Google elindította a Google Analytics legfrissebb verzióját, azt állította, hogy a beutalási kizárási lista szerepel az Analytics szolgáltatásban. Ez a lista könnyen megtalálható minden felhasználó számára; meg kell találnia a tulajdonság beállításait. Először is navigáljon az adminisztrátorhoz, és menjen a nyomon követési adatokhoz, ahol a hivatkozási kizárási lista jelen van. Kattints a referralis exclusion gombra, és kattints a domain create gombra.

Nik Chaykovskiy, a Semalt Senior Customer Success Manager elmondja, hogy számos olyan probléma merül fel, amelyet a beterjesztési kizárási listával lehet megoldani. Tehát a következő problémák megoldásához használja:

Self-Ajánlók

Az önbejelentések a Google Analytics egyik legfontosabb és legjelentősebb problémája. A probléma megoldásához kattintson a referral jelentésre, és keresse meg webhelyét ott. Itt módosíthatja az analitikákat és az auditokat az Ön igényei szerint.

Harmadik fél eszköz

Hogyan segít?

A referral kizárási listát kötelező használni, anélkül, hogy nem kap minőségi látogatókat az Ön weboldalához. Ha nem szeretné, hogy egyes linkek generáljanak forgalmat a webhelyére, akkor tiltsa le ezt a lehetőséget, vagy zárja ki a domainet az ajánlott kizárási listájáról. Tegyük fel, hogy néhány látogató érkezik webhelyére a közösségi médián, a Twitteren vagy a Facebookon keresztül, és azt szeretné, hogy a harmadik fél webhelyén mozogjanak. Ehhez be kell illesztenie a referral kizárási listát, hogy az új munkamenet gyorsan elinduljon.

Korlátozások

A Referálási kizárási lista korlátozhatja a látogatásodat és a látogatók számát. Ha szeretné tudni, hogy milyen típusú látogatók jöttek el a webhelyére, és mi a forrása, akkor létre kell hoznia a domainek közötti követési kódokat, és be kell illesztenie őket a webhely különböző oldalain. Ritkán fordul elő, ha egy webhely a referral kizárási listában nem engedi meg, hogy milyen típusú látogatók jönnek el a webhelyére. Nyomon követheti és rögzítheti tevékenységeit, és ezáltal megakadályozhatja az ismeretlen vagy kockázatos IP-ket, hogy forgalomba küldhessenek.

Bizonyos ideig látni fogja, hogy webhelyén látogatók érkeznek, de érkezésük leáll, miután beállította a beállításokat, és azok soha nem jönnek el a webhelyére Source .

November 28, 2017